sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Dorinţele mele în 2012

Dacă toată lumea spune că anul 2012 aduce apocalipsa finală de data asta, nu văd de ce n-aş face publice dorinţele mele pentru anul mai sus menţionat, care sunt după cum urmează:

Următoarele trupe să se reorienteze profesional, altceva decît cîntat: Taxi, Bere Gratis şi Voltaj. De asemenea doresc ca Madonna să iasă la pensie şi să se orienteze doar pe dezvoltat musculatura şi regulat minori, fără cîntat.

Aş mai vrea ca Pavel Stratan să-şi găsească altă sursă de venit decît Cleopatra şi nu care cumva să-l pună şi p-ăla mic la produs. El să tacă în toate cazurile prezentate mai sus.

Mai doresc ca Dana Grecu să intre în concediu de maternitate în solidar cu Gabriela Vrînceanu Firea, Mircea Badea să fie fetiţa cu chibriturile şi Monica Tatoiu să devină tînără, nu de alta dar poate ar fi mai ocupată să facă sex decît să apară la TV.

Vreau din tot sufletul ca Dan Diaconescu să devină preşedintele ţării. A Bangladeşului mai exact, poate acolo ar fi în elementul său ştiind că populaţia  mai multor sate şi-a vîndut un rinichi ca să-i poată trimite SMS-uri la televiziune. Şi să-l ia şi pe Barbu cu microfonul lui de starletă.

Aş mai vrea ca Fuego să fie adoptat cu acte de Irina Loghin, ca să justifice cîntecul "Împodobeşte mamă bradul". Dacă nu, am să-l suspectez mereu de gerontofilie.

Şi nu în ultimul rînd, aş vrea să-l văd pe Cristian Sabagh treaz.

Ah da! Te mai doresc pe tine.

13 comentarii:

 1. stimată doamnă, cu Fuego am pus-o! am mai găsit unu'. pe-ăsta cui îl lăsăm, ă?

  http://www.youtube.com/watch?v=-QuFhmS4bTo&feature=related

  RăspundețiȘtergere
 2. Măi doamnă, păi se poate s-o puneţi cu Fuego?

  RăspundețiȘtergere
 3. toate ca toate, numa de stratan n-ai de ce sa teiei.
  si tatoiu de ce sa invie?
  duca-se d... :))

  RăspundețiȘtergere
 4. Legat de Mircea Badea nimic-nimic? Eu îi doresc sâ-i cadă urechile. Asfel emisiunea lui ”În gura presei va avea și ea un sens: Sex oral ...

  RăspundețiȘtergere
 5. Si eu imi doresc ca Badea sa fie fetita. A unui negru, sef de camera. Si foooaaarteee dotat! Nu intelectual, fireste.

  RăspundețiȘtergere
 6. pai stratan saracu ala e baiat bun...
  parerea mea proprie si personala

  RăspundețiȘtergere
 7. genial ...toate au nevoie de putina sansa cu exceptia ultimei care are nevoie de mine :)

  RăspundețiȘtergere
 8. Mor dupa "relatia" ta cu Barbu! :)))))))))))))

  Pot sa am si eu o dorinta care tine de tine? ;) Cand iti faci un minut liber, schimba link-ul catre blogul meu, te rog. Are alta adresa, acum e aici: http://ochiulcarerade.wordpress.com. Multumesc mult.

  Sanatate!

  RăspundețiȘtergere
 9. la naiba ce le-am mai amestecat de cand cu schimbarea de look a blogului, schimbare cu care nu am nici o legatura

  RăspundețiȘtergere