miercuri, 23 mai 2012

Cronică de război

Ora 19,30 Dl Goe s-a deplasat în cel mai periculos teatru de război din Afganistan, popota ofiţerilor unde i s-a cântat "Cine-i născut în ianuariiie, hai sus, hai sus, hai sus". Cuprins de importanţa momentului, dl Goe a ţinut un lung discurs despre dictatura băsesciană până când a constatat că trei sferturi din asistenţă sforăia de mult. Celălalt sfert format din Corina Dragotescu şi cameramanul ei, se ruja.

Ora 0,10. Dl-ului Goe i s-a dat un binoclu cu infraroşii pe motiv că ochelarii săi reflectă lumina şi ar fi putut fi confundat cu un submarin rusesc eşuat acu' douăj'de ani în praful ostil al Afganistanului.

Ora 1,20. Dl Goe Ponta primeşte o puşcă de jucărie şi trage la ţintă în nişte cutii de bere lăsate de americani. Corina Dragotescu transmite live cu mare greutate, din cauza orgasmelor multiple.

Ora 2 am. Ofiţerii români îl culcă pe d Goe cu forţa tocmai când voia să tragă cu lansatorul de rachete. Dl Goe plânge.

Ora 3 am. Dl Goe se zvârcoleşte-n somn, iar SPP-iştii se jură că au auzit de cel puţin 10 ori cuvântul "mami".

Ora 5 am. Dl Goe este trezit. E îmbufnat şi jură că se va plânge la ministrul de externe de condiţiile oferite de corpul ofiţeresc. Nu tu safari, nu tu vânătoare de antilope sau măcar de băştinaşi.

Ora 7 am. Dl Goe este urcat cu forţa în avion cu o etichetă lipită de spate pe care scrie "Ponta e un bou". Dl Goe confundă buna dipoziţie a staff-ului cu admiraţia. Doar Corina este tristă şi-l priveşte cu ochi lăcrămoşi. D-lui Goe i se face milă şi-o ia protector după umeri "Ce faci păpuşea, te plinbi?".

14 comentarii:

 1. Avind in vedere ca dosarul " Nastase " este pe cale de a fi rezolvat,tare ma tem pentru securitatea dvs.

  RăspundețiȘtergere
 2. Mulţumesc pentru avertizare. De unde "emiteţi"? :D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca a sunat ca amenintare i-mi cer scuze ,sincer mie a inceput sa i-mi fie teama.

   Ștergere
  2. Scuzele sunt acceptate. Sarut miinile.

   Ștergere
 3. nu mai exista presa libera? s-a intors stalin?

  RăspundețiȘtergere
 4. Dacă e bai, cine-mi dă azil politic? Întreb şi eu ca tot omu' :)))

  RăspundețiȘtergere
 5. Important e sa screti bine cat mai scrieti. Eu va felicit si pentru curaj, dar si pentru talent. Mai bine o minoritate curata decat o penibila majoritate. "Mineriada" asta este mai rusinoasa ca strabunica ei bolsevica. Are acordul unor "liberali" si chiar a clasei antreprenoriale clientelare. Sindicatele si societatea civila semneaza condici meschine pe la televiziuni infecte.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aveţi dreptate, acum totul se face cu televizorul: "revoluţii", lovituri de stat, puciuri bolşevice. Cred că Iliescu e în sfârşit mulţumit de elevii săi.

   Ștergere
 6. Buna ziua,
  Imi cer scuze, am gasit link-ul pe blogul NasulTv. Va rog daca nu va deranjaza sa promovati aceasta petitie.
  http://www.petitieonline.com/parlament_unicameral_300_deputati

  RăspundețiȘtergere
 7. Aia cu razele care lovesc dioptru' e super fina! :D
  Jurnalismul si masura in care este el liber cred ca este o masura, o dimensiune a umanismului ramas in oameni.
  Ma bucur ca la noi este cu adevarat liber, fara indoiala. Astept cu nerabdare si o imbunatatire a climatului social, mai putine capuse ( alea cu corpu mic care ciupesc oamenii prin iarba ), eventual si un miracol care sa ridice nivelul de intelegere si pregatire al oamenilor, si chiar o ameliorare a nivelului de trai cred ca nu ar strica prea tare. De bine de rau, inca mai stim sa citim, ideal ar fi sa intelegem si continutul mesajului.

  RăspundețiȘtergere
 8. Interesant ca de altfel multe dintre articolele dumneavoastra. Aveti un stil care imi place, rar mai gasesc asa ceva!

  RăspundețiȘtergere