sâmbătă, 7 aprilie 2012

Niciodată USL!

Până acum vreun an, mi se părea că toţi cei care l-au votat pe Traian Băsescu şi l-au repus în funcţie la suspendare au dispărut... părea că preşedintele s-a ales singur. Oriunde întorceam ochii şi urechile vedeam doar că "Băsescu nu e preşedintele meu" şi "am ales răul cel mai mic".

M-am tot gândit care o fi cauza dispariţiei simpatizanţilor preşedintelui şi am înţeles analizând reprezentanţii opoziţiei, deducând logic că votanţii USL sunt croiţi după chipul şi asemănarea celor doi conducători, Antonescu şi Ponta: obraznici, gregari, mitocani, imaturi sau în cel mai bun caz neinformaţi şi visători. E greu să înghiţi mitocănii şi înjurături de la oameni care o fac prn natura firii, caracterului şi educaţiei lor, de aceea probabil, susţinătorii preşedintelui au făcut un pas înapoi, au tăcut în faţa injuriilor, şi-au acoperit feţele ca să nu mai fie scuipaţi şi s-au refugiat în alte preocupări.

Totuşi, în faţa pericolului de a se vedea într-o bună zi conduşi de cea mai găunoasă, dăunătoare, destructivă formaţiune politică pe care a avut-o Romania de la Partidul Comunist încoace, vocile celor care au intuit dezastrul unui preşedinte ca Antonescu şi a unui prim ministru ca Ponta, s-au făcut auzite din nou. Suntem conştienţi că majoritatea politicienilor de pe "piaţă", au intrat în politică puşi pe căpătuială, indiferent de partidul din care fac parte...

Am avut ocazia să ne lămurim dacă mai era nevoie de certitudini, odată cu evadările şi trădările de ambele părţi din ultimele luni indiferent de motive...ştim cu toţii că nu convingerile politice şi ideologice îi mută dintr-o barcă în alta ci pe unii teama, pe alţii oportunismul, pe alţii laşitatea. Vedem începutul unei bătălii pe viaţă şi pe moarte între vechii comunişti, noi comunişti, între trecut şi viitorul slab reprezentat de altfel, între demagogi şi lachei, narcisişti şi lichele, puşcăriabili şi hoţi.

Asistăm la asaltul unei alianţe nefireşti dintre partidul lui Iliescu, cel al unui turnător cu acte şi un partid istoric condus de un inconştient plin de sine şi ameţit de propria-i imagine. Nu ne facem nicio iluzie în privinţa intenţiilor lor şi cu toate că pomenesc la fiecare frază numele ţării şi a românilor, venind din gura lor, e mai mult o insultă pentru că PSD-ul a demonstrat cu vârf şi îndesat că n-a lucrat niciodată în interesul românilor, decât a acelora care reprezintă clientela lor de partid. PSD-ul este profund anti-romanesc prin însăşi preşedintele său de onoare, sluga sovieticilor, Iliescu. Cu "faţa lui umană" ne-a răpit ani din viaţă, speranţele la o evoluţie normală, pe lângă părinţi, fraţi şi copii morţi la revoluţie şi la mineriade.

Cât despre Antonescu preşedinte şi Ponta prim-ministru... ar însemna sfârşitul, pentru că viaţa multora dintre noi ar reveni la starea vegetativă şi neputincioasă de dinainte de '89. Mă bucur că n-au acceptat oferta preşedintelui, mă bucur chiar şi de gestul infantil al lui Ponta de a rupe scrisoarea în public, aşa a dovedit încă o dată că intelectul său a rămas undeva la vârsta de 11 ani, iar dacă un singur om din cei care-l susţin a constatat asta, încă nu e totul pierdut.

Viaţa mea şi a multora dintre cei care gândesc ca mine, merită mai mult decât adunătura asta pestriţă de impostori mincinoşi şi laşi. Eu nu am nevoie de cuvintele sforăitoare ale lui Antonescu pentru că ştiu că dincolo de ele, nu e nimic. Nu am nevoie nici de teribilismul şi obrăzniciile infantile ale lui Ponta pentru că ştiu că în spatele lui stau eminenţele cenuşii ale putregaiului comunist: Iliescu, Năstase, Sârbu şi cine ştie câţi alţii. Şi cu voia dumneavoastră, nu am nevoie nici de Voiculescu, ca acest infect, slinos, mizerabil turnător să-şi lăţească fundul îmbuibat din banii noştri pe un fotoliu în senatul patriei mele, iar celor care au uitat ce înseamnă comunismul, cei care nu l-au prins şi cei care nu ştiu ce a însemnat PSD-ul pentru Romania,le doresc şi îi invit asemeni primului ministru să se întoarcă la şcoală sau măcar să-i întrebe pe cei care şi-au pierdut pe cineva drag în 1989, ce înseamnă comunismul pentru ei.