marți, 17 ianuarie 2012

Starea colonului fost prezidenţial

Nu ştiu cîţi dintre voi vă întrebaţi la ora asta despre starea colonului fost prezidenţial, dar eu simt nevoia să subliniez că sfintele maţe ale tovarăşului de la Ape, nu sunt de neglijat. Adică, cred că ar trebui să cerem clinicii Elias amănunte din 10 în 10 minute.

Să ştim dacă tovarăşul a avut gaze, dacă şi-a băut ceiuţul şi dacă tovarăşa Nina e în aceleaşi meandre ale concretului cu ilustrul său soţ revoluţionar şi dizident totodată.

Aş mai fi foarte interesată să aflu dacă  tovarăşul a făcut caca, pentru că sunt sigură că dacă a făcut, au ieşit doar curcubee din colonul Ilustrimii Sale.

Să mai ştiţi că la mine în curte s-a aciuat un cocor venit din Coreea de Nord direct de la înmormîntarea lui Chimir Ăla, şi s-a aşezat pe magazia mea de lemne... El se uita trist dar şi plin de speranţă spre Spitalul Elias, semn că tovarăşul va avea o viaţă lungă, plină de realizări ideologice transmise prin viu grai şi apucături minereşti,  succesorului său Victor Ponta.

16 comentarii:

 1. Nu stiu de ce, dar ma ia asa o greata, numai cat ma gandesc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De nu mai pot. :))) Si nu ma refeream doar la o greata metaforica, ci si la cea pur fizica. :)))

   Ștergere
 2. Felicitari pentru acest percutant articol medical! Asteptam cu interes "Starea tiroidei inca prezidenţiale" care, cu siguranta, urmeaza. :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tim, te dezamagesc. Nu stiu nimic despre tiroida prezidentiala, dar poate ma tii tu la curent? :)

   Ștergere
  2. Mult mai dezamgita decat mine va fi chiar glanda (inca) prezidentiala:

   http://www.gandul.info/news/presedintele-basescu-operat-tiroida-spitalul-militar-905602

   Ștergere
  3. Multumesc Tim, dar cred ca stii deja ca Gandul, nu e pe lista mea de lectura.

   Ștergere
  4. Ah, trebuia sa ma duca... Gandul ca nu este "ortodox" sa citesti asa ceva. Cu EVZ merg la sigur (este "lectura obligatorie", nu-i asa?):

   http://www.evz.ro/detalii/stiri/tiroida-lui-basescu-boala-nationala-459688.html

   Ștergere
  5. N-am spus ca nu te cred pe cuvant

   Ștergere
  6. ... oricum, aveai nevoie de o "sursa sigura", asa cum este pentru voi EVZ. Acum, ca lucrurile sunt clare, asteptam cu maxim interes acel articol esential pentru natiunea insetata de dreptate, cinste si adevar, intitulat "Starea tiroidei inca prezidenţiala"

   Ștergere
  7. cred ca ne-am distrat destul pentru azi :)

   Ștergere
 3. Angelico eu sunt foarte îngrijorat de situația respectivă...
  personal cred că e vorba de adevăratele atacuri biologice din trecutul mai apropiat sau mai îndepărtat al unor fățarnici.
  Limbile cu care își prezentau respectul nețărmurit, erau probabil murdare și invectate cu fel de fel de bacili...
  Cred că dacă tot nu mai au obiect zgomotacii mitingiști (Arafat a revenit, deci pensiile vor crește, vor reapărea locurile de muncă, în românia de vor sparge bidoanele cu miere și lapte și respectivele vor începe iar să curgă inundând astfel rigolele și celelalte chestii care se spuneau pe la mitinguri se vor rezolva) ar trebi să își mute interezul spre Găoaza exprezidențială (sper co observi majuscula, semn de profund respect). Astfel ar trebui să strige ”Vrem să vedem onorabila Găoază”. Televiziunile ar trebui ca într-o fereastră care să fie cel puțin de 3/4 din imagine, nonstop imaginu de la fața locului. Live și fără întreruperi publicitare. Imaginea ar trebui dată tot live prin toate locurile publice, prin școli, sptale, restaurante, baruri cluburi, etc.
  Un deosebit accent prezentarea situației respective trebuie să se pună mai ales în emisiunile culinare. De exemplu, dacă se prezintă gătirea cârnațului cu ouă, asezonat cu ciorba de păsărică http://www.evz.ro/detalii/stiri/ponta-o-reclama-pe-roberta-anastase-la-strasbourg-913440.html musai să se precizeze ce dimensiuni trebuie să aibă cârnațul, cât de fierte trebuie să fie ouăle sau modul în care trebuie administrată ciorba (jet, sau pulverizat, presiunea din aparatul de pulverizare, viteza inițială, limitele presiunii pe care fiecare strop o exercită la locul impactului...)...
  De aemenea, la emisiunile alea cu gimnastica de întreținere să se spună efectul fiecărei mișcări asupra.
  În caz că cineva nu înțlege termenul de ”găoază”, trebuie să spun că în DEX online avem această definiție (ca să nu avem discuții): GĂOÁZĂ s. f. Anus. (pare să provină din lat. cavum = gaură (cf. găoace) + suf. -ză; după DAR, din sl. (neatestat) *gązŭ, dar cf. bg. găz, sb. guz, pol. guzica, rus. guzno, care sunt mai puțin acceptabile d.p.d.v. fonetic; deriv. din gr. medie γάβος = groapă este improbabilă (Cihac)), sau, pentru cei care nu înțeleg termenii atât de științifici, popular i se spune ”intrarea din spate, intrarea actorilor, în limbaj elevat, sau ”locul unde nu te bate Soarele”
  Scuze pentru cei care urmează să mănânce. Dacă li s-a făcut greață e bine, vominatul ajută la păstrearea siluetei...

  RăspundețiȘtergere
 4. stii cum e... tara moare si plezneste si pe iliescu-l doare-n cur...

  RăspundețiȘtergere