joi, 15 martie 2012

Ciocoii CNA lovesc în televiziunea poporului! Săriţi cu xanaxul!

S-a trezit şi CNA-ul a treia zi după scriptură şi-a oprit emisia OTV pentru 3 ore, cică pentru publicitate electorală, acum după ce PP-DD a câştigat cam 15 procente din electoratul deranjat la mansardă şi mai sunt destui, pentru că tind să-i dau dreptate lui Busu de la meteo, care a zis ieri dimineaţă pe post că suntem proşti genetic, după secvenţele cu idioţii ăia de-au tăiat un plop care era în pericol să se prăbuşească pe-o casă. Ei bine, l-au tăiat ei şi plopul fix pe casa în cauză a căzut, distrugîndu-i acoperişul.

De un an de zile de cînd Dan Diaconescu şi-a înfiinţat ospiciul personal, asta face zilnic la tv: publicitate electorală. El a intrat în campanie încă de la ieşirea din arest, dar cum CNA-ul l-a amendat cu banii de şaormă, nu s-a sinchisit şi-a mers mai departe cu propaganda, cu racolarea şi promisiunile de prosperitate şi luptă cu ciocoii vechi şi noi. Părerea mea personală e că OTV-ului ar trebui să i se retragă licenţa de emisie definitiv, pentru ceea ce numeşte domnu' Dan televiziune, e de fapt un coteţ fetid plin de purici şi căpuşe. Motive ar fi destule şi nu mă refer la "calitatea" inexistentă a emisiunilor, ci la manipularea grosieră a celor mai vulnerabile categorii sociale: retardaţi, oligofreni, bolnavi mintal, senili şi boschetari, plus profitorii - muştele prezente pe orice rahat.

Dacă mă gîndesc mai bine, nici CNA-ul ăsta nu-şi prea are rostul, cel puţin în forma pe care o are acum, politizat şi partizan. CNA-ul ar trebui format din oameni de cultură şi atât, fără apartenenţă politică, pentru că unde intră politica, iese obiectivitatea şi corectitudinea.

8 comentarii:

 1. paguba-n ciuperci. oricum nu mergea pentru ca e codat pe RDS.

  RăspundețiȘtergere
 2. nu pot sa cred ca unii confrati de-ai nostri, pot fi indobitociti in asemenea hal cu tolea ,cioaca ,si alti neica nimeni!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Una e sa nu vrei sa crezi, dar sa te contrazica realitatea in fiecare zi, e dovada ca oamenii astia exista.

   Ștergere
  2. Postul lui dd (ca nu merita scris cu majuscule)a strans din pacate pe aia de "e prosti da multi, multi da prosti"si tot din pacate au dreptul la vot "care e universal".Singura lui (a postului)calitate e ca poate fi subiect de discutie pt.tine si "Cronica Carcotasilor".Iar pentru NOI motiv de distractie pe modelul "viata bate filmul".Problema e insa serioasa cand se vor duce la vot fiinca s-ar putea sa fie mai constiinciosi ca noi si sa mearga in drum spre crasma sa voteze pe d-l d.d.si sa ne trezim cu un presedinte cu "maibach, elicopter si iact personale" care e pe persoana fizica.Daca ajunge asta presedinte atunci sa vezi ca nu ne mai trebuie autostrazi ca are elicopter, balti avem destule iar cu "maibacul" se poate plimba prin noul hangar unde si-a facut televiziune.
   "BRAVO NATIUNE, HALAL SA NE FIE!!!"

   Ștergere