sâmbătă, 20 ianuarie 2018

#menot

Oricare femeie, indiferent cât e de proastă, e avertizată de instinct, chiar dacă creierul funcționează doar la cota de avarie, că atunci când un bărbat de la care vrei ceva, un rol, o slujbă sau pur și simplu bani și te invită să faci afaceri cu el în camera de hotel sau la el acasă și nu într-un loc public, că va trebui să dea ceva în schimb. Și ce poate să dea în schimb o femeie pe care, deși instinctul o avertizează că va fi grabbed by the pussy, pipăită, fugărită prin dormitor se duce totuși acasă sau în camera de hotel a unui bărbat plin de bani și-n ușa curului, căruia ea nu are ce altceva să-i ofere altceva decât favoruri sexuale, decât să-i facă masaj, sex sau să fie fugărită în incintă? După ani și ani, vedeta care abia mai obține roluri de mamă, soacră sau bunică se trezește că a fost abuzată sexual de Trump sau Weinstein, cu toate că la toate galele, Oscarurile au mulțumit doar lui Dumnezeu, familiei, talentului, sacrificiilor pe care le-au făcut și nu celor cărora le-au frecat-o pentru rolurile care le-au adus celebritatea.
Pe mine m-a amuzat doamna aceea sărită bine de 60 de ani care pretindea că Trump ar fi abuzat-o sexual în avion. Avion de linie, nu privat, și asta pe când era el tânăr și putea fute non-stop fotomodele și nu femei mai în vârstă decât el.
De ce se fac acum toate aceste dezvăluiri? Tot pentru bani, tot pentru notorietate, cu alte cuvinte, curva-i curvă până moare.
Nici pe departe n-am fost niciodată feministă, atâta timp cât dau un borcan să mi-l desfacă un bărbat, atâta timp cât chem instalator, zugrav, coșar sau cer ajutorul unui bărbat să-mi care cumpărăturile din portbagaj. Nu pot fi feministă atâta timp cât îmi asum rolul de femeie care naște și crește copii, care este exact ceea ce a făcut-o natura: femeie. Cu bune, cu rele, cu putere și slăbiciuni. #metoo e un mare bullshit progresist care nouă, femeilor ne face mai mult rău decât bine. Eu vreau să fiu femeie și bărbatul bărbat. Nu vreau să n-am loc de el la oglindă sau să împart ceara de epilat și penseta cu el. Vreau să-mi țină ușa, să-mi deschidă portiera, să-mi facă pana de cauciuc, să mă ridice în brațe dacă eu nu pot să umblu, să mă protejeze și să mă apere dacă sunt agresată.
N-am obținut niciodată nimic contra favorurilor sexuale pentru că nu am acceptat așa ceva, deși am trăit vremuri în care ”grab her by the pussy” era ceva comun, obișnuit și uneori obligatoriu. N-am acceptat și nu m-am pus niciodată în situația de a fi un obiect sexual pentru nimeni, așa că nu veniți să-mi spuneți că voi, bietele femei n-aveți nicio șansă într-o lume a bărbaților, decât dacă nu aveți nimic altceva de oferit în afară de ceea ce aveți între picioare!