luni, 12 decembrie 2011

Tristeţile vedetelor noastre

Gabriela Cristea a avut momente nefericite in viaţă cînd a mîncat pîine cu untură.

Graviduţele showbizului sunt necăjite că au bebei încăpăţînaţi în burtică. Ei nu vor neam să se întoarcă cu puţa spre ecograf, ca să ştie mămicile ce culoare de hăinuţe de firmă să le aleagă.

Simona Sensual e nefericită că e prea sexy pentru Facebook. Ea a pozat în pizda goală, dar puritanii de la FB i-au şters pozele.

Liviu Varciu e nefericit by default. El însuşi e expresia vie a definiţiei nebuniei: să repeţi acelaşi lucru la nefîrşit şi să te aştepţi la rezultate diferite.

Andreea Tonciu e nefericită pentru că nu-şi găseşte iubit cu bani. Eu bănuiesc că iubiţii ei au bani, dar îi ascund de ea.

Mariana Moculescu e exemplul tipic de schizofren total nefericit. Ea caută nefericirea, seamănă nefericire, culege nefericire. Un remediu ar fi cămaşa de forţă şi xanaxul, dar nu sunt sigură că ar fi deajuns.

Am să-mi ung o felie de pîine cu untură, am să pun ceapă pe ea, nu de alta dar peste ani va fi nevoie poate să-mi cuantific gradul de nefericire. Nu, nu e vorba de pîinea cu untură ci de greaţa ce mi-e văzînd ce probleme existenţiale au unii şi cum trebuie să  le afle toată ţara. Hai sictir, vedete de mahala!

14 comentarii:

 1. și încă un hai sictir! și din partea mea!
  băi, te apucă greața organică când îi vezi! vina este a mijloacelor mass media care-i bagă în seamă. s-or cretinizat cu toții, frățică.
  hai ti pup.

  RăspundețiȘtergere
 2. asa fata
  da-i cu ele pe pamant... musca-i urechea!

  RăspundețiȘtergere
 3. georgiana, asa! cu un sictir nu se face primavara, da` cu douaaa... pup iu tu

  RăspundețiȘtergere
 4. zwk, de dat, dau. da` de muscat... sa se muste intre ei :D

  RăspundețiȘtergere
 5. Doream doar asa, (ca tocmai am observat, din pacate, din nou, la ce inalt nivel educativ general despre sanatatea mintala se straduie mass-media in limba romana sa mentina publicul ei larg cititor, intrebuintand cele mai altruiste si etice metode posibile de a evita chiar si improprietatea de a da cumva vreun copy paste de pe-o pagina posibil ivita pe Google care ar putea contine vreo informatie posibil utila in sens educativ pt. acel larg public), sa mentionez ca, totusi, din cate am auzit la nivel de zvon sau citit si eu pe Google, tratamentul curent al secolului XXI al schizofreniei, o boala mintala destul de serioasa, din cate am auzit, intalnibila la cam 1 % din populatia Terrei, chiar indiferent de sex, sau apartenenta etnica, nu contine acele 2 metode mentionate, uzul camasii de forta si medicamentul Xanax.

  Am citit intr-adevar in niste carti despre Istorie ca la un moment dat se mai foloseau camasi de forta in psihiatrie, dar in general nu tin minte sa fi fost mentionat pe acolo ca ele ar fi fost considerate utile in cazul schizofreniei, ci mai adesea in cazul unei alte boli, chiar mai frecvente decat schizofrenia pe Terra, mai frecventa mai ales in America, din cate am auzit, numita pe vremuri, de mult de tot, psihoza maniaco-depresiva, in care uneori unii suferinzi se comportau in mod chiar ff agitat "furios", si trebuia sa ii tina legati o vreme pana cand le facea altceva chiar posibil documentar confirmat mai util, de exemplu electrosoc.

  RăspundețiȘtergere
 6. Rudolph Aspirant: indiferent de diagnostic, Mariana Moculescu chiar are neboie de camasa de forta, macar cat e in platoul emisiunilor la care INCA mai e invitata. Nu de alta, dar in ultima vreme, ii bate pe cei cu care nu e de acord, de regula fosti iubiti ai ei :p

  RăspundețiȘtergere
 7. Problema e ca sunt bagati in seama. Atat. Chiar si acum, uite, nasc polemici...

  RăspundețiȘtergere
 8. Deci televizorul provoaca greata cand e pornit. :)))

  RăspundețiȘtergere
 9. Măi, măi, pita cu unsoare... E de pe vremea când eram într-adevăr fericit şi habar n-aveam de asta.
  Un comentariu plin de substanţă despre realitatea slinoasă a mondenoizilor tv...
  Bună treabă! N-aş vrea să intru vreodată în gura ta, că muşti amarnic, până la os.

  RăspundețiȘtergere
 10. Aia cu "eu banuiesc iubitii ei au bani, dar ii ascund de ea"..e geniala, am ras sa mor! ;))

  RăspundețiȘtergere
 11. Madman, aşa e. Chiar şi acum le dăm atenţie nemeritată.

  RăspundețiȘtergere
 12. andreea toma, mai bine oprit deşi se umple de praf :)

  RăspundețiȘtergere
 13. Anonim, zi-mi numele să văd ce pot afla, apoi pune-te bine cu mine să nu muşc :))

  RăspundețiȘtergere
 14. Stralucico, fii binevenită. aici se rîde des :)

  RăspundețiȘtergere