sâmbătă, 12 august 2017

Se schimbă lumea... cu noi cu tot

Violența militanților de tot felul s-a accentuat în ultima vreme, ceea ce poate înseamna doar două lucruri:
1. Ori se testează ceva pe noi, prin intermediul rețelelor de socializare, FB aici de față, ori,
2. Urmează să se întâmple ceva foarte grav, ceva care ne va răsturna lumea așa cum o știm.
Violența poate fi o consecință a alegerilor câștigate de Donald Trump, un individ care mie nu-mi place ca om, dar consider că lumea avea nevoie de el. Să mă explic, deși cred că nu e cazul, în cuvinte simple: corectitudinea politică e pe cale de a instaura dictatura unor minorități care cu nici 20 de ani în urmă erau considerate accidente ale naturii. Tot corectitudinea politică e pe cale de a instaura o nouă religie și un nou mod de viață în Europa, care nu are absolut nicio legătură cu creștinismul, mă refer, desigur, la Islam. Corectitudinea politică dorește de asemenea, o nouă rasă în Europa, metisă. Vă gândiți cum va arăta continentul nostru în 10-20 de ani și cât de ușor de vânat vor fi albii rămași izolați, departe de marile orașe?
Odată cu câștigarea alegerilor de către Trump, aceste planuri care mergeau ca pe roate, fără nicio opoziție notabilă, din cauza invaziei controlate a migranților din Asia și Africa, cu sprijinul SUA conduse de Obama sunt în pericol. Trump e imprevizibil, incontrolabil, suficient de bogat ca să fie și influent, ușor paranoic, motiv care-l face greu de îndepărtat chiar și fizic. Deocamdată...
Azi, Coreea de Nord a amenințat SUA cu distrugerea, prin vocea dictatorului dement, crescut și educat în Elveția, pe care până acum nu l-a deranjat nimeni din ascensiune, nici măcar cu sancțiunile impuse, sancțiuni care pe el personal nu l-au afectat cu nimic. Populația pe care o chinuie, o flâmânzește ca și predecesorii săi, tatăl și bunicul, nu contează, n-a contat niciodată, dar este afectată direct de sancțiunile impuse de SUA. Bine, asta nu înseamnă că va reuși să distrugă SUA dar ”ordinea” impusă până acum de marile puteri care, fie din lașitate, fie din interes au permis ca dictatorul de la Phenian să testeze armament nuclear când a dorit slănina lui... s-a încheiat sau e pe cale să se încheie.Tot azi, Cuba este acuzată că ar fi declanșat un atac sonic de pe urma căruia mai mulți diplomați canadieni și americani au suferit tulburări de auz. (Sursa: The Guardian).
Revenind la corectitudinea politică, după acest sumar al evenimentelor internaționale ce nu are în aparență nicio legătură cu SUA sau Trump, dar are cu siguranță că pericolul care în acest moment îl reprezintă atât pentru lumea ”democrată”, cât și pentru cea dominată prin dictatură, cum e Cuba și Coreea de Nord, faptul că niște ”ordini” mondiale sunt pe cale de a fi tulburate, inclusiv cea din Europa, militantismul agreat și încurajat de către Facebook care e pe cale, dacă nu este deja, de a deveni o armă de manipulare în masă, reprezintă semne ale unor transformări care, suntem pregătiți sau nu, le dorim sau nu, se vor întâmpla în viitorul apropiat. Cine crede că în politică și în lumea asta, în general, există ceva întâmplător și necontrolat, este ori naiv, ori prost de-a dreptul.
Din păcate, România e la fel de năucă, de bipolară și indecisă ca de obicei... Influența Rusiei asupra politciienilor și a vectorilor de putere e mai puternică decât interesul național, asta mai cu seamă, din cauza amatorismului și a lașității celor care au putere de decizie, inclusiv președintele ales, altfel nu se explică dualitatea de care dăm dovadă în vremuri în care, dacă nu avem posibilitatea și puterea financiară a Elveției și, din păcate, nici poziția ei geografică, nu ne poate conduce decât spre un nou 23 august 1944, nevoiți să ne repetăm istoria de perdanți, chiar dacă mergem cu câștigătorii în runda finală.
Ceasul istoriei și al pierzaniei nu poate fi dat înapoi, rezistența la transformarea Europei într-o colonie de pederaști cu identitatea pierdută, cu istoria și cultura pervertită de corectitudinea politică, prin mâna criminală a conducătorilor ei este obligatorie. Noi nu putem fi complici, nu mai putem fi victime colaterale, nu mai putem fi duali, România trebuie să decidă de care parte se situează, pentru că a venit vremea deciziilor radicale. Discursurile diplomatice care ”condamnă” crimele acceptate de multiculturalismul european nu-și mai au locul și sunt ridicole, la fel ca o horă a Periniței după o bătaie la nuntă.
România este încă o țară albă și creștină și va fi atâta vreme cât opune rezistență curentului progresist. România va fi o țară verticală doar în cazul în care nu-și va pierde mințile și identitatea adoptând un mod de viață care îi este străin, de aceea, indiferent de înțelegerile pe care le-a făcut până acum, va decide ce e bine pentru ea, iar după umila mea părerea, NATO și Trump e cea mai bună, chiar dacă Maica Rusie ademenește cu sânul dezgolit și cu fese cărnoase dinspre Siberia... E frig tare în Siberia, iar gulagul e mortal... Întrebați-vă bunicii!
4 comentarii:

 1. Lumea nu e in nici un caz mai violenta din cauza lui Trump. Americanii l-au votat tocmai din cauza ca s-au saturat de"corectitudine politica".
  Lumea este violenta din cauza ca nu isi mai gaseste locul, este din ce in ce mai departe de Dumnezeul pacii.

  https://www.youtube.com/watch?v=5hkgoWXNh-8

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si a luat o mare teapa cu clovnul cretin de Trump. Bine-ai venit in lumea reala. Scuteste-ne de aberatii religioase, multumesc!

   Ștergere
  2. "Azi, Coreea de Nord a amenințat SUA cu distrugerea, prin vocea dictatorului dement, crescut și educat în Elveția"

   Gresesti enorm. Inghiti propaganda servita se sistem vizavi de Coreea de Nord? Nu cumva imbecilul de Trump este cel de care ar trebui sa ne temem, nu Kim Jong-Un? Intr-un fel, ma bucur, timpitul a reusit sa pacaleasca destui cu retorica sa, au muscat o gramada galusca, iar acum multi s-au trezit si au vazut adevarata fata a cripto-evreului Trump. Logic, tipic: a spus ce-au vrut prostii sa auda pina a pus mina pe ciolan. Unde oare am mai vazut noi asta?

   Ștergere
  3. "2. Urmează să se întâmple ceva foarte grav, ceva care ne va răsturna lumea așa cum o știm."

   Lumea este deja rasturnata. Noua Ordine Mondiala este aici de mult, doar ca nu s-a anuntat oficial. De restul, sa traim bine, cum ne-am asternut, asa dormin.

   Ștergere