vineri, 22 iunie 2012

Testamentul meu politic

N-am murit şi nici nu am de gând, dar simt nevoia să las moştenire următoarele: başcheţii în care mă doare de lume în general şi de români în special. Las fanilor cu limbă de moarte colecţia de Poveşti Nemuritoare din al doilea raft din biblioteca în care se pare că m-aş fi împuşcat în ureche cu un pistol pentru cercei. Norocul meu a fost că glonţul a ricoşat în fereastra vecinului de peste drum, care l-a găsit şi l-a amanetat pentru două beri.

Moştenirea cea mai de preţ constă în cojile de seminţe pe care le-am crănţănit urmărind meciul dintre Ponta şi Băsescu. Cred că pe Ebay s-ar obţine un preţ bun, având în vedere încărcătura emoţională şi solidarizarea mea cu Micul Ceghe Vara. Pe lângă asta, las toate băşinile mele colectate într-o pungă specială cu ozon de Elveţia partidului mult iubit, PSD. Doar el ştie ce să facă cu ele şi când să le folosească, ca de exemplu, la un miting de susţinere în caz că aş fi condamnată la doi ani de puşcărie şi coafura mea n-ar rezista la aşa ceva.

Să nu mă plângeţi... La transferul meu din Floreasca la Rahova, să aduceţi corul Madrigal să-mi cânte Corul Robilor. Îmi place la nebunie linia melodică, deşi n-o am pe perete acasă şi nu înţeleg de ce... O să răspundă slugile pentru asta... Să nu ne întristăm: vreau ca argintăria să nu ajungă pe mâna lui Ponta... Băiatul ăsta nu conteneşte să mă surprindă şi am impresia că se bucură că zac neputincioasă la pat, de nu-mi pot duce paharul cu şampanie la gură fără ajutor. Dar, pentru asta există filipinezele şi sistemul sanitar de stat. Tocmai m-am văzut nevoită să refuz nişte homari pe motiv că mi i-a adus o asistentă cu sandalele scâlciate.

Urăsc sărăcia în toate formele ei. Aş vrea ca pe perioada mea de detenţie să fie toată lumea bogată, ca să mă simt în largul meu. Nu vreau ca medicii care-mi extirpă negii să aibă datorii, sau chestii asemănătoare. Vreau ca toată lumea să se bucure când mă vede fără să-mi ceară bani, că eu n-am furat ca să dau la necunoscuţi şi nici să-şi etaleze cineva sărăcia în faţa mea. Dacă nu e posibil, v-aş ruga să vă prefaceţi pentru a nu-mi cauza vreun risc de infarct sau vreo comă diabetică.

Semnat azi 22 iunie, anul de graţie 2012, zi în care fiul meu a preferat să se dea cu motorul în loc să sape grădina.

29 de comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 2. varanu si-a trimis oastea la bataie?

  nu degeaba spunea tonta deunazi ca 75% din timpul petrecut la guvernare il aloca modului cum sa-l suspende cit mai repede pe presedintele acestei tari.

  disperarea este uriasa, graba fantastica, nelinistea ca nu vor reusi le ia mintile, vad ca si aici si peste tot (azi crizel si sergiu andon), miine altii.

  pentru gogaie si altii ca el(ea): NU VETI REUSI!

  RăspundețiȘtergere
 3. aaa, am uitat sa precizez, ca

  75% din timpul petrecut la guvernare il aloca modului cum sa-l suspende cit mai repede pe presedintele acestei tari. a spus-o tonta altfel, dar am preferat sa vin direct cu traducerea

  hahahaha....

  RăspundețiȘtergere
 4. gogaie gogaie, nu te mai saturi de mhooieee. mtii tai de distrus imputzit, shomer puturos, asistat social de kkt......cat mortii tai crezi ca mai muncim sa-ti platim existenta inutila, caterinca genetica ce esti? tu si toti comunistii asemenea tie. Baga-v-as in pamant incet, metru cu metru!

  Ps : Respect Parazitii, respect Angela.Succes!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sugi pula oaie proasta !

   Ștergere
  2. gogaie, sper ca ti-a vorbit mata despre mine. yo sunt ala care i-a dat muie si asa te-ai kkt pe tine. daca mi-ash baga organu'n mata inca odata, mi-ai spune tata?

   Angela, de ce-l lasi pe imputzitu' asta sa-si chinuie existenta? Da-i ignore da-l in mortii lui de zambaccionist!

   Ștergere
  3. Din păcate, blogspotul nu are opţiunea asta. Pot doar să pun moderat la comentarii, ceea ce nu mă prea încântă, dar mă văd nevoită s-o fac

   Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 6. sa ma ierti ca iti zic. tu chiar esti platita sa zici asa prapastii..

  RăspundețiȘtergere
 7. @adrian: ce pula mea muncesti tu pentru mine? scaneaza ultima fisha fiscala si pune-o aici sa vedem si noi. daca esti atat de dragutz.

  mercic.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. pitic gras, vorbeste frumos da-te-n gatu' matii! lucrez bine, castig bine si traiesc bine - respect Basescu - in mediul privat. lunar, cel putin 1700 ron se duc doar pe impozitul propriu zis, iar mare parte din el ajunge la asistati social ca tine. mtii vostri de putori bugetare comuniste!

   Ștergere
  2. asistat social esti tu. daca in criza asta castigi bine. inseamna ca esti un delfin de-al udrei.

   mars grasule. in noiembrie venim sa te ridicam. o sa mergi langa nastase.

   Ștergere
  3. asistate ofticat, mai degraba vii sa mi-o ridici. dar te rog eu din inima, vino cu cele trei elemente care-ti sustin mizerabila viata - mata, nevasta-ta sau scumpa ta fiica. asta din urma sunt convins ca mi-o ridica. pana la nivelul buzelor ei feciorelnice. like i said : mortii vostri de comunisti asistati imputiti......

   Ștergere
 8. Fenomenal scris, e de-a dreptul fantastic!
  Nu vad cum ar putea cineva - fie el si geniu - sa scrie la comanda sau sa creeze aproape pe-loc o opera de arta. E incredibil, este adevarat dar, acesta este nivelul articolului.

  RăspundețiȘtergere
 9. acesta e nivelul cititorilor. ca sa fim mai rigizi.

  RăspundețiȘtergere
 10. https://lh4.googleusercontent.com/-ARKJ91rYRuE/T-WkjV5FK7I/AAAAAAAABps/c7fXfxg4Ajs/s607/Nastase%2520%252B%25203%2520plagi%2520frumoase_net.jpg

  RăspundețiȘtergere
 11. Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!
  M-am intooors !!

  RăspundețiȘtergere
 12. felicitari.ai un talent iesit din comun.si un caracter ce ma face sa devin nervos.
  multumesc Angela.

  RăspundețiȘtergere
 13. Ce-o sa ma mai râd când Copy-lot-ului i se va deschide pârtie cu condescendență doar spre.. summit-ul cu Adrian Severin

  Pentru Victor Tonta, pancarta in limbile oficiale din UE se va schimba nițel : "mai dati un leu, sa mai plece un derbedeu"..

  RăspundețiȘtergere