joi, 1 martie 2012

Ştirile apocalipsei 9

De cîteva zile Măruţă şi hepilica lui găzduieşte un cuplu format dintr-un rapsod popular cunoscut mai degrabă pentru scandalurile din căsnicii decît pentru muzică şi noua sa nevastă. Fosta nevastă, Maria Loga, la fel de "celebră" ca fostul ei şi actualul ceilelalte, îi înlocuieşte în ziua următoare pe principiul "odată eu, o dată tu", ca la grădiniţă. Scandalul de acum miroase a făcătură şi dorinţă de publicitate de la o poştă, asezonat abundent cu chestii religioase gen "Dumnezeu e sus şi vede că nu mint", dar şi acuzaţii reciproce de vizite la vrăjitoare în scop de blesteme de moarte.

Nu m-am îndoit niciodată de abilitatea lui Măruţă de a deveni pe zi ce trece o  ţaţă fără scrupule, dar parcă voluptatea asta de a se înfrupta din tot felul de mizerii şi scandaluri de cea mai proastă calitate e prea mult, chiar şi pentru el. Nu ştiu de ce am impresia că i-ar face plăcere să prezinte şi ştirile de la ora 5.

5 comentarii:

 1. Pana si maica-mea, care urmareste cu religiozitate emisiunea antipaticului, s-a saturat de mahalaua de saptamana asta. Stiu pentru ca astazi m-a sunat in timpul emisiunii si mi s-a plans :D

  RăspundețiȘtergere
 2. E de toată jena, mai ales că am înţeles că i s-ar da "atenţii" contra invitaţiilor în platou. Aşa se explică prezenţa a fel de fel de dubioşi şi neamuri proaste.

  RăspundețiȘtergere
 3. E gorj-ous baiatu' asta! Gorjos de tampit. As putea sa-i car pumni si palme in jur de 8 ore pe zi.

  RăspundețiȘtergere
 4. Deci eu m-am saturat de imbecilitatile de la TV, de dimineata pana seara, emisiuni de 2 bani, stiri apocaliptice, pline de omoruri si de psihopati, fapt pentru care am scos TV din functiune si mie mult mai bine! Salutari de la Bucuresti!

  RăspundețiȘtergere
 5. Cel mai rusinos lucru mi se pare sa scoatem in fata,la televizor,persoane care fac de ras poporul prin lipsa de cultura si prin scandaluri de prost gust.

  RăspundețiȘtergere