marți, 6 septembrie 2011

Hai BRE Barbule, ce dracu' domne... Te credeam om serios!

Sunt adînc îndurerată şi profund dezamăgită de întreruperea neanunţată, bruscă şi dintr-o dată a seriei de apocalipse găzduite de Barbu de la OTV, serie care a început săptămîna trecută cu planeta Nibiru zisă şi Elenin, a continuat în ziua următoare cu "bomba atomica" din Marea Neagră şi buncărele secrete ale puternicilor planetei, care între noi fie vorba, păreau mai degrabă adăpostori antiatomice de pe vremea războiului rece, dacă nu chiar cazemate din vremea războiului numărul doi mondial.

Domnul Barbu, slăbit fizic de ceea ce mie îmi pare un cancer galopant, slăbit psihic din motive bahice şi zdruncinat rău de iminentele apocalipse asupra cărora el se tot chinuie să ne atragă atenţia, a dispărut din grilă, dacă-mi permiteţi aşa o exprimare, pentru că nu-s sigură că televiziunea respectivă are aşa ceva, grilă adică.

E posibil ca această dispariţie bruscă să se fi datorat insistenţei unui telespectator care sugera mogulaşului DD să facă din banii proprii şi inima sa largă un bunker pentru membrii Partidului Poporului, iar ceilalţi, citez " să se ducă dracului"? Sau pentru că psihiatrii ţării şi-au unit eforturile şi l-au închis pe Barbu la balamuc? Dacă da, aş avea şi eu o rugăminte: anume, să-mi dea mie cheia s-o... ţin.

Închei cu un apel de suflet: BRE Barbule! Hai bă înapoi, că în ultimele 24 de ore au fost 3 cutremure în Romania, poţi tu să stai nepăsător cînd sub ţărişoara noastră dragă se află o colonie de extratereştri care după ce-au fost la suprafaţă deghizaţi în suporteri de fotbal şi-au mîncat fasole cu ciolan la o chermeză USL, apoi ciolan cu fasole la un pupat de moaşte, s-au întors sub pămînt undeva sub Babele şi-au declanşat cutremur după cutremur din cauza băşinilor cu efect nimicitor?

Cum te lasă BRE Barbule inima ta de creştin să nu avertizezi populaţia de iminenţa unei catastrofe mai ceva decît bomba cu hidrogen din Marea Neagră şi cel puţin tot atît de gravă ca şi coliziunea cu Nibiru care are luni diametrul de 4000 de m, iar marţi de 200,000 km? Cum poţi tu să-ţi iei liniştit xanaxul de zi cu zi, cînd telespectatorii tăi pioşi se roagă la dumnezeu să-i salveze? Pe ei, da, doar pe ei.

Nu te-ar mai încăpea cămaşa de forţă BRE Barbule, egoistule, apocalipticule!