vineri, 14 octombrie 2011

Miron Cozma şi gonflabila lui

Aseară la canalul ăla turcesc, care e un canal obişnuit de dejecţii şi şuşanale tipic balcanice cu prezentatori mai mult beţi decît vii, vezi Cristian Sabagh, proaspăta familie formată din un poet nepereche şi-o femeie gonflabilă, m-a emoţionat peste poate, după cum urmează:

N-au casă şi stau la mila unor prieteni prin Constanţa, aceeaşi Constanţă unde minerul Cozma Miron a încercat cu muşchii-i de aramă să arunce o coroană de flori în mare, care mare s-a dovedit a fi mai departe şi coroana a nimerit între bolovani şi stabilopozi de ziua Marinei sau pe moldoveneşte, Sfînta Mărie.

Miron Cozma şi-a lăsat plete cam pe cînd i-a intrat în capul ăla sec că ar fi poet, respectiv pe cînd priponit la puşcărie şi sătul de labă, a început să-i scrie gonflabilei Marinela poezii de amor. Dragoste chioară şi amor ghebos ar zice unii, dar noi, suflete sensibile îi zicem pur şi simplu dragoste, că ce dracu' măi, aşa cum există mîncare cu aditivi şi E-uri, aşa e şi iubirea neţărmurită între cultivatorul de panseluţe cu tîrnăcopul în Piaţa Univesităţii şi gurista Marinela.

Marinela nu zîmbeşte, nu face grimase, doar vorbeşte din vîrful buzelor, ca nu cumva să-i pleznească botoxul din bot, pomeţi şi frunte, chestie pe care o înţeleg, în vreme ce soţul ei arată rînd pe rînd la cameră şi implicit ochelaristului de reporter, poze din cariera de divă a onorabilei sale soţii care nici pula n-a supt în viaţa ei,. nici gura nu mai e ce-a fost odată.

"Uite aici, cu mama lui Silvester Stalone", zice Miron mîndru şi ne arată o fotografie cu două paţachine, una mai botoxată ca cealaltă. nevastă-sa şi hoaşca de mă-sa lui Rocky, cu care nici măcar el nu se mîndreşte. Urmează în deplina admiraţie a reporterului şi uşoara ridicare aprobatoare din sprîncene a Marinelei, poze de cînd cînta ea la Vulevucuşeavecmoasesoargratis, teatrul Balşoi Scule, Pulenruj şi The ugliest cheap whores in the world - denumire mascată a Casei de Modă "Curve Nasoale Gratis".

Miron e mîndru din cale-afară, Marinelei i s-au umezit chiloţii şi i-au transpirat silicoanele din ţîţe, reporterului ochelarii şi chelia incipientă.

Marinela seamănă cu Morticia, doar că nu are hazul ei. Miron flutura buclele şi rînjeşte mulţumit de femeia lui, ca şi cum ar fi cîştigat un premiu.  Eu, bună la suflet cum sunt,. i-l acord... Premiul pentru cel mai fraier care s-însurat cu cea mai curvă i se acordă luuuuui... Miron Cozmaaaaaa.

La sfîrşit, înţelegem că familia Cozma trăieşte din mila altora, dar se iubesc şi au nevoie de un cuibuşor unde să procreeze nişte mutanţi cu tîrnăcoape între ţîţe supradimensionate, drept pentru care apreciem orice donaţie la numărul XXX  CAZMA, sau la email marinela@clanţăgratis.ro.

Şi să nu uit... Miron Cozma a recitat nişte versuri pe care le-a dedicat Marinelei din puşcărie, cu titlul "A meritat". Cum dracu a meritat măi? Falit eşti, interdicţie ai, curvă ţi-ai luat de nevastă.... Ţi-a plătit tac-tu Iliescu ceva să-ţi ţii gura între silicoanele nevesti-tii?