duminică, 13 mai 2012

Ştirile Apocalipsei 13

Semn de apocalipsă iminentă: o săptămână de ţigănie televizată cu Pepe şi haita aceea de Oana Zăvoranu a lui, cu proaspăta cumnată şi alte rubedenii slobode la gură, ocazie cu care copiii lăsaţi de capul lor cu telecomanda în mână au avut ocazia să-şi îmbogăţească vocabularul cu expresii gen "ţigancă borâtă, împuţită, ţigan jegos, etc", cuvinte care spuse de noi majoritarii ar fi dus la proteste integalactice din partea organizaţiilor anti discriminare. Eh... ei au voie. Şi noi avem voie să ne populăm casele şi vieţile cu cu scandaluri ca la uşa cortului, scandaluri foarte pe placul televiziunilor şi-n special al celor doi iubitori de ţigănie, Măruţă şi Simona Gherghe, aceasta din urmă transformând studioul emisiunii într-o şatră veritabilă. Aş sugera să schimbe şi decorul, să monteze un cort în platou, să aducă cel puţin un cal şi trei câini şi să aprindă un foc de tabără în jurul căruia să se scuipe familiile rivale, să-şi facă şi să-şi desfacă vrăji şi descântece.

Ca să rămân în temă, azi pe toate posturile am văzut-o pe mama Cămătarilor care se plângea de persecuţiile la care sunt supuşi copilaşii ei nevinovaţi, care din cauza celor de la putere şi a trei curve, au stat la puşcărie pe nedrept. Doamna mama lu' copilaşii ăştia, să ştiţi că şi curvele alea de care zici matale au mame care au plâns când fetele lor au fost torturate, bătute, violate şi vândute, chiar dacă nu s-au dus de la 5 dimineaţa la poarta televiziunilor să le bocească. Şi să mai ştii că bărbaţii care trăiesc de pe urma femeilor ar trebui închişi, iar cheia aruncată să nu mai vadă lumina soarelul în veci.

Mulţumesc pe această cale televiziunilor că nu ne lasă să scăpăm niciun amănunt din viaţa "productivă" a acestei etnii care-a binecuvântat cu prezenţa ei spaţiul patriei noastre, fără de care n-am fi fost decât vreo Elveţie bogată şi anostă, plicitisită de atâta numărat bani... Şi dacă tot există satul ăla unde toate femeiele sunt borţoase, propun să-şi deschidă studiouri acolo, ca să poată urmări îndeaproape creşterea viitoarelor vedete tv. Nu strică niciodată să fii vizionar, ori viitorul cam... tuciuriu ni se-arată şi la propriu, dar şi la figurat.

Ca să închei în acelaşi ton, Ponta nu ne dezamăgeşte şi promite o mare ţigănie guvernamentală, după care probabil ne vom lua cu toţii traistele-n spinare şi-o să plecăm unde-om vedea cu ochii.

4 comentarii:

  1. Eu tind sa cred ca nu cere nimeni stiri despre Pepe si Urinela sau cum miez o cheama pe handicapata aia, parerea mea e ca pur si simplu ei difuzeaza respectivele materiale in mod repetat cu scopul de a hrani cu prostie masa de prostime :) Educarea prin televiziune ne fiind o optiune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. normal că nu cere nimeni, aşa motivează ei foamea de scandal pe care-l întreţin chiar când s-ar stinge în mod firesc. Ce dovadă mai bună vrem când ei pun paie pe foc chemându-i şi instigându-i unul împotriva celuilalt, în condiţiile în care Oana de exemplu, în afara faptului că e o scandalagioaică de mahala nu are nicio altă "calitate"?

      Ștergere