sâmbătă, 7 aprilie 2012

Niciodată USL!

Până acum vreun an, mi se părea că toţi cei care l-au votat pe Traian Băsescu şi l-au repus în funcţie la suspendare au dispărut... părea că preşedintele s-a ales singur. Oriunde întorceam ochii şi urechile vedeam doar că "Băsescu nu e preşedintele meu" şi "am ales răul cel mai mic".

M-am tot gândit care o fi cauza dispariţiei simpatizanţilor preşedintelui şi am înţeles analizând reprezentanţii opoziţiei, deducând logic că votanţii USL sunt croiţi după chipul şi asemănarea celor doi conducători, Antonescu şi Ponta: obraznici, gregari, mitocani, imaturi sau în cel mai bun caz neinformaţi şi visători. E greu să înghiţi mitocănii şi înjurături de la oameni care o fac prn natura firii, caracterului şi educaţiei lor, de aceea probabil, susţinătorii preşedintelui au făcut un pas înapoi, au tăcut în faţa injuriilor, şi-au acoperit feţele ca să nu mai fie scuipaţi şi s-au refugiat în alte preocupări.

Totuşi, în faţa pericolului de a se vedea într-o bună zi conduşi de cea mai găunoasă, dăunătoare, destructivă formaţiune politică pe care a avut-o Romania de la Partidul Comunist încoace, vocile celor care au intuit dezastrul unui preşedinte ca Antonescu şi a unui prim ministru ca Ponta, s-au făcut auzite din nou. Suntem conştienţi că majoritatea politicienilor de pe "piaţă", au intrat în politică puşi pe căpătuială, indiferent de partidul din care fac parte...

Am avut ocazia să ne lămurim dacă mai era nevoie de certitudini, odată cu evadările şi trădările de ambele părţi din ultimele luni indiferent de motive...ştim cu toţii că nu convingerile politice şi ideologice îi mută dintr-o barcă în alta ci pe unii teama, pe alţii oportunismul, pe alţii laşitatea. Vedem începutul unei bătălii pe viaţă şi pe moarte între vechii comunişti, noi comunişti, între trecut şi viitorul slab reprezentat de altfel, între demagogi şi lachei, narcisişti şi lichele, puşcăriabili şi hoţi.

Asistăm la asaltul unei alianţe nefireşti dintre partidul lui Iliescu, cel al unui turnător cu acte şi un partid istoric condus de un inconştient plin de sine şi ameţit de propria-i imagine. Nu ne facem nicio iluzie în privinţa intenţiilor lor şi cu toate că pomenesc la fiecare frază numele ţării şi a românilor, venind din gura lor, e mai mult o insultă pentru că PSD-ul a demonstrat cu vârf şi îndesat că n-a lucrat niciodată în interesul românilor, decât a acelora care reprezintă clientela lor de partid. PSD-ul este profund anti-romanesc prin însăşi preşedintele său de onoare, sluga sovieticilor, Iliescu. Cu "faţa lui umană" ne-a răpit ani din viaţă, speranţele la o evoluţie normală, pe lângă părinţi, fraţi şi copii morţi la revoluţie şi la mineriade.

Cât despre Antonescu preşedinte şi Ponta prim-ministru... ar însemna sfârşitul, pentru că viaţa multora dintre noi ar reveni la starea vegetativă şi neputincioasă de dinainte de '89. Mă bucur că n-au acceptat oferta preşedintelui, mă bucur chiar şi de gestul infantil al lui Ponta de a rupe scrisoarea în public, aşa a dovedit încă o dată că intelectul său a rămas undeva la vârsta de 11 ani, iar dacă un singur om din cei care-l susţin a constatat asta, încă nu e totul pierdut.

Viaţa mea şi a multora dintre cei care gândesc ca mine, merită mai mult decât adunătura asta pestriţă de impostori mincinoşi şi laşi. Eu nu am nevoie de cuvintele sforăitoare ale lui Antonescu pentru că ştiu că dincolo de ele, nu e nimic. Nu am nevoie nici de teribilismul şi obrăzniciile infantile ale lui Ponta pentru că ştiu că în spatele lui stau eminenţele cenuşii ale putregaiului comunist: Iliescu, Năstase, Sârbu şi cine ştie câţi alţii. Şi cu voia dumneavoastră, nu am nevoie nici de Voiculescu, ca acest infect, slinos, mizerabil turnător să-şi lăţească fundul îmbuibat din banii noştri pe un fotoliu în senatul patriei mele, iar celor care au uitat ce înseamnă comunismul, cei care nu l-au prins şi cei care nu ştiu ce a însemnat PSD-ul pentru Romania,le doresc şi îi invit asemeni primului ministru să se întoarcă la şcoală sau măcar să-i întrebe pe cei care şi-au pierdut pe cineva drag în 1989, ce înseamnă comunismul pentru ei.

90 de comentarii:

 1. mama, mai respira si tu. e wikend...

  RăspundețiȘtergere
 2. oricum, tot noi USL castigam. stai locului.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. auz'da... dacă am pile la tine, mă scapi de persecuţii, nu?

   Ștergere
 3. invatza de acu ce vorbe ii place lu "ochi de peste". o sa-ti foloseasca.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ce vorbe? alea cu "mă culc şi mă scol când vreau"? Altele n-am băgat de seamă :D

   Ștergere
  2. si de cand e rau sa te culci si sa te scoli cand vrei? eh?

   Ștergere
  3. Ai şi tu dreptate, nu zic nu. Dar dacă se culcă atunci când suntem noi treji şi invers? Cum mai apucăm să ne dăm seama dacăe preşedinte bun, a?

   Ștergere
  4. basescu umbla rupt in gura cu pejoul prin oras cand dormeam. era ca stalin. "lucra" cand dormeam noi.

   Ștergere
  5. da' barem a lucrat bine şi încă lucrează, când alţii dorm, desigur. Mai ales Crin :D

   Ștergere
 4. nu mi-a placut deloc articolu tau despre hurezeanu. a fost naiv. hurezeanu e spion ca si MRU. s-au jucat la interviul ala. si tu ai sarit repede sa zici ca hurezeanu e un gadea...

  RăspundețiȘtergere
 5. Angela,
  Sunt de acord cu tine 100%.

  RăspundețiȘtergere
 6. @ piticugras
  Mi-am exprimat parerea. Inca mai pot. Sa ma anunti cand se va interzice. Atunci, daca nu dispar fizic, macar virtual m-ati omorat.

  RăspundețiȘtergere
 7. Răspunsuri
  1. si vezi ca nu esti chiar anonim. la SRI se stie cine esti.

   Ștergere
 8. Si eu ma bucur ca nu au acceptat. Mai mult, cred ca scrisoarea a fost trimisa abia ieri seara tocmai pentru a nu fi acceptata deoarece lucrurile erau deja stabilite ca sa mai schimbe cineva ceva.
  In schimb, se va schimba la noi, cei care votam, deoarece ne vom da seama ca nici macar in cot nu-i doare de vointa poporului exprimata la referendum.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. grasule, esti orb? nu vezi ca tot PDL se muta in USL? ce dracu vrei sa mai votezi? ai timp de pierdut prin sectii de votare?

   Ștergere
  2. Nici nu au dat semne că le-ar fi păsat vreodată, iar acum nici atât. Ei sunt conştienţi că nu au un candidat viabil la preşedenţie, mai ales dacă ar fi avut loc alegerile odată cu cele parlamentare. Ei speră că până peste doi ani ori găsesc unul mai de doamne-ajută, ori se-ntâmplă vreun miracol şi-i cred somnorosului cotele. În nici un caz nu renunţă la prezenţa lui Băsescu, pentru că dacă n-ar fi el să-l înjure, e s-ar mai alege de USL? Cu ce altceva în afară de "jos Băsescu" ar mai cuceri ei masa de manevră?

   Ștergere
 9. Mai lasa manelele si Antena 3 ca te prostesc de tot.
  De unde stii cate kile am, nesimtitu-le?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ai scris "nesimtitu-le" ai uitat sa pui Ÿ dupa s. nah, te-ai grabit.

   Ștergere
 10. M-ai uns pe suflet cu articolul asta. Ti-am simtit rautatea la adresa USL prin intonatie, de parca mi-l citeai tu. :)

  Adaug doar un exemplu de nesimtire crasa si riioasa, prin vorbitul despre funie in casa spinzuratului:
  Adrian Năstase, la Congresul PSD: "Avem datoria să eliberăm România de un regim mafiot şi corupt. De la noi aşteaptă cetăţenii reinstituiriea statului de drept."
  Restul e tacere!!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. N-a fost răutate, a fost încrâncenare. A fost un flashback de pe vremea când era PSD-ul la putere şi ne uitam neputincioşi cum suntem jefuiţi şi cum prosperau baronii locali. A fost refularea neputinţei mele de a-mi face dreptate într-o dramă personală şi n-am reuşit pentru că aveam de luptat cu sistemul reprezentat de însuşi Iliescu. Şi nu în ultimul rând, spaima de a reveni la toate cele de mai sus.
   Cât despre cele spuse de Năstase, un condamnat de drept comun, ai dreptate, nu-s cuvinte destule.

   Ștergere
  2. eh, ca saracu videanu traieste in post si rusinare la snagov in mamanstire

   Ștergere
 11. ok, astept sa scrii ceva si despre PDL.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Scriu ce vreau, despre cine vreau şi când vreau, însă dacă erai atent la postare, ai fi sesizat că am zis TOATE partidele, asta incluzând şi PDL. Subiectul postării este însă USL şi am ţinut să evidenţiez motivele pentru care n-aş vota niciodată aşa ceva, la fel cum nu am votat niciodată PSD.

   Ștergere
  2. buna asta, am zis TOATE partidele.
   am inteles ca subiectul postarii e USL. tu ai inteles ce-am scris eu? astept SA SCRII ceva in care subiectul sa fie PDL si hotii lor.
   bine ca scrii la EVZ, altfel n-aveai nicio scuza...

   Ștergere
  3. Repet: sunt liberă să scriu ce doresc eu, inclusiv la EVZ, indiferent ce aşteptări ai tu.

   Ștergere
  4. asa liviule! trage-o de par! se scalda la spa cu chiaburii ei din pdl. e o increzuta.

   Ștergere
 12. N-a fost absolut nicio problema cand PDL-ul s-a aliat, pe rand, cu fiecare din cele 2 partide pe care le-nfierezi mai sus. Iliescu e un comunist si sluga rusilor, dar Basescu e occidental, el fiind pe vremea comunistilor reprezentantul statului roman la anvers. EL neavand niciun fel de dosar la securitate. E extrem de amuzant sa ne batem capul cu cei ce NE VOR conduce, in loc sa ne batem capul cu ce-i ce ne conduc azi. Ca sa ne facem probleme vizavi de ziua de maine, hai totusi sa trecem cu bine peste ziua de azi. Mi-e sila acum sa-ti enumar derapajele, gafele, mitocaniile pe care nu refuzi sa le vezi, sa ti le aduci aminte, ale celor ce ne conduc azi. Habar n-am daca cei care vor veni vor fi mai buni, dar stiu un lucru sigur, cei care sunt azi vreau sa plece. Vreau sa fie altii cei care ma conduc si care sunt platiti din banii mei.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aşteaptă până la alegeri, pentru că asta înseamnă democraţie. Ăia "alţii" pe care-i vrei, tocmai au refuzat "cadoul" lui Băsescu, dar nu vă frământaţi să aflaţi adevăratele motive. Îmi pare rău că vă uitaţi în gura acestor doi caraghioşi şi luaţi teatrul lor ieftin drept ploaie de stele.

   Ștergere
  2. lol, cadoul lui Basescu, zau? Serios acum, cand l-ai vazut tu pe Basescu sa se tina de promisiuni? Cum era cu intalnirile la 3 luni cu poporul? Cum era ca-si da demisia in 5 minute daca e suspendat? Cum ne spunea el la alegerile din 2009 ca tara-si revine, si ca nu se pune problema de taieri salariale? Cum ne spunea acelasi Basescu ca nu vom avea nevoie de imprumut de la FMI? Are sens sa continui insiruirea de evenimente in care Basescu si-a dat nota caracterului absolut abject?

   Eu nu ma uit in gura nimanui, nu-mi fac iluzii ca odata cu venirea USL-ului la putere lucrurile se vor schimba radical. Dar am o ura cat se poate de naturala pentru tot ce inseamna PDL. N-ai cum sa dai gherle dupa gherle si sa continui sa guvernezi.

   Ștergere
  3. Apropo, Ponta parca era cat pe ce sa fie prim ministru, nu? Nu asa ne spunea Basescu, c-a refuzat functia de prim ministru? Asadar, cum stau lucrurile de fapt? S-o fi schimbat Ponta de acum 2-3 luni cand i s-a oferit postul de prim ministru? :D

   Ștergere
  4. Ei, ăsta e singurul argument al USL ului cu care vă duce de nas: ura. Zi de zi v-o picură în creiere prin televiziunile turnătorului, de nici nu mai ştiţi când vă-ntreabă omul dece urâţi. Gherle zici? Păi PSD-ul ce-a făcut atâta amar de vreme? V-a aşternut patul să dormiţi şi să naşteţi monştri, asta a făcut, iar voi, ca o armată de zombi, v-aţi conformat. Dacă iese Crin Antonescu preşedinte, o să dormiţi cu el în frunte şi când o să vă treziţi, o să vă daţi seama că dormeaţi pe jos, că şi patul vi l-au furat, credulilor!

   Ștergere
  5. Corect, absolut corect. Opozitia e de vina ca-n 2004, cand PSD-ul preda puterea eu aveam o datorie externa de 1.000 de euro, ca azi ea sa fie de aproximativ 4.000. Opozitia e de vina ca Basescu l-a jignit cu nesimtire pe regele Mihai. Opozitia i-a dat previziunile economice presedintelui, atunci cand el ne spunea ca nu exista nicio sansa ca sa ne viziteze criza, ai dreptate. Imi cer scuze ca n-am vazut-o pana acum, manipulat fiind de televiziunea securistului. Iti multumesc ca mi-ai deschis ochii. Si-acum ca ai facut-o, te rog, poti sa-mi mai lamuresti un lucru? Spune-mi te rog, cum e cu banii luati de proprietarul ziarului pentru care scrii, de la Bancorex. Iti multumesc.

   Ștergere
  6. Here we go... Am uitat că din agenda USL nu lipseşte la piece de resistence, regele Mihai, ofensatul.
   Din câte ştiu eu, nici măcar Mugur Isărescu n-a prevăzut "vizita" crizei, altfel, cred că era de datoria sa să-l informeze şi pe preşedinte.
   Cât despre banii împrumutaţi de la Bancorex, nu văd ce legătură au cu mine şi cu faptul că scriu în HydePark. Ar trebui să mă simt eu vinovată de ceva?

   Ștergere
  7. lol, asadar, atunci cand tu esti atacata cum ca esti pro pdl, pentru ca iti permiti sa critici opozitie, e-n neregula si oamenii nu-nteleg cum e cu obiectivitatea ta, in schimb cand un comentator pe blog isi permite sa aiba o parere diferita de-a ta, e cu agenda USL dupa el. Sublim.

   Ei bine, am sa te dezamagesc, dar stai de vorba c-un simplu platitor de taxe care absolut nicio legatura cu politica. N-am fost, si nici nu voi fi membru al unui partid politic. Asta nu-nseamna ca nu-mi permit pareri vizavi de cei ce-mi administreaza banii. Bon.

   Piece de resistence? Sa-nteleg ca nici chestiunea asta n-a existat, exact ca-n cazul palmii pe care ne-am inchipuit-o noi, cei manipulati de antene si dinu patriciu, ca Basescu i-ar fi dat-o copilului? Ca pur si simplu nu-nteleg. S-a intamplat ca Basescu sa-l jigneasca Basescu pe Rege? Ca poate nah, sunt manipulat de antenele securistului (fie vorba intre noi, si eu as putea acum sa spun ca asta cu "antenele securistului" e-n agenda PDL, dar n-am s-o fac :)).

   Asadar daca Isarescu n-a prevazut criza, nu e nicio problema ca n-a prevazut-o presedintele. Ca atare, nimeni n-are nicio vina si putem sa mergem mai departe. Perfect.

   Eu te-ntrebam de banii de la bancorex in contexul in care scrii sau ai scris in evz. si-ti permiti formulari de genu "antenele securistului".

   In rest, noi sa fim sanatosi si sa ne putem privi zi de zi in oglinda.
   I'm out.

   Ștergere
 13. Şi ba da, pentru mine a fost o problemă şi când s-a aliat PDL-ul cu PSD-ul, nu insă şi cu PNL-ul de atunci... ţin să-ţi atrag şi ţie atenţia la fel ca şi comentatorului de mai sus că, am specificat clar în postare că toate partidele mă dezgustă, dar am subliniat că sunt anti USL, fără să fiu membră PDL. Am ţinut să menţionez asta pentru că văd că majoritatea sunteţi tentaţi să judecaţi doar prin excludere, astfel, dacă eşti anti USL, devii automat pro PDL, sau "protocaliu" cum vă place vouă să spuneţi. Deocamdată totuşi, PDL ul e mult mai frecventabil decât adunătura aia aliată cu un turnător.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai dreptate, nu esti pro pdl dar scrii in evz, perfect.

   Ștergere
  2. Că doar n-o să scriu în Cotidianul lui Nistorescu :))

   Ștergere
  3. Si-al naibii stie cum se face, ca desi esti nu esti pro pdl, am rasfoit primele pagini ale blogului tau, fiind prima oara cand ajung aici, si n-am gasit nici macar o postare critica la adresa puterii, in schimb se gasesc din plin postari critice la adresa opozitie. Sublim, absolut sublim. Imi cer scuze in numele meu, si-n numele celor care si-au permis sa-ti puna obiectivitatea la indoiala. E absolut evident faptul ca-i menajezi pe cei de la putere pentru simplul motiv ca sunt prea ocupati sa faca treaba, si-ar fi pacat sa scrii macar un articol critic la adresa lor.

   Apropo, spune-mi te rog, cum te simti sa stii ca scrii pentru un cotidian care nu e profitabil, un cotidian care nu-si scoate din incasari nici macar banii necesari pentru functionare. Cum poti din postura asta sa critici A3, spre exemplu, ca tot mi-a sarit un ochi un articol adresat lor. Sunt doar curios, din postura unui consumator de presa care a-ncetat demult sa mai consume evz. Lucru care se si vede, de altfel. :D

   Ștergere
  4. Nu se prea vede din moment ce ştii că scriu acolo.
   Îmi vorbeşti despre obiectivitate, spune-mi te rog de ce eu nu am dreptul să fiu pro sau contra cuiva, atâta timp cât nu sunt nici jurnalist, nici formator de opinie? Cine-mi interzice mie ca cetăţean oarecare să scriu pro sau contra cuiva la mine pe blogul personal?

   Ștergere
  5. Ba da, poti sa fii pro PDL, dar te rog asuma-ti asta, nu mai poza in fecioara neprihanita si obiectiva. Ai dreptul sa ai partipriuri de orice fel, atata timp cat ti le si asumi.

   Ștergere
  6. Sunt pro Băsescu şi n-am făcut niciodată un secret din asta.

   Ștergere
 14. Unele articole e mult mai bine sa ramana fara posibilitatea comentarii lor.
  Sau cel putin sa aiba o oarecare logica.
  Comentariile peste tot sunt aceleasi.
  Tabara pro USL - (platita) este de acord suta la suta si injura mai rau.
  Tabara care vede ce face USL este demonizata de primii mai guralivi si agresivi.
  Si tabara celor care ar avea ceva de adaugat dar renunta sa se mai amestece in tipetele si injuraturile din zona de comentarii.
  Daca s-ar intampla in realitate ar fi scandal mare cu interventia politiei si a jandarmilor pentru deranjarea linistii publice.
  Pe undeva prin Europa se discuta in mod serios ca acesti troli sa fie cumva opriti.
  Ei sunt oamenii care la un articol despre un copil omorat de caine comenteaza. bine i-a facut ca si cainii sunt fiinte si trebuie respectate.
  Ei sunt cei care atunci cand apare stirea despre o persoana abuzata comenteaza aprobator pentru agresor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am oprit comentariile după ce m-au năpădit postacii de pe EVZ, dar le-am dat drumul după vreo două zile pentru că cred în libertatea de exprimare, atâta timp cât nu mă lezează, insultă, pentru că mulţi confundă democraţia cu anarhia. Da, ai dreptate, argumentele şi în general tonul comentariilor sunt cam aceleaşi peste tot, cele pro USL pigmentate cu injurii, din motivele pe care le-am explicat în postare. Din păcate, circul şi mizeria aferentă abia începe, avem două variante: băgăm capul în nisip sau facem muşchi abdominali să ne ţină stomacul la ce urmează :)

   Ștergere
 15. crin e cel mai bun! ponta presedinte!

  esti pedelista pana in maduva oaselor. sa ma cauti dupa alegeri. iti gasim un loc la ziaru nostru psd-ist. la meteo. o sa ai si poza..

  uffff, tocila, tocila...

  RăspundețiȘtergere
 16. nici dac-aş muri de foame. de fapt, n-am cum, că mi-am semănat grădina, nu aştept ajutoare de la stat. rămâne să-mi semăn şi un porc, da' nu cred că creşte, cică n-am pământu' bun pentru aşa ceva. dacă mă gândesc bine, aş putea tricota nişte bentiţe pentru fanii lui Marian Nistor din coadă de ponei, piticule. ce zici, te bagi? îşi fac şi ţie una cado! :D

  RăspundețiȘtergere
 17. pai vezi mah? nici pamant bun nu aveti voi pdl-istii. ati vandut bunu din pamant.

  evz imi place. il citesc zilnic. dar are un delay urias fata de realitatea. nici nu mai zic ca jumate din articole le fura de la realitatea si de la gandu.

  asteptam luni sa vedem marea minune. rebrandingu. ai ramas in schema?

  RăspundețiȘtergere
 18. aaa, hydepark e o latrina mai mare decat voxpublica. macar aia de la vox, au opiniile lor. la evz totul e tras la xerox. sau brusc nu mai scrieti nimic si sunteti in concediu cand e vorba de scandalu cuprumin sau unguru demisionar. hai mah. e prea pe fatza.

  RăspundețiȘtergere
 19. Ma amuza lipsa de argumente logice ale postacilor USL-isti care, "cand vor veni la putere, nu numai ca ne vor lua noua dreptul la opinie, dar ne vor si baga la puscarie", de parca ei si/sau politicienii lor - "marii" castigatori de la toamna, se vor transforma automat in politisti- procurori - judecatori cu drept de viata si de moarte asupra noastra !!!!. Asa inteleg ei democratia, in contra partida la statul "politienesc" al lui TB !. La aceasta trista constatare, nu e decat un singur raspus: "iarta-i Doame ca nu stiu ce gandesc !".

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. asta e alt anonim, nu? coane, zi-te si tu anonim2. sa pricepem cursu discutiei.

   Ștergere
  2. ca am crezut ca a fumat ciuperci primu anonim. mai simpatic decat tine. tu ai limbaj de lemn. nu stii sa convingi ca primu anonim.

   uh, sper ca nu esti tocila...

   Ștergere
  3. anonim, de la prea multă "dictatură" li se trage şi desigur, de la prea mult bun simţ. Să ne facem uniforme în zeghe, zic :))

   Ștergere
 20. te uit la microfilme? eram precis ca esti din gasca lu spionu international de MRU. Care e numele tau de america? Yldiko? Pamela? Pauna?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Csilla, na! Dacă tot m-ai desconspirat, să ştii că mă apuc acum de dosarul tău. Ai de grijă!

   Ștergere
  2. nu ai cum sa vezi doasaru meu.

   Ștergere
 21. ti-ai pierde mintile daca ai afla ce dosar am eu. hehe.

  mai bine nu.

  RăspundețiȘtergere
 22. "văd că majoritatea sunteţi tentaţi să judecaţi doar prin excludere, astfel, dacă eşti anti USL, devii automat pro PDL"
  fraza asta imi aminteste de patania mea pe un blog de pdl isti. Nici nu am apucat sa spun ca nu-mi place Base ca au sarit pe mine ca leii. si daca bine imi aduc aminte nimeni din locul ala nu a facut exceptie de comportament.
  Daca e ceva ce urasc mai mult la toti cei care fac sau se fac ca fac politica e ambidextritatea. Ii injura pe altii ca fac ceea ce fac si ei la fel de natural.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. acu, nah, ce cautai in forum la EVZ?

   Politica buna se face pe bloguri. uite, la tocila e savuros. e frumoasa si apriga. merita o pedeapsa pentru ca e pedelista.

   Ștergere
  2. ete ce drăgălaş e piticu', să nu-ţi vină să-l mănânci?! :D

   Ștergere
  3. nu zau? vrei sa te luam la USL?

   Ce o sa mai scrii in evz?

   Ștergere
  4. mai bine l ao bere, dă-i dracului pe toţi. Da' nu la Shakira, oke?

   Ștergere
  5. da, şi e foarte fain. îmi place mai mult decât cel vechi.

   Ștergere
 23. tu esti si gagica. daca te-as cere de nevasta, la fel ai zice. si ma ia dracu. eu zic doar ca ai par aranjat frumos in cap

  RăspundețiȘtergere
 24. EU, cu scuzele de rigoare, de cand ma stiu am avut incredere deplina in parerile si convingerile ferme exprimate anonim. Si ma stiu de ceva vreme...

  Am un respect deosebit si-n cazul de fata drept pentru care incurajez si felicit cu parafraza unui dicton care a facut multa valva in tot secolul al XX-lea :
  - "Anonimi din toate tarile unitzi-va !" dar si
  - "Ramanetzi uniti ...dar intre voi !"

  Cu toata degajarea si umorul iertator de care mai sunt capabil,
  Andi-Bacii-Ion-Plebeu-Pribeagu'

  ps. Iar tie, Doamna Angela TOCILA, toate urarile de bine, o Duminica de Florii plina de armonie (si posible !) si multa ne-anonimie-n suflet, desigur !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc si intorc inzecit urarile de bine! Sarbatori fericite :)

   Ștergere
 25. Jos basescu! a vrut sa ne fure cuprul!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Jos piticu uslas! a vrut sa ne fure berea! Jos Shakira, huo! Faliment!

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
 26. cum adica am vrut sa o fur?
  eu chiar am furat-o! hehe. he he

  RăspundețiȘtergere