miercuri, 30 noiembrie 2011

Ştirile apocalipsei

Să nu zică lumea că am ceva cu Lory şi anume c-aş fi invidioasă pe ea, să facem dar o trecere în revistă a evenimentelor obscure care ne-au ridicat părul din nas în ultimele zile.

Cu ocazia decapitării sale, un călugăr îşi declară post mortem apartenenţa la una din minorităţile sexuale şi anume la cea care se mîndreşte cu sexul în fund. Cu aceeaşi ocazie, aflăm că sus numitul călugăr îşi vopsise copitele inferioare cu ojă roşie, acţiune menită să-l facă irezistibil tractoriştilor şi ciobanilor zoofili din sat.

O maică stareţă plictisită de atîta viaţă ascetică s-a lăsat ispitită de diavol care luase înfăţişarea unui popă cu firimituri de prescură-n barbă şi-a rămas grea cu gemene, de parcă un rod al diavolului nu era de ajuns, ci trebuiau musai două.

Năsoasa Andreea Tonciu şi-a cumpărat ţoale de fabuloasa sumă de 5000 de euro, pe care le-a adus acasă cu camionul, dat fiind faptul că achiziţia a avut loc în complexul Europa de la chinezi care i-au făcut reducere de teama unor eventuale vrăji şi magii negre pentru că Andreea venise cu mă-sa.

Cătălin Măruţă s-a mutat acasă la Nicoleta Luciu pe post de baby sitter la tripleţi, matahala de mămică fiind prea ocupată să dea şuncile jos. Să sperăm totuşi că Măruţă nu alăptează.

De cînd s-a pocăit, Bodo face lucruri trăznite. Probabil împovărat de zeciuială, a pus-o de o colaborare cu Jean de la Craiova în speranţa că va cînta în deschiderea concertelor de manele. Jean a făcut ce-a ştiut el cel mai bine, respectiv a făcut manea din piesa lui Bodo, iar Bodo n-a avut nimic împotrivă.

Despre Pariu cu Viaţa mi-aş dori să pot comenta, dar asta ar presupune vizionarea a măcar unui episod, ceea ce recunosc, nu s-a întîmplat. Am dedus totuşi din reclame că e încă o îmbinare clişeistică a unor poveşti de dragoste, ţigănie şi lume interlopă după cum am fost deja obişnuiţi din serialul anterior.

Şi în sfîrşit aflăm că rebela Iulia Vîntur, acest taifun mediatic, acest tzunami necruţător, a fost în tinereţe rockeriţă şi i-a plăcut Guns N' Roses. O ştire incendiară, un şoc în lumea showbiz, o revoluţie în lumea prezentatorilor de ştiri şi "Dansez pentru tine". Planeta se învîrte invers de la aflarea veştii.

9 comentarii:

 1. Bunica mea, Dumnezeu s-o odihneasca, de cate ori auzea o traznaie d-asta, zicea invariabil: "vine sfarsitu' lumii, maica".

  RăspundețiȘtergere
 2. A venit si-o sa mai vina...

  RăspundețiȘtergere
 3. Se scrie corect Guns N' Roses.
  Have a nice day ! :)

  RăspundețiȘtergere
 4. L-am vazut si eu pe fostul betiv Bodo, acum bautor de lamaie mucegaita cu zaharina, zbierand cu te pupa Jean pe ceea ce pare sa fie o frumoasa manea rock. Mai bine se tinea de bautura in continuare.

  RăspundețiȘtergere
 5. cine-s iulia vantur si andreea tonciu?
  ce au facut ele pentru societate?

  de cand s-a pus Angela sa ne zica programul, eu nu-mi mai iau ghidul TV.

  ies mult mai castigat :)

  RăspundețiȘtergere