luni, 7 mai 2012

Liber la ciolan!

Suflecaţi-vă mânecile baroni PSD, daţi drumul la curele să se reverse burdihanele, în curând vă veţi îmbuiba peste măsură. Lăsaţi neliniştile ce v-au umbrit fericirea de a suge de la ugerul statului, că ale voastre vor fi din nou ţâţele sleite. Ale voastre boturi hulpave vor morfoli ultimul strop de lapte, ultimul oscior. Lăsaţi şi grijile proceselor în urmă, căci istorie au devenit... neprihăniţi ca zăpada, curaţi ca lacrima veţi fi şi liberi la desfrâu, cu foamea a multor generaţii de nemâncaţi din care v-aţi născut. Să nu lăsaţi nimic, nouă nu ne trebuie, ne vom hrăni şi de-acum înainte cu speranţe pe care voi le-aţi ucis de atâtea ori: cu puşca, cu tancul, cu bâta de miner.

Să nu uitaţi să-i aduceţi un omagiu fierbinte tătucului vostru Iliescu, fără el aţi fi rămas şi azi lăcătuşi şi ciocănari la căile ferate, aprozărese obraznice sau cel mult şefi de secţie. Mulţumiţi sistemului de învăţământ care v-a dat posibilitatea să vă umpleţi de diplome cumpărate, de titluri pompoase. Lăţiţi-vă fundurile grase pe la ministere şi priviţi-ne la fel ca şi până acum: vaci de muls. Pentru asta trăim noi, poporul, să vă îndestulăm pe voi, nesătuii, găurile negre, blestemul zilelor noastre.

Unii ar spune că istoria vă va judeca, dar eu ştiu că istoria e scrisă de învingători, iar aceia sunteţi voi, nimeni nu se poate lupta cu foamea voastră insaţiabilă. Eu însă, am să vă judec în fiecare zi şi n-am să vă iert pentru anii pe care i-am pierdut sperând în zadar, niciodată n-am să vă iert!

P.S. Nu uitaţi să hrăniţi varanul, altfel vă înghite pe voi cu premier cu tot.

P.P.S. Antonescu, Bibicule, tu degeaba rânjeşti... nu pupi la Cotroceni.

19 comentarii:

 1. Aoleo, ce suparata esti, dar si cata dreptate ai ca sa fii... si nu esti singura...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Normal că-s supărată... eu votez una şi tot cu ăştia mă pricopsesc? Mai are vreun rost oare?

   Ștergere
 2. lasa ca nici aia de la PDL nu sunt tocmai manechine. au burti si cefe la fel de mari. ba chiar mai mari. 8 ani de putere e ceva...

  sa mai flamaneasca si ei.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ei lasă, în 6 luni nu mor ei de foame :))

   Ștergere
  2. asa e, ca de la toamna, in parnaie, le da statul de pomana :))

   Ștergere
  3. de ce mai aşteptaţi până la toamnă şi de ce să ne ţineţi cu cheltuială în puşcării? Un glonţ e mai ieftin, iar stadioane avem destule. Văd că OTV-ul prinde la toată lumea.

   Ștergere
  4. democraţia e singurul sistem compatibil cu libertatea şi demnitatea umană, dar are un viciu incurabil: n-are criterii de selecţiune a valorilor.
   democraţia e sistemul social în care face fiecare ce vrea şi-n care numărul înlocuieşte calitatea… Triumful cantităţii împotriva calităţii.
   Masa e absolută; fiecare prost luat în parte e un prost şi atît. Dar toţi proştii aştia, luaţi împreună, sînt un principiu istoric.
   Prin însăşi ordinea ei ideologică, democraţia îl obligă pe idiot să stea alături de geniu şi să-i poată zice: ce mai faci, frate? Partea proastă este că oamenii de excepţie pot ajunge captivi în cirezile democrate.

   Ștergere
 3. Superb, doamna Tocila, absolut superb! Ca intotdeauna, mai bine ca oricand. Va admir nespus!

  Radu

  RăspundețiȘtergere
 4. O sa punem steagul rosu si portretul tatucii inapoi in rama. Nu mai imi vine sa ma intorc acasa cand imi imaginez mutrele alea de activisti si de presedinti de CAP. Saraca tara numai de nenorociri a avut parte. Aia care se bucura acum se bucurau si in 90 cand ortacii rupeau capete prin Bucuresti,aia care se bucura acuma tipau ca Ratiu si Campeanu nu au mancat salam cu soia alaturi de popor. Tot astia care se bucura acum si-au bagat picioarele in viitorul meu si acum urla la otv ca mor de foame. Mizeriile comunistoide si otv izate asteapta sa vina Mesia sa le bage 20000 de euro in buzunar si sa le dea casa ca li se cuvine. Ma doare ca poporul asta se sufoca incet sub o mare de prostie si ca oamenii care gandesc sunt din ce in ce mai putini. Nu vom avea un fuhrer la cotroceni, vom avea un politruc asa ca trebuie sa ne punem basca proletara, sa ne dam pantalonii jos si sa luam pozitia.
  PS. La otv, idolul meu, Horia Mocanu sustine ca " oamenii trebuie sa IESE la vot" . Multumesc :-)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Poporului OTV o să-i "iese" ochii, asta e singura mea certitudine :))

   Ștergere
  2. De asta cel mai mare dusman al democratiei e votul universal!

   Ștergere
  3. De asta cel mai mare dusman al democratiei este votul universal!

   Ștergere
 5. Capetenii uslase nemernice!Sa fim intelesi!Ati furat,jefuit si devalizat economia.Ati mintit,dezinformat,manipulat si schilodit mintile si sperantele romanilor.Ati instigat la razmerita,dezordine sociala,desfrau mediatic,violente si lene in numele josniciei voastre.Ati promovat judecatori corupti pentru a va scoate pe voi basma curata.V-ati aliat cu cei mai mari escroci nationali iar acum trebuie sa platiti factura pentru sustinerea lor financiara si promovarea voastra mediatica.Ati incercat pe orice cale blocarea reformelor.Ati batjocorit,injurat,ridiculizat dreptul la vot al romanilor din strainatate.Iar acum ati format un guvern de urmariti penali,catelusi de casa si jafuri umane dubioase, menit a slugari mafia politico-economica care va sustine.Pentru toate astea veti plati.Trebuie!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aseară la depunerea jurământului m-am liniştit... I-am văzut privirea şi zâmbetul constant al preşedintelui şi m-am gândit: e clar, vulpoiului i-a venit găina singură sub nas :))

   Ștergere
 6. Va mai amintiti?
  Eu mi-am amintit in momentul in care Victor Ponta ii dadea sfaturi lui Ioan Rus

  ” “la ei ( nr. la PDL) sistemul a funcţionat mai bine” s-a intamplat acest lucru si pe vremea lui Ceausescu. …
  Care sistem intreaba reportera? Acesta raspunde “sistemul de furt, de fraudare si cumparare a voturilor”.
  Cu alte cuvinte domnul Ponta recunoaste oficial ca la PDL sistemul de furt ar fi functionat mai bine decat la PSD. Adica cu alte cuvinte in ciuda aliantelor cu celelalte partide in disperarea de a castiga, PSD-ul a furat, fraudat si el, doar ca nu destul.”
  http://rousa.blogspot.com/2009/12/victor-ponta-despre-cum-au-furat-la.html
  Oare cum va indrepta “greseala”?
  Intreb si eu.
  Emil

  RăspundețiȘtergere
 7. Handicapul lui Ponta e ca are o minte de 16 ani in corp de 40.

  RăspundețiȘtergere