marți, 27 martie 2012

Ştirile apocalipsei 11

O vorbă veche românească spune că înainte ca Dumnezeu să-ţi ia zilele, îţi ia minţile. Exact la asta m-am gândit şi eu aseară când butonând în căutarea unui film pe multe canale de umplutură pe care le plătim fără nici un rost. am dat de imaginea asta:


Marian Nistor cu nelipsita bentiţă, de data asta albă şi noua consoartă îmbrăcată la fel ca în ziua nunţii lor secrete. Marian Nistor are nişte ticuri nervoase pe care nu le-am observat până acum, deşi probabil că nu aveam cum din moment ce de fiecare dată când îl văd râd cu lacrimi şi e posibil că ele, lacrimile să mă fi  împiedicat să le văd.

Dincolo de ridicolul ţinutei lor, am văzut doi bătrânei daţi în mintea copiilor, mai ales când au început să cânte şi să danseze. Proaspăta doamnă Nistor cântă atât de prost şi falsează atât de rău încât îţi vine s-o iei pe câmpii, să urli una bună, să te întorci şi să spargi TV-ul, că oricum doar prostii poţi vedea la el. Publicul a fost instruit însă să aplaude frenetic, ceea ce nu e un lucru tocmai rău, pentru că a făcut fericiţi doi copiii bătrâni, senini şi încă plini de vise, sau doar puţin deranjaţi la mansardă.

Artistul a recunoscut cică în premieră că-şi vopseşte părul (no shit!),  ceea ce a constituit o imensă surpriză pentru mine şi alţi fani înfocaţi care credeam că Marian Nistor va avea pururi părul precum pana corbului, fără să fie nevoit să apeleze la artificii. Având gânduri de-o perversitate şi-o cruzime totală despre cum l-aş tunde pe maestru în somn, n-am mai stat să văd ce explicaţii a dat Doru Iuga, proaspăt eliberat din arest unde poposise în ultimele 8 luni pentru fapte săvârşite cu fundul ca să zic aşa, şi cum insista el asupra diferenţei între homosexual şi homofob, aşa cum sunt procurorii care l-au trimis la răcoare.

 Nu ştiu dacă buna dispoziţie a lui Doru Iuga se datora faptului că a ieşit de la bulău, sau amintirilor plăcute de acolo şi a schimbului de experienţă cu ceilalţi deţinuţi la duş.

10 comentarii:

 1. nu mai vezi. ca acu ii inchide de tot. chiar azi

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. minte dom`le, minte! de 1 octombrie, dar vrea sa-i isterizeze pe fani sa dea foc la balamuc.

   Ștergere
  2. Acelasi "butonand si eu"ieri i-am vazut pe cei doi si n-am putut sa-mi iau ochii de la ei pret de 10 min., timp in care nu am auzit comentariile moderatorului(oricum ce rost aveau) imaginile spunand totul.Am ramas siderata(vorba ta).Dupa OTV urmatorul canal pe care l-as interzice minorilor(ca de tot nu se poate inchide ca e democratie)ar fi Canal D care a colectat toate formatele de program epuizate si sacarboase(cu moderatorii de program cu tot)de la alte televiziuni.
   Ptiu drace!!!Scuzati ca e POST, dar daca ei isi permit sa arate asa ceva, eu de ce nu!...

   Ștergere
  3. Vreaauu si eu o bentita din colectia primavara -vara 2012 a lui domnu', ca poate mi-o pun si eu la nunta de diamanteee!!!!

   Ștergere
 2. A, la un moment dat cineva te acuza ca nu-ti plac pensionarii(eu zic ca doar o mare parte-din pacate-nu ne plac), si iacata de ce.Arata-i poza!!!De discursul lor ce sa mai zicem?!
  Nici pe mine n-o sa ma plac daca la batranete o sa ma comport asa, dar eu le-am spus deja copiilor mei ca daca o sa-mi pierd mintile sa ma izoleze unde la un azil cu verdeata.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Problema e ca o sa ni se para normal daca ajungem asa. Ideea e ca doar altora li s-ar parea ciudat :))

   Ștergere