joi, 8 decembrie 2011

Ştirile apocalipsei 2

De la Ştirile sportive Protv, aflăm azi cu nemărginită uimire că Iulia Vîntur e cea mai sexy femeie din Romania. La aflarea veştii, planeta şi-a schimbat din nou rotaţia cu intenţia clară de a fugi din sistemul nostru solar.

Pe Ioana Tufar au prins-o că halea şaorme ca în ajun de apocalipsă, cu toate că ea se jura la Măruţă că nici cartofi pai n-a mîncat, nici sîrme pe dinţi n-are. Trebuie să recunosc că am toată admiraţia pentru felul nonşalant şi lipsit de scrupule sau mustrări de conştiinţă cu care minte creatura, ocazie cu care i-aş sugera o carieră în teatru sau în politică, că de adunat balega nu e bună.

Am dat şi-o raită scurtă pe la OTV unde pe Barbu îl făcuse unul "bou" şi spumega la microfonul ăla de cabaret : băi Tudorele, băi Georgică, băi Cutărică, de ce eşti prost şi te uiţi la OTV dacă eu sunt un bou?
N-am stat să văd de ce se uită unii la OTV şi nici de ce Barbu e un bou, mai cu seamă că nu era vorba de nici o Apocalipsă ci doar de teoria conspiraţiei, ci am trecut la CanalD unde Sabagh ăla arăta chiar treaz.

La Abces Direct, cea de-a doua zînă a Romaniei, domnişoara Simona Gherghe îşi ciugulea complimentele zilnice cu un surîs mulţumit pe sub negul ăla sexy al ei, vorbind cu o femeie desfigurată, nu ştiu din ce cauză. N-am idee dacă e o întîmplare sau nu, dar la Simona în emisiune toţi invitaţii sunt urîţi, probabil ca să n-o eclipseze pe ea, căreia în curînd i se va angaja încă o asistentă cît mai nasoală posibil, Andreea Tonciu de exemplu, să-i şteargă nestematei trustului Intact saliva de pe bărbie, că nu i-o fi uşor să reziste la atîtea complimente.

În cele din urmă şi total lipsit de importanţă, în locul Antenei 1, m-am trezit cu Romania TV, această Dolly autohtonă, această bisericuţă schismatică a Realităţii TV şi am trecut mai departe că nici măcar eu nu mă uit la toate prostiile.

8 comentarii:

 1. buna as dori si eu un schimb de link daca s poate cu http://filmedivix.com/ lasa-mi un com

  RăspundețiȘtergere
 2. :))))))))))))) Foarte bun articolul si extrem de pertinent pt vineri dimineata... Ura, vine week-endul!

  RăspundețiȘtergere
 3. Si nu fu decat joi... Sa vezi vinerea si sambata ce e. De duminica nu vorbesc, mai exista aia pe tvr, nu-i asa, aia cu copiii plecati in state, nu-i asa, nevasta lui banica, nu-i asa... Mai e aia?

  RăspundețiȘtergere
 4. Ana Maria, scriem si-n weekend, ca material este destul :))

  RăspundețiȘtergere
 5. zwk, nevasta lui elvis nu mai e si oricum asta e luna lui. face bani grei cu colinzile la gospodinele patriei, nu-i asa?

  RăspundețiȘtergere
 6. Precizare: Don'soara simona Gherghe zburda la emisiunea Abces Di(n)rect!

  RăspundețiȘtergere