sâmbătă, 12 august 2017

Se schimbă lumea... cu noi cu tot

Violența militanților de tot felul s-a accentuat în ultima vreme, ceea ce poate înseamna doar două lucruri:
1. Ori se testează ceva pe noi, prin intermediul rețelelor de socializare, FB aici de față, ori,
2. Urmează să se întâmple ceva foarte grav, ceva care ne va răsturna lumea așa cum o știm.
Violența poate fi o consecință a alegerilor câștigate de Donald Trump, un individ care mie nu-mi place ca om, dar consider că lumea avea nevoie de el. Să mă explic, deși cred că nu e cazul, în cuvinte simple: corectitudinea politică e pe cale de a instaura dictatura unor minorități care cu nici 20 de ani în urmă erau considerate accidente ale naturii. Tot corectitudinea politică e pe cale de a instaura o nouă religie și un nou mod de viață în Europa, care nu are absolut nicio legătură cu creștinismul, mă refer, desigur, la Islam. Corectitudinea politică dorește de asemenea, o nouă rasă în Europa, metisă. Vă gândiți cum va arăta continentul nostru în 10-20 de ani și cât de ușor de vânat vor fi albii rămași izolați, departe de marile orașe?
Odată cu câștigarea alegerilor de către Trump, aceste planuri care mergeau ca pe roate, fără nicio opoziție notabilă, din cauza invaziei controlate a migranților din Asia și Africa, cu sprijinul SUA conduse de Obama sunt în pericol. Trump e imprevizibil, incontrolabil, suficient de bogat ca să fie și influent, ușor paranoic, motiv care-l face greu de îndepărtat chiar și fizic. Deocamdată...
Azi, Coreea de Nord a amenințat SUA cu distrugerea, prin vocea dictatorului dement, crescut și educat în Elveția, pe care până acum nu l-a deranjat nimeni din ascensiune, nici măcar cu sancțiunile impuse, sancțiuni care pe el personal nu l-au afectat cu nimic. Populația pe care o chinuie, o flâmânzește ca și predecesorii săi, tatăl și bunicul, nu contează, n-a contat niciodată, dar este afectată direct de sancțiunile impuse de SUA. Bine, asta nu înseamnă că va reuși să distrugă SUA dar ”ordinea” impusă până acum de marile puteri care, fie din lașitate, fie din interes au permis ca dictatorul de la Phenian să testeze armament nuclear când a dorit slănina lui... s-a încheiat sau e pe cale să se încheie.Tot azi, Cuba este acuzată că ar fi declanșat un atac sonic de pe urma căruia mai mulți diplomați canadieni și americani au suferit tulburări de auz. (Sursa: The Guardian).
Revenind la corectitudinea politică, după acest sumar al evenimentelor internaționale ce nu are în aparență nicio legătură cu SUA sau Trump, dar are cu siguranță că pericolul care în acest moment îl reprezintă atât pentru lumea ”democrată”, cât și pentru cea dominată prin dictatură, cum e Cuba și Coreea de Nord, faptul că niște ”ordini” mondiale sunt pe cale de a fi tulburate, inclusiv cea din Europa, militantismul agreat și încurajat de către Facebook care e pe cale, dacă nu este deja, de a deveni o armă de manipulare în masă, reprezintă semne ale unor transformări care, suntem pregătiți sau nu, le dorim sau nu, se vor întâmpla în viitorul apropiat. Cine crede că în politică și în lumea asta, în general, există ceva întâmplător și necontrolat, este ori naiv, ori prost de-a dreptul.
Din păcate, România e la fel de năucă, de bipolară și indecisă ca de obicei... Influența Rusiei asupra politciienilor și a vectorilor de putere e mai puternică decât interesul național, asta mai cu seamă, din cauza amatorismului și a lașității celor care au putere de decizie, inclusiv președintele ales, altfel nu se explică dualitatea de care dăm dovadă în vremuri în care, dacă nu avem posibilitatea și puterea financiară a Elveției și, din păcate, nici poziția ei geografică, nu ne poate conduce decât spre un nou 23 august 1944, nevoiți să ne repetăm istoria de perdanți, chiar dacă mergem cu câștigătorii în runda finală.
Ceasul istoriei și al pierzaniei nu poate fi dat înapoi, rezistența la transformarea Europei într-o colonie de pederaști cu identitatea pierdută, cu istoria și cultura pervertită de corectitudinea politică, prin mâna criminală a conducătorilor ei este obligatorie. Noi nu putem fi complici, nu mai putem fi victime colaterale, nu mai putem fi duali, România trebuie să decidă de care parte se situează, pentru că a venit vremea deciziilor radicale. Discursurile diplomatice care ”condamnă” crimele acceptate de multiculturalismul european nu-și mai au locul și sunt ridicole, la fel ca o horă a Periniței după o bătaie la nuntă.
România este încă o țară albă și creștină și va fi atâta vreme cât opune rezistență curentului progresist. România va fi o țară verticală doar în cazul în care nu-și va pierde mințile și identitatea adoptând un mod de viață care îi este străin, de aceea, indiferent de înțelegerile pe care le-a făcut până acum, va decide ce e bine pentru ea, iar după umila mea părerea, NATO și Trump e cea mai bună, chiar dacă Maica Rusie ademenește cu sânul dezgolit și cu fese cărnoase dinspre Siberia... E frig tare în Siberia, iar gulagul e mortal... Întrebați-vă bunicii!
marți, 8 august 2017

Manipularea copiilor - Educație corect-politică

Fina mea de 13 ani, care locuiește de 1 an în Viena și, evident merge la școală, mi-a povestit azi că de Crăciun n-au avut voie să pună în sala de clasă nici măcar un fir de beteală sau orice simbol creștin, dar de Ramadam au decorat clasa cu simboluri islamice. Mai mult de atât, religia este opțională dar nu la alegere, adică dacă optezi pentru ora de religie studiezi Islamul, orice altă religie fiind inexistentă în școală. A trebuit acordul scris al mamei ca fiica ei să poată lipsi de la orele de Islam.
Mi-a povestit că a fost dusă cu clasa la cinematograf, la un film documentar despre migranții care au trecut nestingheriți prin păpușoi și prin 4-5 frontiere ca prin brânză, până în Ungaria unde, zicea documentarul, nu li s-a dat mâncare sau apă, iar unora nu li s-a permis să treacă (ilegal) frontiera. Din câte mi-a povestit fetița, care e un copil inteligent și atent la ceea ce se întâmplă în jurul ei, documentarul era tendențios, având ca scop clar demonizarea Ungariei și inducerea ideii că oricine se opune fluxului de ”sirieni” este rasist, xenofob etc.... La sfârșitul filmului, o colegă a ei a întrebat-o ”Tu de ce n-ai plâns?” ”N-am plâns pentru că nu aveam motive să plâng...” a răspuns fina mea, dar n-a dat explicații, mai ales că i se făcuse observație în timpul Ramadamului, că atunci când bea apă să se întoarcă cu spatele, să nu ofenseze colegii musulmani care țineau post. Așa începe și nu sunt prăpăstioasă, declinul creștinismului. De la școală. Așa începe declinul Europei, de la grădiniță. Aseară mi-a postat cineva la comentarii (să mă scuze că n-o menționez) un film de desene animate în care eroii principali sunt doi adolescenți de sex masculin care se îndrăgostesc unul de altul, iar acest film este vizionat de copii la grădinițe.
Vă invit să-l vizionați, ține mai puțin de 5 minute, apoi invit progresiștii și despletitele flower power să-mi spună cât de tare au plâns de dragul acestor personaje de desene animate și cât de impresionate au fost de povestea lor de dragoste. Da, știu, iubirea depășește prejudecățile noastre primitive de înapoiați abia ieșiți din peșteri și da, iubirea face și drege. Doar cuplurile hetero sunt demonizate pentru că fac copii la beție și-i bat cu scara de incendiu până la majorat.
Evident, glumesc când invit progresiștii la dialog, am ajuns la concluzia că n-ai cu cine, iar eu n-am să fac niciun compromis să fiu în trend și să nu cumva să fiu considerată înapoiată și involuată. Sunt atât de tăbăcită încât nu mai fac nici cel mai mic efort să plac cuiva, indiferent cine e. Cred cu tărie și regret, dar Europa se sinucide și, dacă nu suntem atenți... ne trage după ea.