vineri, 16 martie 2012

Ştirile apocalipsei 10

Ioana Tufar Călugăreanu face turul televiziunilor în scop lucrativ, pentru că singura meserie pe care o cunoaşte e cerşetoria. Alaltăieri a fost la Măruţă, care a şi lansat-o pe mitomană, ieri la Simona Gherghe, azi la Canal D la Mădălin Ionescu, mâine probabil se va înscrie în PP-DD în direct la OTV. Nu înţeleg motivaţia şi interesul televiziunilor pentru puturoasa asta mitomană, profitoare şi oportunistă, aşa cum nu înţeleg eu multe din ceea ce se întâmplă în peisajul media de azi. Înţeleg doar că se vor mai găsi câţiva fraieri care-i vor plăti întreţinerea, curentul, telefonul, şaormele şi ţigările, aşa Ioana va putea demonstra în premieră ceea ce pentru majoritatea pare imposibil: se poate trăi pe gratis în lumea asta.

Prinţesa cu colanţii rupţi, mondena şi zgubilitica Brianna şi-a mărit raza de acţiune şi şi-a diversificat activitatea revoluţionară în funcţie de cine-i plăteşte prînzul: azi Roşia Montana, mîine USL, poimîine Gigi Becali, răspoimâine homosexualii şi cam oricine are ceva de revendicat, cu condiţia să scoată banul pentru că nici Brianna nu mai întinereşte, nuri n-a avut nici când era mai proaspătă şi nici inteligenţa n-o deranjează prea tare, iar de muncit nu se pune problema pentru un os (pardon, un rând de piele şi-o roabă de oase) domnesc.
Cum şmecheria  cu triunghiul amoros şi gay n-a ţinut, prinţesa s-a reorientat şi vrea să fie şi ea o Che Guevara roşcată, circulând în ultima vreme doar cu duba jandarmilor. Sper s-o remarce Mazăre şi s-o trimită în America de Sud să militeze acolo pentru ceva, că beretă roşie am văzut că are deja.

Tot la Canal D a venit azi o altă mincinoasă de profesie, fosta nevastă neconsolată a lui Marian Drăgulescu şi a povestit cum fosta soacră a vrut s-o împuşte cu pistolul lui Marian, îndoindu-se tendenţios de dreptul acestuia de a deţine armă. Povestea părea atât de cusută cu aţă atât de albă, încât îţi trebuiau ochelari de protecţie şi nici Ionescu nu părea s-o creadă, dar asta nu contează, fata şi-a făcut datoria şă se menţină în atenţia amatorilor de senzaţional prost şi ieftin şi cu siguranţă, face şi ea un ban de-o ciorbă sau un haloperidol. N-ar fi exclus să aibă în vizor o carieră de "jurnalist", asistentă la vreun jeg de televiziune sau măcar s-o remarce vreunul cu bani ca să nu mai fie nevoită mititica să ţină minte atâtea minciuni.

Azi am declarat oficial Ziua Cerşetorilor Celebri ai României, deşi presimt că mâine poate fi şi mai rău. Totul în ţara asta poate fi mai rău, atâta timp cât tăcem complici sau cu superioritate, că nu e de demnitatea noastră să vorbim despre degradarea care ne împresoară din toate părţile... Ne merităm gonflabilele, Tatoaiele, Gâzii, Ciutacii, îi merităm pe Dana Grecu şi Mircea Badea, pe Dan Diaconescu pentru că le-am permis aroganţi să apară în vieţile noastre, să ne influenţeze familiile, copiii, bunicii sau părinţii. Şi tăcem în continuare pentru că suntem prea încrezuţi şi  superiori să deschidem gura, să ne facem auziţi şi mai mult de-atât, ascultaţi.

6 comentarii:

 1. Ei, n-ai ambiţ dacă n-o bagi pe asta pe Hydepark. Tare aş fi curios de reacţia deontologilor de acolo. E bun, e foarte bun.

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu am libertatea sa scriu ce vreau pe HydePark, niciodata nu m-a cenzurat nimeni si nici nu mi s-a cerut sa scriu despre ceva anume.

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu care in viata mea nu m-am uitat la telenovele, am ajuns sa ma uit pe TVR 1 la serialele coreene(dar nici la acelea nu ma mai uit ca ultimul e pe model chinezesc cu avione...)ca la nici una din emisiunile de la orele 18 de pe nici un canal nu poti sa te uiti ca vezi toate scursorile Romaniei.Daca noi aratam asa ceva ne mai miram de impresia pe care si-o fac strainii despre noi.
  Nu spun ca ar trebui sa facem emisiuni despre genii, fusiunea nucleara etc.dar ar trebui sa nu mai luam de la televiziunile occidentale formate de emisiuni cu si despre cretini.Tara asta mai are inca minti care ar putea crea si ceva mai istet.Gata ca mi-e si sila sa mai comentez..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ei zic ca doar cretinii fac rating, asta inseamna ca ne considera pe toti cretini

   Ștergere
 4. Esti precum ... o floare rara !

  RăspundețiȘtergere