marți, 24 ianuarie 2012

Occupy TVR, cu reumatismu' înainte marş!

În dorinţa disperată de a face un ghiveci din evenimentele din '89  cu Pensionariada de azi, noua stratagemă a fost ca şi atunci, ocuparea TVR pe motiv că din banii noştri ai tuturor, nu ne prezintă ştirile "adevărate", care ştiri ar trebui să arate identic cu cele de la Realitatea (ba da, ştiu că sunt două, dar nici o diferenţă) şi Antena 3, ba chiar ca şi OTV care ţine evident, cu poporul.

TVR are într-adevăr un mare dezavantaj: în loc de scandaluri şi manele, ne dă doar documentare ( huo!), filme bune (huo!), emisiuni culturale ('reaţ ai dreacu' dă intelectoali!) şi cheamă în studio la tocşourile moderate de băsişti împuţiţi, numa' băseşti împuţiţi.

Cu mînie proletară APV-iştii care au luptat pentru ţară pînă la pensionare, au venit să-şi spună şi ei necazurile: cum că din 50,000 pensie s-au trezit cu 35,000, cum după atîţia ani de cazarmă şi băute în uniformă ca să nu-i bată alţi beţivani de frica hainei statului, au ajuns să trăiască la fel de prost ca foştii secretari de partid.

Nu ştiu cum toată mascarada asta mai poate păcăli pe cineva. Nu-mi pot da seama cum oameni pe care în alte circumstanţe îi consideram cu mintea la purtător, nu realizează de fapt ridicolul unei puneri în scenă a unei piese proaste, în stilul caracteristic Iliescian. O tentativă jalnică de dictatură proletară pe spinarea celei mai vulnerabile pături sociale, pensionarii. Dilema e dacă Iliescu e depăşit şi şi-a ieşit din mînă, sau dacă eforturile sale nu dau rezultat pentru că influenţa lui s-a diminuat natural prin decesul parţial al masei de manevră.

Comunicat pentru ţară: Fraţilor, am învins! Din această seară mă puteţi citi şi aici: http://hydepark.ro/

13 comentarii:

 1. Sa fie intr-un ceas bun! Deschiderea e buna, buna de tot!

  RăspundețiȘtergere
 2. "Cu mînie proletară APV-iştii care au luptat pentru ţară pînă la pensionare"
  Nu i-as persifla, probabil ca luptele cu glugile de coceni au fost destul de taiose. In plus, sa lupti pana la, hat, 35-40 de ani nu e de colea.; isi merita si ei un Iliescu numai al lor.

  RăspundețiȘtergere
 3. Se zice "apevisti"... :)))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mă scuzaţi, voiam să mă dau intelectoală ;D

   Ștergere
  2. ... te scuzam.
   Dar despre ce "punere in scena" vorbesti?! Ceausescu ne asigura ca "agenturilii straine...". Basescu (si trepadusii lui, la fel de betivani ca el) ne asigura ca "opozitia si Ion Iliescu...". Desi finalul articolului contine, parca, elementele ce amintesc de "limbajul politic", de marotele care traseaza "stilul basescian", vreau sa cred ca e doar o impresie falsa.
   Cu doua zile in urma i-ai "rezolvat" pe pensionari. Astazi pe militari. Urmeaza medicii, profesorii, functionarii s.a.m.d.?
   Nu ironiza OTV! ("... şi OTV care ţine evident, cu poporul.") Pentru ca OTV chiar "tine cu poporul". Sau, cel putin, OTV "tinea cu poporul" in campania pentru "prezidentiale" din 2009 - cred ca te-au convins acele inregistrari video pe care le-am gasit pe YouTube.

   PS: tovarasu' Baconschi ne-a asigurat ca s-a intors in tara, s-a "incarcat cu energie pozitiva"... Si?! Sa ne asteptam sa iasa scantei din el?!
   PPS: tot astazi a vorbit (in vizuina) si tovarasu' Basescu. Cu o voce puternic tremuranda. "Tremuranda" la propriu.

   Ștergere
  3. hahahaha! doar USL-ul a auzit vocea "tremurîndă". Mai vorbim mîine după discurs, Tim.

   Ștergere
  4. Şi da, mă iau de pensionari, re rezervişti şi de cine vreau eu. E blogul meu, casa mea. Cui nu-i convine, asta e.

   Ștergere
  5. Te asigur ca acea "voce tremuranda" a fost remarcata de catre jurnalistii postului B1TV (este sintagma folosita de ei), la care am urmarit penibila evolutie a "individului cel bine ascuns" de aproape doua saptamani - "penibila" datorita momentului ales si constinutului discursului: din respect pentru functie, un presedinbte nu ataca furibund Opozitia intr-un discurs... de investitura a unui ministru, oricat de disperat esti. Daca si postul B1TV, al "mogului bun", este "aservit opozitiei"... :)
   In general, cred ca Romania merita un presedinte adevarat, al tuturor cetatenilor, nu un golan de cartier care vrea "sa se contreze cu dusmanul".

   Ștergere
  6. Poate n-ai băgat de seamă, dar B1 a cîrmit-o către voi. Nu vă ajunge, vreţi şi TVR-ul, să vă asiguraţi că ţineţi turma sub control. Aşa a apărut şi Europa Liberă, de informaţi ce eram aici în ţară. Mai mult de atît, scoateţi tot ce se poate scoate în stradă ca să ce? Ce le veţi oferi oamenilor dacă ajungeţi iar la putere? În loc să faci aici propagandă şi să încerci să demontezi tot ce spun eu, oferă idei constructive, nu-mi arăta mie cine unde a fost, cine ce-a zis. Asta aş putea vedea zilnic la televiziunile de căcat cu care vă faceţi voi treburile murdare. Şi degeaba vii cu aerele astea de superioritate, pentru că sunt o femeie cu capul pe umeri şi cu ochii deschişi, aşa cum am fost şi pe vremea lui Ceauşescu şi pe-a lui Iliescu and comp şi sunt şi acum.

   Ștergere
 4. Bai tim,numai prostii reactioneaza din viscere ,un sef de stat european,ii lasa pe aia de care-ti vbesc sa se epuizeze,ca nu au vbele cu ei,iar rimele la Basescu si diktator s-au cam epuizat,bre,de frica :))))
  occupy altceva,ca mai aveti,eventual ogoarele pe care le-ati cumparat pe nimic si le tineti de parloaga! ca pe voi v-au invatat comunistii numai cu mapa stantata activist de partid :))))

  RăspundețiȘtergere
 5. Tvr-ul este si va fii televiziunea guvernului si a presedintelui indiferent cine va fi acesta

  RăspundețiȘtergere