luni, 30 ianuarie 2012

Ştirile apocalipsei 7

Apocalipsa e în plină desfăşurare iar ştirile devin din ce în ce mai alarmante pentru "gulerele albe" cu dosare penale. Iată că, lumea s-a întors cu fundu-n sus şi fostul prim ministru Adrian Năstase zis şi Adi 7 case şi nenumărate ouă, a primit doi ani de bulău.

Constatăm că dacă în primul dosar în care a fost achitat, domnul Năstase a zis că bravo măi justiţie, imparţialo şi neaservito politic, azi s-a răzgîndit şi i-a reproşat amar că-l persecută şi că a condamnat un nevinovat care nici bani n-a învîrtit, nici mită n-a primit.

Crin Antonescu a declarat că intră în grevă parlamentară, adică oficializează chiulul de pînă acum. Această ştire e încă în sfera normalului, pînă cînd tot dînsul declară că se va împrumuta de la prieteni şi familie pe perioada grevei, pentru că nu are sursă de venit în afara salariului. Aici intrăm deja pe teritoriul ridicolului, ştiind că din ultima sa declaraţie de avere rezultă că are avea nişte euraşi la ciorăpel în bancă. Să nu neglijăm nici faptul că doamna consoartă are un salariu deloc nesemnificativ. Probabil însă că şi în cazul acesta soţia nu mai face parte din familie şi devine afin, că precedent există.

În rest, totul e neschimbat: încălzirea globală îşi vede de drum nestăvilită, astfel încît temperaturile scad pe alocuri la sub 20 de grade Celsius. Dar şi asta poate fi şi va fi considerată pînă la noua glaciaţiune, o ordinară diversiune şi răzbunare politică.

7 comentarii:

 1. Bună ziua
  Mă iertați că vă deranjez, vin cu rugamintea la d-voastră să ne sprijiniti cu un logo campania umanitară ”Să fim oameni...”( http://safimoameni.blogspot.com/) Dorind din această campanie să ajutam cât mai mulți copii.Aștept răspunsul d-voastră la pagina de e-mail safimoameni@yahoo.com.Vă rog să-mi trimiteți și link-ul blogului d-voastră
  Vă mulțumesc frumos!
  Împreună putem schimba vieții!
  Campanie initiata de site-ul Pantocrator.ro

  RăspundețiȘtergere
 2. Te salut si te imbratisez cu drag!Te respect si te citesc de drag si dor ... "Luv you, m4n3"

  RăspundețiȘtergere
 3. It�s amazing in favor of me to have a web site, which is helpful in favor of my know-how. thanks admin
  my site: Imprimare carduri

  RăspundețiȘtergere
 4. nu ma bucur inca. astept rezultatul recursului, si abia mai apoi desfac sampania.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. eu o sa ma multumesc sa ma bucur fara sampanie, consider ca meritam un premiu fara sa mai cheltuim :))

   Ștergere