miercuri, 23 noiembrie 2011

Tatoiu strikes again

Nu mai poate romanul trage o băşină în ţara lui de spaima cotoroanţei de madam Tatoiu. În mod normal n-aş pomeni de ea de două ori pe zi, dacă n-aş fi văzut-o de dimineaţă pe B1 şi seara la ţaţa Măruţă, unde-o luase la frecuş şi scăzut nota la purtare piţipoancei lui Mazăre, playboul Constanţei şi a întregului neam.

Fata, cam peltică şi cu privirea de junincă tînără, a cam placat-o pe domna Veghetor Etern al Moralităţii şi Ordinii în Univers cu tupeul uneia care ştie că are pe cineva în spate,  întrebînd-o pe bună dreptate dacă stimabila nu poate dormi nopţile de grija ei şi amintindu-i că n-are ea treabă pe unde-şi flutură ea ţîţele noaptea.

La asta Stîlpul Moralităţii nu s-a prea aşteptat, a făcut-o proastă, credulă, chestii intelectuale de-ale ei, a întrebat-o ce notă are la purtare, iar  a făcut-o proastă, apoi a dat-o la-ndulcit şi i-a zis doar naivă după care a devenit brusc interesată dacă plăteşte impozit pe venit, respectiv pe biscuiţii şi pişcoturile ce reprezintă onorariul viţelei ca fotomodel. Aici, fata a dat din colţ în colţ, că probabil se jena de sumele cîştigate pînă acum şi n-a ştiut ce să răspundă, deşi dracu' a mai văzut vreo fufă care din bănuţii de la sutien şi chiloţi, dă fuga la fisc să-i dea partea.

Aş vrea să aflu numărul de telefon al domnului Tatoiu, să-l rog s-o ţină măcar pînă după sărbători acasă închisă în pivniţă sau legată de calorifer şi cu căluş în gură pentru mai multă siguranţă, nu de alta dar tare mi-e teamă că doamna se pricepe şi la istoria religiilor şi dracu' ne ia pe toţi cu evlavia-n braţe. Ofer recompensă.

7 comentarii:

 1. Ma mai indulceste nebunul de Radu Banciu, care o are ca subiect in fiecare seara, si n-o iarta deloc :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Ma, pana la urma cine e tatoiu asta? C-am vazut-o cateva secunde la TV si mi s-a intors stomacul pe dos.
  Cine e si ce pizda ma-sii doreste?
  Alta vedeta internationala?
  Ca si saltimbancul ala tatuat cu ochelari care aparea la capatos sau la dracu de-amiaz.
  Dupa aia am aflat ca-l cheama parca mizilu, si e fecior de securist.
  Si asta o arde acu la TV ca mare vedeta.
  Ba am zarit acu o vreme ca-l pozasera paparazzi si omul le-a aratat curul netatuat.
  Cine pizda ma-sii sunt astia si ce cauta la TV?

  RăspundețiȘtergere
 3. Salut tatoiu=the person that knows it all, apropo , ce spui de un schimb de linkuri cu Oglinda de vest, eu te-am adaugat deja aici http://oglindadevest.ro/partenerii/

  RăspundețiȘtergere
 4. zwargolak, sunt ceea ce media consideră că fac rating, deci bani. atîta vreme cît lumea salivează la apariţia unor nulităţi, curve siliconate şamd, asta primim cu toţii.

  RăspundețiȘtergere