sâmbătă, 16 iunie 2012

Guvernarea Ponta, sau cum să distrugi o ţară

Sunt tare curioasă ce păzeşte societatea civilă, ONG-urile şi restul ţuţărilor care răcneau din toţi bojocii că nu mai suportă dictatura băsesciană, acum când rând pe rând, într-o sfidare neruşinată guvernul uslamist calcă în picioare 22 de ani de libertate, tăind şi spânzurând, numind pe criterii politice şi clientelare oameni meniţi să "spele" diverşi indivizi şi situaţii.

În vreme ce bizonii votanţi, revoluţionarii de carton plătiţi pe la colţuri cu 50 de lei fugăresc cotarlele vagaboande să le caute-n cozi de covrigi, PSD-ul face ce ştie cel mai bine: pregăteşte terenul pentru jaf, dă târcoale la visterie, pregăteşte muniţia pentru tunuri şi ascute ţepele, alea pe care le vor da statului în deplină legalitate, pentru că şi legile şi le schimbă după cum le convine.

Nu-mi amintesc de nicio perioadă de după '89 în care sfidarea unor aşa zişi politicieni să fie atât de evidentă şi nici ca populaţia să fie atât de îndobtocită, graţie diverselor trusturi de presă cu televiziunile lor devenite canale de deversare a dejecţiilor celor mai infecte minţi care au populat vreodată spaţiul public.

N-am idee câţi dintre bizonii aplaudaci ai USL-ului s-au dezmeticit între timp, sau dacă a făcut-o vreunul... Dacă a simţit unul dintre indivizii ce-şi doreau un prim  ministru manevrat de minţi diabolice şcolite după manuale de îndobitocire staliniste, dacă vreo minte netezită de Antena3 şi OTV a avut o tresărire cât de mică  amintindu-şi de mineriadele lui Iliescu. Dar ce spun eu aici? Probabil că şi atunci au aplaudat şi-au sărutat labe de primate mânuitoare de cazmale şi bâte corecţionale.

Nu în ultimul rând, mă întreb dacă există vreun aşa zis jurnalist care-a pus umărul din greu şi contra cost la clădirea acestui turn Babel de infractori corupţi, incompatibili, plagiatori şi incompetenţi, pe care să-l mustre conştiinţa barem la gândul că şi copiii sau nepoţii lor vor fi nevoiţi să trăiască într-o ţară în care însuşi guvernul  se pişă pe legi şi pe Constituţie şi a cărui unic scop este netezirea drumului pentru jaful care va urma şi aruncarea norodului în cea mai neagră sărăcie morală şi materială, izolare şi-n final, în braţele fleşcăite ale mereu flămândei Rusia.

Nu vă faceţi iluzii, distrugerea României a intrat în linie dreaptă, bucuraţi-vă de libertate cât mai există. În curând vor înţesa străzile şi netul cu patrule ale Gărzii Patriotice. Îşi mai aduce aminte cineva? Dacă nu, Antena3 a turnătorului Voiculescu şi-a îndeplinit misiunea cu succes.

50 de comentarii:

 1. In ultimile doua luni am gasit doar trei persoane ce vorbeau pe strada sau in magazine despre nenorocire USL si indobitocirea poporului roman prin inlocuirea de creiere cu ecrane TV.
  Ce sa comentez mai mult?!
  Ce?!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cred că-s eu defectă şi am prea multă încredere în oameni, este?

   Ștergere
  2. Intradevar raminind tot mai putini, ne putem considera defecti (sau "am defectat" ca sa folosim termeni de specialitate) in comparatie cu marea masa de oameni ai muncii, ce vot duce viitorul acestei tari pe noi culmi de progres si civilizatie. Si atunci sa te tii dizidenta!
   Suna promitator, nu?! Si fiind contemporanii acestor zile marete de schimbari revolutionare, parca nici nu mai seamana asa mult cu scenariile SF?!

   Ștergere
  3. Râdem, glumim, dar cică se fac liste cu cei care critică guvernul pe net... Să-mi fac oare bagajul? :))

   Ștergere
  4. Daca-i asa, eu zic sa nu-i mai asteptam noi pe ei, ci sa mergem sa-i cautam si sa le cerem sa semnam chiar o adeziune la acea lista, ca poate asa vom afla citi mai sintem. :))

   Ștergere
 2. Cu siguranta se monitorizeaza toate blogurile. Se observa asta si din comentarii. Unii chiar nu se pot abtine si-si mai dau cu parerea.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ăla de mă înjura ieri, e un retard otevist cu mai multe identităţi :))

   Ștergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 6. Cu siguranță ai ceva la cap, Cînd faci un comentariu e bine să vii cu ceva concret, pentru că altfel faci parte tot din categoria celor care spun numai prostii, indiferent de partidul cu care simpatizează. Dacă cei care nu voteză cum vrei tu sunt ,,bizonii votanţi,, cum vă numiți voi, capetele luminate cu întuneric ? Toți sunteți slugi, la uni sau la alți. Nu uita să mai mergi și la medic. Multă sănătate !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din câte văd, ai făcut o adevărată obsesie pentru sănătatea mea, asta dacă nu se suprapune pe altă obsesie, anume că toţi cei care nu gândesc ca tine sunt nebuni. Îmi pare rău să-ţi spun, dar ospiciile sunt pline de oameni "normali" care văd în jur doar nebuni.
   În altă ordine de idei, eşti binevenit să comentezi şă să demontezi ceea ce scriu eu, cu 2 condiţii: să laşi la o parte aerele de superioritate pentru că nu eşti superior nimănui de aici, în afară de retardatul otevist căruia îi şterg comentariile şi a doua, să te comporţi civilizat. Nu purta tu grija sănătăţii mele şi nu-mi da sfaturi.
   Consideră asta un avertisment, următoarele comentarii îţi vor fi şterse.

   Ștergere
  2. Nu ai răspuns la ce era mai important,adică argumente la ce ai publicat, în legătură cu sănătatea, nu am afirmat niciodată că cei care nu gîndesc ca mine sunt nebuni, tu afirmi sus și tare că Români sunt bizoni votanţi. Multă sănătate !

   Ștergere
  3. Îţi răspund acum: cine votează psd, e bizon.

   Ștergere
  4. Care e difernța dintre psd și pdl ?

   Ștergere
  5. Dacă n-o sesizezi, nu e niciuna.

   Ștergere
  6. Tu o sesizezi ?

   Ștergere
 7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 8. V-am "promovat" la greu pe pagina de facebook a celor 2 circari ponta si crin. Pana mi-au dat eject de pe pagina si mi-au interzis postarile. Eu traiesc si muncesc afara de f mult timp, dar de data asta voi face tot posibilul sa ajung la ambasada sa votez
  pt ca ma doare sufletul de ceea ce se intampla in tara. Nici nu va puteti imagina ce efect malefic au antenele si realitatea. Fratele meu care era un democrat convins, cu vechi state de opozitie fata de PSD a capotat si este hipnotizat de antene. Si cati sunt ca el????

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Lor nu le place să fie criticaţi, e normal că te-au ejectat. Pe mine m-au blocat doar pentru un comentariu :))
   Antenele au un rol distructiv, la fel OTV-ul şi Realităţile, singurul scop fiind manipularea în masă şi creearea unei maşinării de vot care nu-şi pune întrebări, nu are dileme şi în final, nici discernământ.

   Ștergere
 9. Angelico, cu accentul pe e , am ajuns la tine de pe blogul de excepţie al marelui informatician cu pregătire şi preocupări constante în materie de limbi, Alexandru Dan Mitache zis Guru Tăchiţă ot Oradea.Acolo Guru a zmîgălit pe peretele de WC care e blogul său articolul de mare respiraţie intitulat sugestiv 'Cum se pişă Elena Udrea'.Ai replicat consistent şi plin de miez 'Excelent Alexandru!'.
  Analizînd mai atent situaţia voastră ce constat?
  Că amîndoi gîndiţi şi visaţi pe fond portocaliu şi din plictiseala voastră provincială, v-aţi băgat în seamă şi aţi găsit soluţia ieşirii din anonimat devenind bloggeri se suuces , cine-i ca voi.
  Ce conţine blogul lui Guru? Dacă elimini numeroasele omagii deşănţate ale abonaţilor şi postările care cu greu nu sunt cenzurate , mai nimic!Dacă adaugi postările cenzurate , cam 50% din total , poţi obţine ceva dar asta e o utopie.Văzînd că aveţi acelaşi stil bazat pe zicala vechilor gînditori democraţi-'cine nu e cu noi e împotriva noastră , şi cine e de-al nostru îl laudă pe Guru' am îndrăznit să dau căteva replici , sub nickul Marişca , la răspunsul tău adînc , mai toate cenzurate de Guru.Ca să nu te privez de plăcerea degustării unei replici de acest gen m-am gîndit s-o pun şi pe blogul tău , în speranţa că o s-o cenzurezi numai după ce o citeşti.Iată conţinutul aproximativ:
  No dară ,ce bine rezonaţi împreună , voi ciocoflenderilor argheleni!.Ce-ar fi să vă luaţi am]ndoi mintenaş şi , pe lîngă prostioarele cunoscute , să purcedeţi a scrie împreună unul vocalele şi ălalalt consoanele.Ce fain ar fi ne-aţi da pe spate mult mai abitir decît separat , pe noi băsiştii care căscăm gura la însailările voastre.Vă fac şi un cadou de nuntă , o melodie adecvată pentru dansul nupţial:
  http://www.youtube.com/watch?v=fQQD5noYF0A
  Dacă vreţi vă şi năşesc, au contraire insist ca , după conaumarea actului de mai sus , cînd veţi deveni bloggeri celebri aştept un mulţam fain din partea voastră.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Foarte tare... Înţeleg că ai ajuns aici doar pentru că Alexandru nu ţi-a publicat comentariile? Şi dacă nu ţi le-a publicat ţineai morţiş să le citească cineva altul decât tine? De cenzurat, eu nu te cenzurez, am nişte experienţe cu oteviştii care m-au călit şi mi-au umplut frigiderul cu "carne", aşa că al tău, deşi se vrea distructiv de ironic, e un bucheţel de zambiluţe prin comparaţie.
   Toţi ăştia de vă găsiţi să faceţi pe anonimii deştepţi şi strâmbaţi din nas la ce scriu eu, aveţi ceva în comun: aerul de superioritate prin care sugeraţi că aţi putea scrie ceva muuult mai bun, doar că încă nu a venit momentul şi că oricine are blog, ţine morţiş să ajungă celebru. Stai liniştit, nimeni nu-şi face iluzii că atinge celebritatea prin scris, într-o ţară în care singura cale de a te face cunoscut e să-ţi pui implanturi şi să ţi se vadă "accidental" chiloţii.
   N-am prea înţeles faza cu "băsiştii", părea că te referi la tine ca fiind unul, pentru că eu am recunoscut deja că sunt. De fapt, n-am negat niciodată.
   Şi ca încheiere, te rog să mă luminezi ce aşteptări ai de la mine: speri să-l chem pe Alexandru să citească aici ce nu ţi-a permis să scrii acolo? Vrei să fiu un mesager, sau ce? Dincolo de defectele pe care cu siguranţă le am, am o calitate, aceea că "citesc" oamenii. Cât despre năşit, mulţumim frumos, avem fiecare familii, nu-ţi bate capul.

   Ștergere
 10. Lucrurile nu stau chiar asa de rau cum par, la o vedere mai atenta. Ultimele analize ale structurii voturilor, foarte pertinente, arata ca PDL detine un "nucleu dur" de 2,2 milioane de votanti, pe care va putea conta la alegerile generale. Mai mult, aceleasi analize demonstreaza ca succesul USL depinde in masura foarte mare de prezenta la vot. Un lucru iarasi foarte bun, care este in favoarea dreptei. O alta idee imbucuratoare este ca buna parte din sustinatorii dreptei sunt fosti simpatizanti/sustinatori ai PNT-ului, CDR, si aliantei DA, si in proportie foarte mica fosti votanti ai PD-ului. Cu alte cuvinte, dreapta mai are foarte putzini simpatizanti ai fostului FSN, care probabil se gasesc azi in marea lor majoritate de partea USL. Mie, cel putin, lucrurile acestea imi spun ca a inceput o limpezire a apelor in ceea ce priveste dreapta romaneasca si ca ea probabil va continua, in ciuda (sau tocmai din pricina) inevitabilelor oprelisti si adversitati. Un alt lucru pe care il remarc este panica si atacurile din tabara sustinatorilor USL, care indica foarte clar frica. Inseamna ca PDL, chiar si in mintea lor, nu este nici pe departe mort si gata inmormantat. Din contra. Este viu si devine pe zi ce trece o forta reala in viitoarele alegeri. Si mai spun ceva, si cu asta ma opresc. La alegerile locale au ales votantii cu domiciliul pe teritoriul tarii. La cele generale voteaza si diaspora. Acuma, crede cineva ca un fost simpatizant al PNT, CDR, DA, chiar daca nu a votat la alegerile din 2008, 2009, fiind prea departe de o sectie de votare (cum spune cineva mai sus), acum ca exista pericolul unei resturatii comuniste, va sta acasa in ziua votului? Eu una, nu. :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ştiu că nu e atât de rău cum pare Ana Maria, doar că acţiunile în forţă de acaparare a tot ce se poate mă sperie, aduce atât de mult cu drumul spre dictatură încât nu pot să nu-mi aduc aminte de vremurile de dinainte de '89. Chiar şi regimul ceauşist a luat libertăţile pe rând, bazându-se pe lipsa de reacţie a românilor, ăştia le iau dintr-o dată în deplin dispreţ şi sfidare.

   Ștergere
 11. Ei numai asa stiu, pentru ei democratia nu a existat sau valorat nimic, niciodata. Controlul absolut, in stilul ceausesc, noi conducem, noi impartim, taiem si spintecam. Este de-a dreptul hilar, daca stai sa te gandesti, cum vad ei sa schimbe oamenii ca sa-si asigure controlul. Nu conteaza cine, doar sa execute ordinele. Asa au ajuns Mang, cea de dinaintea lui, Pop - actualul interimar de la Educatie, cohorta aceea de ingineri la Comisia de Etica, si probabil multi altii. Ideea este controlul, disciplina, nu performanta, ideile, calitatea. Normal ca persoanele care au ceva de spus, de criticat deranjeaza si sunt automat atacati pe motiv ca ar fi aroganti sau "superiori". Ca doar toti suntem egali, ei asa au fost invatati in scoala comunista. De-asta nu contenesc sa spun ca in Romania trebuie refacuta educatia de la baza, la firul ierbii, si scoase o ideile anacronice din cap, rand pe rand, chiar si cu tirbusonul daca altfel nu se poate. :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Chiar mă gândeam că educaţia s-a distrus sistematic şi calculat... vezi scandările minerilor "noi muncim, noi nu gândim" şi cultivarea urii faţă de intelectuali, aceeaşi ca în ceauşism, continuată de Iliescu. O masă needucată e o maşinărie docilă de vot.

   Ștergere
 12. Apropo de ce se poate face "la firul ierbii", o alta perspectiva, din partea unui american:

  http://www.youtube.com/watch?v=TvDssSdfHXo&feature=player_embedded#!

  RăspundețiȘtergere
 13. Angelico , sunt Marişca din cestiunea cu Guru, mă ştii sigur!Ai o lojică de fier ca toţi meseriaşii bazaţi pe limbi , doar de asta am postat la tine.Iar lojica(!) , de citit le-a citit deja adminul lu' Guru , adică el însuşi.Experimentează în continuare Zero tv , vezi cît de util e , mai ales că Partidul Boborului DDD va face un scor dublu decît partidul tău iubit la pîrţulamentare.
  Nu am dat-o anonimă doar că rubrica ta de selectare a profilului e perfect ambiguă , şi am optat pentru această soluţie.La Guru , unde treaba e mai simplă , am operat pe nick dar dijaba.
  Îţi destăinui că am încercat să mă dau băsist/ă la Guru ca să-i gîdil puţin orgoliul şi să nu mă cenzureze.N-a ţinut mult timp, jmecherul s-a prins şi mi-a lăsat postările suspendate.
  Ţara e defectă , asta e clar nu vrea să meargă pe direcţia care ne place nouă.
  Nu am aşteptarea ca Guru să citească postarea de la tine , mă repet , el a citit-o cînd a cenzurat-o.Nu mai am nici-o aşteptare speram doar să năşesc şi eu un cuplu de succes prin care să spargeţi lumea bloggerilor, şi , de ce nu , să aduceţi pe lume unu' mic şi portocaliu care să urmeze şcoala de cadre a PDL , peste ani.
  Motivul-există niscai afinităţi între voi , gîndiţi cu acelaşi cap , vă promovaţi şi felicitaţi reciproc pe bloguri, n-aveam de unde să ştiu că sunteţi amîndoi la casa lui , mai ales că vă pierdeţi timpul cu zmîgăleli în loc de cratiţă.Apropos , de unde ştii că Guru e însurat?
  O dau iar anonimă, poate data aviatoare mă iluminezi tu pe mine cum să fac viţeversa.De sasemenea opţiunea de răspuns nu funcţionează pentru mine , anonimul , lămureşte-mă şi aici!
  Fără ipocrizie , apreciez că-ţi asumi pe faţă calitatea precară de băsistă, de cănd caut eu o astfel de personalitate.În această calitate te rog insistent să te strofoci şi să-mi dai un singur exemplu de o faptă bună sau orice altceva cu conotaţii pozitive lasată în urmă marele Cărmaci , cel mai iubit fiu al poporului.Dacă vrei contraexample pot să-ţi furnizez imediat vreo sută.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. nu cred că-ţi datorez nicio explicaţie, iar cratiţa nu e nominală, nu muşcă, să ştii.

   Ștergere
  2. Şi aş zice să nu te faci prea comodă/comod aici cu atitudinea asta de deşteapta pământului.

   Ștergere
 14. Inflație la greu va fi de acum înainte, asta ne așteaptă!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Crezi că mai interesează pe cineva? Orbul orb ar vrea să vadă, ăştialalţi închid ochii şi se fac că nu văd.

   Ștergere
 15. Angela, felicitari pentru calitatea inalta a scriituriii si bogatia exceptionala ideatica !
  Constat ca , din ce in ce mai multi , de obicei bagabonti homlesi , fara scoala si neuroni , atirnatori la pomenile USLamiste , cum frumos le zici matale , cu mult tupeu , se insinueaza , in lumea noastra a sustinatorilor lui Basescu si PDL , singurii care pot salva Romania , ingrata care vrea sa-i mature de pe scena istoriei.Toti acesti indivizi sunt platiti de Voiculescu , Ponta , Hrebenciuc si alte jagardele sa intrerupa fluxul nostru ideatic portocaliiu, bine pus la punct , prin care atat de frumos ne proslavim idolii si intre noi ;acesti turbulenti indraznesc sa posteze impotriva noastra si alor nostri acuze absolut inventate.Toti sunt dependenti de A3, RTV, Realitatea si alte posturi similare ce manipuleaza lumea amarata intr-un mod barbar ;ei nu se benocleaza niciodata la adevaratele posturi TV , intesate de deontologi ca B1 , Nasu Tv , Digi 24 , ce sa mai zic de TVR care , nerecunoscatoare , a taiat sinecurile bugetare adevaratilor jurnalisti, de mare carisma precum Andreea Pora , Rodica Culcer , Turturica , Sabina Fati , Mircea Marian si ceialti EVZisti .Urmeaza ca Ponta sa-l unga sef la TVR1 pe Turcescu , alt impartial ca tot romanul dupa cum a decretat CNA-ul , cel care , fie vorba intre noi , e tot de-al nostru ca si CCR , cu celebrul 5-4 , ca a avut grija Basescu sa faca numirile corespunzatoare.
  Revin la subiect, e inadmisibil sa admitem ca , pe spatiile virtuale care ne apartin , sa apara idei subversive , opuse gandirii noastre colective , capabile sa ne deturneze propriile principii.Administratorii site-urilor trebuie sa fie mult mai vigilenti si sa taie din start craca unor astfel de postaci..Propun sa inventezi un gen de cotizatie , pe care noi , postacii obisnuiti , sa acceptam s-o platim ca sa angajezi un numar sporit de cenzori de mare viteza , sa nu mai apara nimic compromitator ; eventual poti sa te servesti si tu , Alngela , din sumele astfel constituite dar numai in mod execptional , daca ai o nevoie urgenta sau o criza de inspiratie.Ca sa salvezi aparentele de deontoloaga veritabila , poti folosi ca pretext al cenzurii , agramatimelor evidente ale indezirabililor.Ramane vorba intre noi , postacii obisnuiti , cu ortografia impecabila , adevarata cauza a cenzurii e , absolut intamplator , cam acelasi de pe vremurile apuse ale matusii Suzana Gadea , deviationismul ideologic.Pentru acuratete cenzorii pot baga intentionat niste agramatisme evidente in postarile dusmanoase , discreditandu-i astfel , dupa cum pot corecta postarile noastre.Daca nu accepti acest compromis procedeaza brutal , doar e blogul tau si faci cu el ce vrea muschii tai (nu ma cenzura pentru asta , e premeditata!).
  Important e sa asiguri puritatea si acuratetea ideologica !
  In incheiere , Angela , iti reamintesc o perla din gandirea vechilor democrati-Cine nu e cu noi e impotriva noastra si trebuie imediat neutralizat.
  Astept , cu emotie , alte articol pe teme obisnuite :
  _discreditarea gastii USL-iste si proslavirea alor nostrii
  _ anticomunism , antisecurism , moguliada , mineriada , Iliescu etc cu conotatii favorabile noua sau anti PSD
  _distrugerea aliantei de nezdruncinat dintre PSD , adevaratul nostru dusman, si PNL , in realitate prietenul nostru ideologic sacrificat conjunctural.
  _anexarea partiala a PNL , dupa succesurile tehnicii anterioare , liberalii fiind capabili sa inteleaga ca e spre binele lor alianta cu PDL chiar daca Baseecu i-a facut , de atatea ori , carpa de sters puntea.
  _denigrarea permanenta a lui Carici Pogonici , a lui Felix cu antenele lui , a tuturor PSD-istilor , intr-un cuvint a oricui opus 9.
  Am zis !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vezi că ţi-ai uitat textele de parcarta de la contra-manifestaţia de diseară aici. Ţi le ţin sau faci altele?
   Ce nu înţelegi tu şi alţii ca tine... e neverosimil de simplu: Restauraţia va lua şi de la tine ca susţinător al usl-ului în egală măsură ca şi de la mine, care-l contest. Nu degeaba s-a spus că simplitatea e cel mai sofisticat lucru. Să fii sănătos, ce să zic eu...

   Ștergere
 16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 17. Angela , merci de raspuns , logic si la obiect ca de obicei.Ce vrei cu parcarea? La ce contramanifestatii te referi ca sponsorii mei nu m-au solicitat si nu pot sa lipsesc , am o atractie deosebita pentru actiuni anarhice de strada?Ce perspicace esti , de unde ai ghicit ca sunt USList?Simplu dar mai complex , eu ca USList , ma scot deoarece nu postez gratis.Imi repereaza el Felix onoarea.Urarea finala e inoperanta deoarece cei ca mine nu pot fi sanatosi , am citit eu asta pe blogurile voastre, nu-mi amintesc exact unde.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Înţeleg că ai dificultăţi în a înţelege cum se lasă spaţiul între semnele de punctuaţie, dar asta nu înseamnă că nu ştii să citeşti, doar că nu eşti atent. Probabil că în fervoarea de a-ţi vedea comentariile hilare publicate, mai sari peste cuvinte şi înţelegi anapoda.

   Ștergere
 18. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 19. gogaie gogaie, tare rau ti-o iei la mhooieee :))))

  RăspundețiȘtergere
 20. M-ai prins iar , am lipsit motivat la lectia de lasat spatiu intre semnele de punctuatie.Tocmai terminam clasa 7-a , de zugravit , cand brusc m-a strans un ciorap.
  Abia astept sa-mi vad ilaritatile publicate pe blogul tau ca s-o anunt pe soacra-mea sa se uite si ea , e topita dupa blogul tau.
  Tot pe blogurile voastre am citit si eu cred cele spuse de voi ca , noi astia USListii , nu intelegem nimic, suntem analfabeti de la periferia societatii , bagabonti atirnatori de buget etc. Solicit intelegerea ta fara margini , asta e situatia , n-am avut noroc in viata pentru a construi impreuna un dialog consistent , plin de miez si talc pentru spre bucuria altor cititori;fa-o macar pentru soacra-mea care se bucura intens.
  Ai ramas restanta cu lamuriri suplimentare:manifestatia , contramanifestatia , modul de operare cu selectia profilului pentru iesirea din anonimat etc.Cu optiunea 'Răspundeţi' cred ca am inteles asta e privilegiul tau ca bloggerita , noi muritorii nu putem fi decat mustrati.

  RăspundețiȘtergere
 21. Angela , am gresit in raspuns prin formularea 'pentru spre bucuria' unde 'pentru' este oarecum superfluu dar asa sunt eu , m-am opus din rasputeri alfabetizarii fortate impusa de PCR , eram practic un dizident.
  Scuze de asemenea ca te-am suupectat de cenzura bazat pe tratamentul sistematic aplicat numitului Gogaie.Am avut sansa sa citesc o postare de-a lui adanca de ot si , recunosc ca omul e supect de a fi unul de-al nostru dar precis remunerat in valuta pe princiupuiul tonomatului lui Ciutacu.Mai e si posibilitatea filierei OTViste scoala DDD produce talente.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ca să nu te mai chinui să găseşti răspuns la această întrebare existenţială, îţi zic eu: e OTV-ist. Uneori mai răcneşte p-aici Dan Diaconescu preşedinte! Da' nu dispera, tot din electoratul psd e fugit şi ăsta.

   Ștergere
 22. Anonimul asta vrea 98% si il irita ca nu se poate.

  Pai daca nu se poate, nu se poate si pace! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu vrea nimic, e doar narcisit: se uită la ce scrie şi cade-n extaz.

   Ștergere
 23. Angela , nu era nicio intrebare , era doar o dilema dar nu din cea veche , care-ti place tie.
  Ma bucur ca am rezonat , in sfirsit , eu il suspectam pe Gogaie ca e de-al nostru , adica avind exact provenienta dedusa de tine.
  Matematic USL-ul si-a mentinut scorul doar PD a pierdut exact cat a luat partidul Boborului.
  Daca mai luam in calcul ca electoratul bucurestean , considerat , pe vremuri , mai informat si dedicat PDL-ului a votat cum a votat ce concluzie trgagem noi?
  Niciuna!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Uite că tocmai s-a tras o concluzie şi anume că însuşi micul Che Guevara nu e altceva decât un doctor de carton, un plagiator ordinar :))))

   Ștergere
 24. Angela , de la Oradea se vede astfel chiar daca EVZ are alta parere. Iti spun precis, am lucrat o viata in cercetare , 95% din doctoratele acordate dupa 89 sunt manarii pe principiul binecunoscut 'Cartile din carti se scrie'.Am identificat indubitabil doctoranzi compilatori care il acuzau direct pe Manglescu , desi aveau ditamai bazoiul pe clop.Ce bine comunicati si va organizati voi , sunteti exact ca suporterii lui Dinamo , multi pe Net , putini efectivi activi.

  RăspundețiȘtergere