sâmbătă, 31 martie 2012

Varză cu carne

Dân cauză la discriminare, Ghinizbucu' va fi dat în judecată de domnu' reje Ceoabă pen'că n-a homologat recordu' la varză cu carne făcut dă pirandele noastre, că cică n-a respectat regulili dă parcă noi suntem d-ăia care respectăm vro regulă. În loc să apreciază ca mâncare tradiţională ţâgănească sau romales cum zâce domnu' Păun, strepezâţii şi rupţii ăia dă la Ghinezbuc, a zâs că e "tocăniţă", să jigneşte întregu' neam ţâgănesc dăn lume, să discriminează pă bază dă culoare şi politic.

Nu să mai poate! Dacă nu să răzgândeşte, pă lângă că îi dăm în judecată, mutăm corturili şi  căruţili la ei în faţa blocului, băgăm puradeii la ciordit, Salam să cântă şi pirandele să ridică poalele-n cap, până homologhează dracului varza aia, că nu dăjaba ne-am chinuit s-o furăm încă dă anu' trecut.

6 comentarii:

 1. Ca bine zici despre acea fiertura, care arata ca acel fel pe care il pregatea bunica mea pt."coson"(sau cochon) cu resturile ramase din gospodarie.Ce mi se pare jenant e ca un asemenea lucru poate fi considerat o "stire" si transmisa pe un canal TV.
  Am o banuiala ca d-l "advocat"care era din partea "bobulatiei"lezate (dupa cum arata"gustase cam mult din acea "am uitat denumirea" laturilor.

  RăspundețiȘtergere
 2. numai Ghinizbucu' nu i-a discriminat pana acum :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Apai, numai pe acolo nu s-au mai dus .Iti dai seama toata rasa romanes la "Ghinizbuc" in curte!
  Ce ne-om face noi fara de ei? :D

  RăspundețiȘtergere