duminică, 22 aprilie 2012

Ştirile apocalipsei 12

Înainte să trec la nunţi şi botezuri celebre, vă prezint o ştire de ultim moment: un român a fost împuşcat în Ungaria în timp ce venea liniştit în ţară cu Tir-ul lui. Din câte am înţeles până acum, n-a fost singurul luat în cătare, dar a fost singurul nimerit, ceea ce ne îndreptăţeşte să credem că Brejvik ul ungur, mai are nevoie de câteva ore de poligon, că nu se poate să ieşi la vânătoare ca prostul şi să strici gloanţele degeaba.

Acuma, să nu se înţeleagă că aş fi vrut să nimerească şi pe alţii, ci pur şi simplu îmi exprim dezgustul faţă de superficialitatea vânătorului de oameni. Nici măcar nu se ştie dacă a vrut să împuşte doar români, deşi se pare că doar ei erau pe drum şi mă gândesc că alaltăieri eram şi eu într-o scurtă inspecţie a şoselelor impecabile din ţara vecină şi văd mai nou, ne -prietenă şi puteam să fiu eu în locul lui spre fericirea OTV-iştilor care mi-au umplut zilele astea frigiderul cu "carne" şi urări de "bine". O cauză probabilă ar fi faptul că ungurii s-au săturat să cureţe creieri şi maţe de români de pe şoselele lor, cu ocazia nenumăratelor accidente a căror protagonişti au fost compatrioţii noştri, grăbiţi să-şi arate BMW-urile la neamurile din ţară.

Dar hai să trecem peste evenimentele nefericite şi să trecem în revistă cele plăcute, prezentate obsesiv pentru că cică, aşa am cere noi televiziunilor să ne îndoape cu nunţi şi botezuri de celebrităţi. Primul eveniment a fost desigur nunta lui Pepe cu Pastrama lui, iar dacă naşul se numeşte Măruţă, succesul media e garantat. El ne-a dovedit în repetate rânduri că emisiunea lui poate fi dedicată în exclusivitate lui şi familiei sale, rubedeniilor, amicilor şi-n general tuturor maneliştilor, cuplurilor a căror faimă ar apune dacă el, Măruţă n-ar exista să le resusciteze pe hepilica lui. După ce că trei zile la rând am văzut selecţiuni din petrecere, starea civilă, lacrimi, tone de gel, cefe late şi credeam că s-a terminat, ei bine, nu! Aceleaşi imagini le putem vedea pe AcasăTv, în reluare, până se satură tot românul doritor să vadă nunţi de cocalari şi piţipoance, că cică asta ne place şi asta cerem să vedem.

Din păcate pentru Pepe şi mireasa lui, a venit tare din spate nunta Nicoletei Luciu, o altă protejată a lui Măruţă, care după ce i-a fost doică tripleţilor, a asistat la cura ei de slăbire, la implantul de ţâţe, la recuperarea de după, era absolut normal să fie prezent la evenimentele de ieri, nuntă plus botezul celor trei K: Kevin, Kim şi Karoly. Nu ştim încă de unde această preferinţă pentru prenume care încep cu litera K, dar trei fiind, avem o bănuială.

N-am să insist asupra toaletelor şi a petrecerii în sine, că nu mă cheamă Monica Tatoiu, eu observ doar şi trag concluzii: de ce e aşa important să văd trei zile nunta manelistică a unui cântăreţ latino mediocru şi a unui fotomodel care a stat 7 ani şi a făcut 4 copii până s-o ceară ungurul de nevastă?

12 comentarii:

 1. In sfarsit e liniste si aer curat in "frigiderul"tau.Am scapat de OTV-isti care stiu sa vorbeasca si sa scrie nu ca Noi "astilalti'.
  Da sa revenim la oile noastre...
  Asa e, ca ne plac sau nu nuntile, botezurile vedetelor de Dambovita e obligatoriu sa avem parte de ele pe toate canalele TV.Sa nu fim "rai" cu Maruta.El e soldatelul PRO TV si executa "ordinili"si nici nu-i place barfa....nu ...o svureaza pe hepilica lui, campul lui propriu cu flori din satul PROTV.Bine avem telecomanda si putem muta pe un alt canal.Problema e ca pe toate canalele(inclusiv pe cele de stiri)auzi de aceste evenimente "importante".De aia nu ma mai uit decat la filmele coreene de la TVR1 si la documentarele de pe Discovery si Animal Planet.Acelea macar stiu ca sunt povesti si animale adevarate!Asa e Angela, vrem nu vrem dupa Pasti vom juca la nunti si botezuri in direct si in reluare.....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pisi, ei vin doar când îi asmuţă stăpânul, cam din primele ore ale dimineţii după ce idolii lor îşi termină "analizele", după ce se culcă doamna Ildiko şi alţi boschetari care dorm pe pragul otv-ul, aşteptând pomana de 20.000 de euro, casa din carton şi cartuşele cu care să ne împuşte pe noi. Abia aştept ziua în care haznaua îşi va înceta emisia, să-i vezi pe "vitejii" ăştia alergând în cerc ca găinile cu gâtul tăiat.

   Ștergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Oricând, Gogâie. Scrie ce vrei, cât vrei în virtutea dreptului la exprimare, iar eu îmi arog dreptul de a-ţi şterge comentariile de pe blogul meu. Destul de corect şi democratic, nu?

   Ștergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Du-te şi scrijeleşte un sms lu' şefu' tău, sau fă-i o donaţie din pensia lui taică-tău, că săracu' domnu' Dan mai vrea un Bentley, jegosule.

   Ștergere
 4. Corect e Breivik. Cred ca te gandeai la soldatul Svejk :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. L-am vazut scris in atatea feluri incat probabil asa mi s-a intiparit in minte, iar soldatul Svejk e un deliciu :))

   Ștergere
 5. Dar ce frumos a fost meciul Barca-Real, chiar daca s-a terminat prost fata de ce imi doream... Am o telecomanda smechera, nu? Atat de smechera, ca au trecut vreo 2 zile pana am aflat ca s-a insurat Pepe, si asta dintr-o zapare care a surprins o emisiune cu Oana. Am avut impresia ca Oana era in acelasi timp pe doua posturi... gresesc?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu butonez si ma opresc cam peste tot, doar de asta platesc abonamentul, nu? Vreau sa stiu tot, ca sa pot scrie :)

   Ștergere
 6. Merci! De la tine am aflat pe cine a avut nas Pepe. Poate de aia nu puteam dormi noaptea? :)
  Unguru' de pe autostrada tot peste 7 ani o sa aiba parte de urmatorul "punct ochit, punct lovit"? O fi ceva la ei in ADN legat de cifra 7 sau se hotarasc doar o data la 7 ani?!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. PAi vezi? Daca nu eram eu, nu stia nimic. Cat despre ungur si cifra 7, nu stiu ce sa zic... Cred ca va trebui sa asteptam 7 ani ca sa ne lamurim, sau cine stie...7 zile!

   Ștergere