marți, 24 octombrie 2017

Facebook - maidanul neo-comunismuluiInteresantă tendința de a se induce ideea că tot ceea ce ține de familia așa cum o știm noi, da, aia ”tradițională” este apărată doar e către Coaliția pentru Familie și acea petiție cu peste 3 milioane de semnatari. Voită această inducere în eroare pentru că cei care respectă și doresc păstrarea sintagmei de familie sunt mult mai mulți. Unii n-au semnat, printre care sunt și eu, alții nu au unde pentru că probabil nu au acces la toate prostiile și aberațiile de pe internet. Da, e o aberație să inițiezi o petiție și să ceri declanșarea unui referendum pe un lucru firesc care nu depinde neapărat de dorința oamenilor ci de natură însăși. Totuși, unii consideră că natura face greșeli pe care ei se simt datori să le îndrepte, odată cu cei care susțin altceva. Cu forța, cu disprețul, prin propagandă și bătaie de joc, minoritățile sexuale, feministele, comuniștii de rit nou, toți aceștia doresc, nici mai mult. nici mai puțin, o dictatură pe care s-o impună majorității, având ca argument decisiv... civilizația. De aceea fac din multiculturalism un ideal, ca și cum multiculturalismul aduce cu sine doar dragoste și înțelegere. Tabloul utopic pe care-l văd acești oameni, asemeni daltoniștilor care nu disting culorile ca majoritatea celor care nu suferă de acest handicap, este rezultatul unei viziuni distorsionate a realității, fără a ține seama de caracteristicile rasiale, culturale, de tradiții, de religii. Poți amesteca într-o oală legume diferite și-ți iese o ciorbă bună, însă nu înseamnă că dacă arunci și niște fructe îți iese compot, ci un talmes-balmes pe care nu-l mănâncă nimeni.
De ce scriu toate astea? Am să rezum pe înțelesul tuturor:
Înțeleg idealismul, înțeleg și naivitatea celor care văd în dorința majorității de a-și păstra rasa, cultura și tradițiile intacte, o formă de înapoiere. Înțeleg și că există formatori de opinie (din ce în ce mai mulți) care-i incită la agresivitatea cu care-și exprimă convingerile. Dar nu înțeleg cum. în numele toleranței devin atât de intoleranți cu cei care nu le împărtășesc convingerile...
Nu mai insist, vreau doar ca cei care m-au adăugat în liste într-un moment de euforie din cauza unui status care le-a plăcut și nu se mai regăsesc în ceea ce scriu, să plece. Nu, nu e un ultimatum, dar consider că nu ne face bine să ne călcăm pe picioare, având convingeri atât de diferite.
Pur și simplu m-am săturat de atâta bășcălie, de atâta dispreț. Nu sunt inferioară nimănui pentru că văd altfel lucrurile, nu merit disprețul nimănui doar pentru că nu i se pare normal ca o minoritate, oricare ar fi ea, vrea să se impună majorității.
Sunt albă, heterosexuală, mănânc porc, sunt creștină și am dreptul și datoria să-mi apăr identitatea, casa și ceea ce consider că e al meu.

6 comentarii:

 1. Buna ziua. Nu stiu daca ati vazut acest comentariu al lui Dan ALexe unde sunteti si mentionata: Ce unește o conservatoare pro-market ca Angela Tocilă, o dreaptă neo-con ca cei de la ILD și un centrist-anarhist democrat, laic și profund european cum sunt eu? Îi unește aversiunea față de PSD, de Rusia lui Putin, de populismul nociv, dar îi unește și apărarea valorilor occidentale împotriva luminii radioactive de la răsărit și a naționalismului xenofob, hâd deformat. Astea sunt categoriile de oameni ale căror conturi FB sunt blocate sistematic de la o vreme prin tir grupat de denunțuri coordonate… Nu demenți filo-ortodocși, nu anti-occidentalii cu simbrie, nu pretinșii pacifiști și Putinversteher sunt blocați, ci pro-europenii și pro-occidentalii și anti-putiniștii și dușmanii PSD-ului de toate culorile politice. Impostori precum filo-rușii habotnici sau călugării și teologii și neo-staliniștii care văd Satana spre Vest sunt lăsați în pace. Completați linia punctată și uniți desenul, nu e paranoia aici, doar o constatare la rece a unui atac coordonat.
  Si eu cred ca nu sunt devina unu doi fraieri care sa va fi blocat prin doua trei mesaje razlete, ci mai degraba atitudinea dumneavoastra anti psd , extrem de convingatoare; sunt, cerd, specialisti putinisti care folosesc la maxim toate hibele regulilor fb si le intorc de fapt impotriva noastra. a tuturor. Daca vreti, este la fel cu situatia hilara in care palada cere in parlament acum masuri impotriva lui Gotiu ca a incasat un pumn in gura de la el.

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna ziua. Nu stiu daca ati vazut acest comentariu al lui Dan ALexe unde sunteti si mentionata: Ce unește o conservatoare pro-market ca Angela Tocilă, o dreaptă neo-con ca cei de la ILD și un centrist-anarhist democrat, laic și profund european cum sunt eu? Îi unește aversiunea față de PSD, de Rusia lui Putin, de populismul nociv, dar îi unește și apărarea valorilor occidentale împotriva luminii radioactive de la răsărit și a naționalismului xenofob, hâd deformat. Astea sunt categoriile de oameni ale căror conturi FB sunt blocate sistematic de la o vreme prin tir grupat de denunțuri coordonate… Nu demenți filo-ortodocși, nu anti-occidentalii cu simbrie, nu pretinșii pacifiști și Putinversteher sunt blocați, ci pro-europenii și pro-occidentalii și anti-putiniștii și dușmanii PSD-ului de toate culorile politice. Impostori precum filo-rușii habotnici sau călugării și teologii și neo-staliniștii care văd Satana spre Vest sunt lăsați în pace. Completați linia punctată și uniți desenul, nu e paranoia aici, doar o constatare la rece a unui atac coordonat.
  Si eu cred ca nu sunt devina unu doi fraieri care sa va fi blocat prin doua trei mesaje razlete, ci mai degraba atitudinea dumneavoastra anti psd , extrem de convingatoare; sunt, cerd, specialisti putinisti care folosesc la maxim toate hibele regulilor fb si le intorc de fapt impotriva noastra. a tuturor. Daca vreti, este la fel cu situatia hilara in care palada cere in parlament acum masuri impotriva lui Gotiu pentru ca i-a incasat pumnnul in gura.

  RăspundețiȘtergere
 3. Bine ai revenit in lumea celor normali la minte si la suflet!!Greu, ti au trebuit 12 ani sa intelegi ca trebuie sa iesi din hazna.

  RăspundețiȘtergere
 4. Imi permit o singura precizare. Initierea unui referendum pentru CONSTITUTIONALIZAREA definitiei casatoriei naturale, pe care o vor rasturnata activistii lgbt, este perfect justificata, libera, democratica, legala si tine de preventie. Este reactia de rezistenta a conservatorilor, religiosi sau nu, la impunerea ideologiilor de stanga dinspre niste grupuscule infime dar galagioase si cu trecere la legiuitori catre o majoritate decenta insa tacuta.
  In rest, facebook face tot ce stie sa faca - baneaza comentariile incorecte politic si desfiinteaza conturile conservatorilor, pe banda rulanta.
  Spor la scris!
  Mihaela

  RăspundețiȘtergere