vineri, 14 decembrie 2018

Al IV-lea Reich e aici

Establishmentul Noii Ordini Mondiale are impresia, pe bună dreptate, că populația e proastă. Știe că cei care gândesc și nu se lasă influențați de manipulările făcute prin presă sunt puțini, și cu atât mai puțini sunt cei care reacționează, în așa fel încât devin nesemnificativi. Așa a făcut Hitler și s-a văzut ce s-a ales de Europa după al doilea război mondial, dar probabil că și milioanele de morți au fost tot în avantajul celor care conduc din umbră omenirea.

În urmă cu câțiva ani, să spui că există o elită care conduce lumea te trimitea la balamuc sau te izola de restul turmei, azi devine din ce în ce mai evident că ei decid câți oameni merită să facă umbră pământului și câți fac degeaba. Ei au nevoie de sclavi obedienți, suficient de educați să conducă o mașină, să pornească un utilaj, de aceea educația este orientată în așa fel încât să creeze impresia că avem vreun cuvânt de spus, că avem o viață așa cum trebuie să fie. În realitate suntem sclavi, producem suficienți bani cât să avem un acoperiș deasupra capului și ce băga în gură. Oamenii muncesc 8-12 ore doar să supraviețuiască și să-și permită un amărât de concediu pe an. Dacă și-l permit. Viețile noastre se petrec la locul de muncă, având iluzia că avansăm în carieră, in realitate primim mai multe responsabilități, uneori mai multe decât putem duce. Apoi, rablagiți și acriți de viață, intrăm la pensie, tot pe bani de nimic și, bătrâni fiind, nu ne mai putem bucura de ultima parte a vieții. Nu ne ajung banii să călătorim sau nu ne mai țin balamalele.

Sclavia are mai multe forme, dintre care asta e cea mai acceptabilă, însă se poate și mai rău. Se poate să nu mai ajungi la pensie, sau să nu-ți ajungă decât să-ți târâi zilele care ți-au mai rămas până mori.
Noi nu trăim nicio democrație, ca dovadă, libertatea de opinie e doar o expresie. Suntem liberi să ne exprimăm atâta vreme cât o facem în direcția acceptată de cei care o trasează.

Formele de revoltă spontane nu există. Încercați să organizați un protest fără să implicați finanțatori, veți vedea că oricâtă influență în online ați avea, nu veți reuși să adunați mai mult de 50 de persoane, chiar dacă motivul pentru care organizați un protest e agreat de mii sau sute de mii de semeni ai voștri. Însă sistemul nu e perfect, iar dovada e alegerea lui Trump în USA și ascensiunea unor lideri neagreați în Europa. Pe acest front se duce acum lupta... Breșa a fost făcută și lărgită, iar establishmentul încearcă s-o închidă la loc.
Eu nu mai cred în nimeni și în nimic, îmi aleg cu grijă informațiile pe care le întorc pe toate părțile, însă un lucru știu sigur, anume că suntem cu adevărat sclavi și nu văd cum am putea schimba vreodată asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu