vineri, 4 mai 2012

Festival de comedie şi umor, Râsu'-plânsu'

După vreo două zile de dat cu tesla-n ouă, de văietat şi căinat, de revoltă şi umori şi pe principiul sănătos că orice minune ţine trei zile, iată că cea de-a treia, a venit cu amuzament. Dar ce zic eu amuzament! Ştiţi bancul ăla cu astrele horoscopului care-ţi zâmbesc lunea, marţea iar sâmbăta se cacă pe ele de râs? Ei bine, cam asta a fost atmosfera generală de azi.

De la tăiat vene - la râs cu lacrimi iar motive am avut destule: ministruleţul Trasparenţei, Eficienţei şi Indulgenţei Plete Lungi, a rămas pe dinafară pe motiv de incompatibilitate. Acuma, nu c-ar fi avut Bibicul vreun rost prin Ministerul inventat anume pentru feţişoara lui imberbă care-mi aduce aminte de anii de Ministru al Sporturilor ai lui Fuhrer Antonescu, dar Caesarul Ponticus Sublimus Pilotus Ralius a vrut să facă o aroganţă în semn de mulţumire pentru lungile ore pierdute prin studiourile Antenei3 de AllStar, în scop de lustruire a augustului fund de viitor premier desemnat.

Cel mai mare motiv de amuzament a fost însă CV-ul plin de greşeli de ortografie al doamnei ministrese Corina Manivelă Dumitrescu, absolventă a Şcolii Profesionale Standfordeşti - secţia sculeri-matriţeri, ulterior transformată în secţia vulcanizare, iar ziariştii răuvoitori au înţeles că doamna s-ar fi referit la California din America deşi în realitate era Calefornea, un cartier obişnuit de oameni drăguţi după lăsarea serii.

Sublimus Pontus a dat din colţ în colţ cu ADN-ul plin de legi şi alte băşini şi-n cele din urmă s-a spălat pe mâini şi a dat vina pe greaua moştenire care-i dăduse bătăi de cap şi insolaţii în ultimele două zile. Descurcă-te fă! ar fi zis el supărat că tovarăşii de la partid nu-s în stare nici să mintă ca lumea şi a continuat să se plângă de sărăcie-n visterie, dând prostimii totuşi o veste bună şi anume că pe lângă circul pe care l-a oferit deja, ieftineşte pâinea. Eeee? Pughibale afurisite, ia mai tăceţi din gură şi nu mai ţipaţi după REÎNTREGIRE, că Felix are de arat şi semănat vreo 2400 de catralioane de hectare de pământ de la Ministerul Agriculturii unde l-a pus pe ăla mic, cu cartiere rezidenţiale incluse în programul Prima Piscină cu Jvarovschi!

Dacă tot aşa merg lucrurile - ziua şi papagalul, poate cine ştie... mâine rămânem şi fără ministru la externe, nu de alta dar domnul Marga e cam bătrâior. Nu merg mai departe cu anticipările, mai las loc şi pentru surprize. Începe să-mi placă pre+guvernarea Ponta!

9 comentarii:

 1. A dreacu scroafa !
  Imi cenzurezi comentariile !!
  Hai fhaa sa ne intalnim sa o dam parte in parte !
  Daca ai sange in tine !

  RăspundețiȘtergere
 2. Băi prostule! Vrei să te baţi cu o femeie, fătălăule? :))))))))

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu te chinui să mai comentezi, e ultimul comentariu e care ţi-l public şi doar pentru că m-am amuzat. Pussy! (pizdo, în traducere)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Super simpatic raspunsul ...hahahahahahahahah....
   Cu stima doamna.

   Ștergere
  2. Atâta merită. M-am săturat să mă înjure toate cozile de topor amatoare de OTV şi Dan Diaconescu, toţi analfabeţii şi mârlanii care fac umbră pământului degeaba şi nu-i exclud nici pe cei cu aere de intelectuali rataţi care nu-s capabili decât să critice.

   Ștergere
 4. Neadan Careviotrage7 mai 2012, 08:48

  A revenit Gogaie! :)) Maestre, ai putintica rabdare ca-ti da nen'tu Dan...(o)parte de clanţă, a lu bentleyul care-l tine parcat faţa cocinei! :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nici n-a fost plecat deloc, doar ca nu-i las comentariile pline de perle de intelepciune.

   Ștergere