joi, 19 octombrie 2017

Nu puteți voi raporta câte cărți incorecte politic pot eu să scriu

Din nou, despre facebook și cât de nefrecventabil a devenit, dar doar pentru români... Da, știu, românii cei viteji, drepți, mânz, brânz, pizd... În realitate, un neam de delatori de cea mai joasă speță, având în vedere și media IQ-ului, cea mai redusă din Europa, de 91 (OMFG! 91!)... Delațiunea este expresia lașității, deci, da, sunteți un popor de lași... SUNTEȚI, nu suntem, pentru că eu nu mai fac parte din cireada asta pârâcioasă, nici n-am făcut parte niciodată... Nici lașă n-am fost și nici nu voi fi niciodată, vă las vouă, celor care săriți cu raportarea la orice nu vă convine această îndeletnicire de lași, lașilor!
Aveți pretenția că susțineți libertatea de exprimare, dar e vorba doar de libertatea voastră, pe principiul ”cine nu e cu noi e împotriva noastră, hai să-i tăiem capul pentru că nu se încadrează în tiparul stabilit de noi, cei mulți și imbecili, cu pretenții de aristocrați de la coada vacii... E drept, ne mai cântă încă greierii în crăpăturile din călcâie, mai puțim a balegă, mai lenevim pe șanțuri în așteptarea poștașului cu ajutorul social, mai crăpăm o sămânță, mai futem o babă, dar... pula mea, suntem ROMÂNI, băh!”
Mai sunt și pizdele de ambele sexe care, sub pretextul a nu știu ce progresul sulii lui Hector, raportează tot ce nu e corect politic, pentru că, ce frumos e să fii gay, ce frumos e să fii transgender și ce mișto e să nu ne stabilească nimeni sexul la naștere, ca să ni-l alegem singuri, după cum ne dictează afecțiunea mintală de care suferim când creștem.
Păi, fiți atenți LGBT-iștilor, progresiștilor, degrabă primitori de ”refugiați”, fiți atenți aici la Angela...
O să scriu și o să public cartea al cărei subiect vă deranjează... O voi publica și voi face tot ce-mi stă în putință să ajungă la cât mai multă lume... Eu nu-s ca voi, nu mă ascund după raportări anonime, eu îmi asum tot ce fac, pentru că tot ceea ce fac, fac din convingere și nimeni, absolut nimeni nu mă va împiedica să mă exprim așa cum simt, așa cum știu și așa cum cred...
Și v-am mai spus, faceți din mine, fără să vreți și fără să vă dați seama (pentru că sunteți proști) un dizident. Eu câștig, voi pierdeți. Voi găsi mereu o modalitate și o cale prin care să mă exprim... Eu am ceva de spus, voi aveți doar de pârât. Sesizați diferența?
Las aici un fragment din viitoarea carte, vă place sau nu, mă doare în cot. Ca mine mai sunt milioane și acele milioane vă vor băga delațiunile pe gât într-o bună zi.
”-Vreau să vă întreb ceva, și vă promit că nu voi folosi informația… Aveți cumva ordine în sensul acesta? Adică să ascundeți sau măcar să nu dezvăluiți naționalitatea infractorilor atunci când e vorba de migranți?
-Doamnă, noi nu… Nu încă, dar colegii din alte țări, da. Asta am aflat indirect, am destui amici cu care m-am cunoscut la diferite întâlniri sau conferințe internaționale la care particip. În Suedia, de exemplu, e nebunie, de Germania nu mai vorbesc… Să știți că am bănuiala că în aceste țări, familiile victimelor sunt presate să nu spună nimic, nici măcar să nu-și manifeste revolta. Ceea ce nu reușesc să înțeleg eu e că oamenii aceia acceptă. Am auzit despre un caz dintr-o tabără de refugiați din Suedia, un voluntar a fost violat de un african, care, ulterior violului a fost expulzat.
-Atâta tot?
-Atâta tot, l-au trimis înapoi de unde a venit, nu-mi amintesc exact, dar cred că era vorba de Somalia. Ei, tipul violat a apărut în presă plângând de mila celui care l-a siluit, acuzându-se pe sine și învinovățindu-se pentru că l-a denunțat și din cauza asta violatorul a fost trimis în țara lui, unde cine știe ce viață nenorocită va duce. Am fost absolut șocat, din două motive… Unul a fost incapacitatea lui de a se apăra de agresiune, lipsa de reacție normală și firească a victimei și al doi, reacția de după… Absolut nefiresc, doamnă… Cred că Europa nu mai crește bărbați de multă vreme, crește și cultivă doar victime, ceea ce mie mi se pare a fi o monstruozitate și o crimă în sine…”


10 comentarii:

 1. Nice.
  Chestia aia cu violul si regretul s-a intamplat in Norvegia(acelasi rahat)
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3528236/Male-Norwegian-politician-raped-asylum-seeker-says-feels-GUILTY-attacker-deported-man-suffer-Somalia.html

  Pe de alta parte ceva similar s-a intamplat si in suedia numa ca ala spune ca a fost violat pentru convingerile lui politice.

  RăspundețiȘtergere
 2. Tine tare, Angela, nu esti singura. Emma Solara.

  RăspundețiȘtergere
 3. Te astepram fata draga ! Nu mor caii cand vor cainii !

  RăspundețiȘtergere
 4. Bătrâna Europă s-a senilizat complet...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Europa CHIAR a murit. Din pacate. Noi sintem asasinii ei.

   Ștergere
 5. Neata.
  Tu scrie aici, ca noi avem grija sa citeasca toata lumea.

  RăspundețiȘtergere
 6. Felicitari pentru curaj, pentru verticalitate.

  RăspundețiȘtergere
 7. Cum se numeste cartea pe care o veti publica?

  RăspundețiȘtergere
 8. Bravo .Felicitari si succes !

  RăspundețiȘtergere
 9. Angela Tocilă este un spirit cu adevărat liber, spune ceea ce gândește, indiferent de consecințe, iar faptul că nu și-a vândut conștiința și talentul pentru o simbrie în slujba unui trust de presă sau al altuia, deranjează, supără, trebuie cenzurată cu orice preț, chiar cu acela al decredibilizării facebook, unde practica asta a început să fie tot mai pe față. Dar toate acestea au și o parte bună, căci cei care o urmăresc pe Angela Tocilă o vor aprecia și mai mult.

  RăspundețiȘtergere