marți, 3 ianuarie 2012

Ştirile apocalipsei 3

2011 s-a încheiat cu Special Olympics de la Ruginoasa, judeţul Iaşi, unde  Delenii şi Vălenii şi-au spart capetele şi şi-au zăpăcit singurul neuron funcţional, în numele unei tradiţii unice la noi în ţară, pentru că nicăieri nu există atîţia retardaţi la un loc încît să formeze două echipe. Aş propune ca data viitoare să nu mai intervină jandarmii, poate aşa reuşesc să se nenorocească între ei, ca în 2013 să nu mai existe beligeranţi activi, decît cel mult în cîrje sau scaune cu rotile.

Pe 1, seara la OTV, pe bandă scria ceva senzaţional desigur şi anume că viitorul preşedinte Dan Diaconescu a fost dat afară din restaurantul în care petrecea liniştit cu soţia şi fetiţa dar şi cu vreo 20 de persoane "cu venituri modeste" cum îi şade bine unui preşedinte de orice ar fi el, de însuşi "Băse" care se temea de o "confruntare" directă cu Dan Diaconescu. Mai pe scurt şi în traducere proprie, domnu' Dan se băgase ca musca-n curu' calului şi el, doar - doar l-o invita Băsescu la o măslină ca-ntre preşedinţi, ce sceptrul meu!

Anul a început cu bine pentru televiziuni: crime şi sinucideri, dar şi zmardoială între naţionalităţile conlocuitoare, da, alea tuciurii, cinstite, să moară mă-sa. Alea care vrea dreptate, dar nu ştie nimic, domnişoară. Că noi suntem oameni harnici şi plătim taxă de protecţie, ca să ne lasă în pace, domnişoară. Ei e de vină! Cum cine? Nu ştim nimic, domnişoară, că noi nu eram acasă, fi-r-ear a dracului dă cremenali care dă vina pă noi care nici n-avem metralieră d-aia ci numai neşte săbii amărîte de samurai, moştenire dă la moşi care le-a adus ei dîn China, cînd or vinit să lucrează cinstit aici la Romania. Să moară puradelu' ăsta dacă vă mint, că mai am şasă puradei frumoşi acasă, domnişoară şi patru-s dă vînzare.


Anul a început bine şi pentru psihologii şi băgătorii de seamă, aceşti cîini de pază la porţile Antenelor şi a Realităţilor, dar notez cu tristeţe absenţa Monicăi Tatoiu, care probabil e încă mahmură că altă explicaţie nu găsesc. Adică, arde ţara şi Monica nu comentează asta? Păi se poate?!

16 comentarii:

 1. Savuroaso! :))
  La Multi Ani cu pupici!

  RăspundețiȘtergere
 2. Pai pe "conlocuitori" sa ii lasam sa se omoare linistiti intre ei fara sa mai deranjam "organele".Poate se mai raresc.

  RăspundețiȘtergere
 3. aia nu moare ma.
  trece apocalipsa si aia nu moare.
  e mai tare ca chuck norris, ce creasta ei...

  RăspundețiȘtergere
 4. :)) Monica Tatoiu e plecata de Revelion prin tari calde, nu stiai? Am citit despre asta pe undeva, din pacate nu imi amintesc destinatia..

  RăspundețiȘtergere
 5. :))))))))))))))) Belea de articol!

  RăspundețiȘtergere
 6. Pe Tatoiu am vazut-o eu intr-o seara, nu mai stiu pe la ce post, dar nu la cele obisnuite. Eram in trecere, deci nu-ti pot spune ce apologiza pe acolo.
  Dar trebuie sa recunosc ca, desi cunosteam faptele, nici n-aveam cum sa le ratez, m-ai facut sa trag o portie sanatoasa de ras la prezentarea pe care le-a facut-o.:))))))

  RăspundețiȘtergere
 7. FataDinLuna, mi-e dor de tine. La multi ani, te imbratisez cu drag :*

  RăspundețiȘtergere
 8. iulian berzuc, n-avem cum. sunt "pasarile" noastre :))

  RăspundețiȘtergere
 9. spanac, cica sunt cateva specii care rezista la apocalipse: sobolanii, bacteriile, si ghici cine inca :)))

  RăspundețiȘtergere
 10. Ana Maria, banuiam asta, dar am preferat sa mi-o imaginez cu dureri de cap de la mahmureala :))

  RăspundețiȘtergere
 11. andreea toma, fara ras am fi niste amarati tristi si sinucigasi. Monica Tatoiu e un personaj omniprezent pentru care trebuie sa-i multumim lui Maruta, ca el a lansat-o, ca sa zic asa. sa-si primeasca el multumirile noastre colective, sub forma de carne, dar nu in frigider :p

  RăspundețiȘtergere
 12. gandacii mai supravietuiesc.
  care va sa zica am omorat-o pe tatoiu azi dimineta cu papucul?

  RăspundețiȘtergere
 13. di la Ruginoasa e tata mieu! neam de ciomăgari :))) dar să știi că eu n-am moștenit gena lui :D
  La mulțti ani, frățică drag! :*

  RăspundețiȘtergere