joi, 24 noiembrie 2011

Incursiune în viitor

Decembrie 2011 - Fostul preşedinte Ion Iliescu se internează în spital în urma unei regretabile greşeli în bucătărie a doamnei Nina, care din cauză că nu mai vede aşa de bine ca pe vremea cînd era UTC-istă, a confundat ceapa cu fasolea cînd i-a preparat tovarăşului consort ceea ce credea dînsa a fi o tocăniţă, drept pentru care maţele foste prezidenţiale au suferit nişte acumulări de gaze burghezo moşiereşti. După 24 de ore de băşini discrete, tovarăşul este eliberat... ăsta... externat.

2015 - Fostul preşedinte Ion Iliescu se internează în spital. Surse din staff-ul medical ne dezvăluie că tovarăşul are uşoare tulburări erectile, dar ne asigură ca nu e nimic grav şi este externat după 24 de ore de investigaţii şi observaţii atente ale organului revoluţionar.

2020 - Fostul preşedinte Ion Iliescu o internează la obstetrică ginecologie pe doamna Nina. Diagnosticul ne loveşte ca o bîtă de miner peste ochi: cistita lunii de miere. Tovarăşul Iliescu respinge aluziile maliţioase cu privire la viaţa sa intimă şi susţine că el şi tovarăşa Nina sunt adepţii cumpătării, de aceea cistitele dînsei au o frecvenţă redusă: cam 1 la 20 de ani. După 24 de ore, cistita prezidenţială este vindecată iar tovarăşa externată pe ieşirea din spate ca să evite  demonstraţia unui grup de doamne PSD-iste care vor s-o linşeze pe motiv că-l oboseşte pe fostul preşedinte.

2021 - Fostul preşedinte Ion Iliescu refuză să se interneze în spital, pe motiv că Geoană a ieşit la pensie şi s-a retras la Dăbuleni, în concluzie, nu mai e cine să-l enerveze. Se internează totuşi a doua zi la neuro, din cauza unei căderi nervoase, din acelaşi motiv. Evident, după 24 de ore părăseşte spitalul, după ce în prealabil a jucat un şeptic pe insigne de pionier cu rezidentul Vadin Tudor.

2050 - Fostul preşedinte Iliescu e puţin deranjat de o apendicită cronică, de o unghie încarnată de pe vremea cînd era secretar la Timişoara şi se internează în spital. Apendicele este extirpat, la fel şi unghia şi sunt pune în formol. Iliescu nu este pus în formol deocamdată şi este lăsat liber după 24 de ore.

Plictisit, o ia pe tovarăşa Nina de cot şi  cu o voce gravă, încărcată de tristeţe  se trezi vorbind: măi dragă tovarăşă de viaţă... în sinergia faptelor şi-n meandrele concretului, am să-ţi mărturisesc ceva ce nu ştii despre mine... Toată viaţa mea m-a durut în cur de toţi  măi dragă, dar nici 24 de ore nu m-am tratat pentru asta.


Later edit: Nu-şi ia dracu' oamenii lui.

10 comentarii:

 1. Aliescu asta o sa ajunga ca aia 2-3 mosi de-au ramas in partide pana la 900 si ceva de ani ca Matusalem?
  Cum ii cheama pe aia? Erau la PNTCD...
  Ion Diaconescu era unul dintre ei, acu vazui c-a plecat dintre noi.
  Cica mare luptator anticomunist...

  RăspundețiȘtergere
 2. Mircea ionescu Quintus mai era unul.

  RăspundețiȘtergere
 3. Sa organizam un atentat, deci. Dar cine se manjeste cu el pe maini? Sa-i luam noi pacatele? Mai bine sa-l lasam sa se chinuie...

  RăspundețiȘtergere
 4. nici vorba de atentate loopoo, ca ultimul de-acum 20 de ani ne-a lasat cu tov Ilici pe cap.

  RăspundețiȘtergere
 5. De ce vorbești de formol femeie?
  Sfintele moaște se țin în spirt (vezi cazul Terente) :D

  RăspundețiȘtergere
 6. romanicablues, eu ştiam ca scula lui Terente, tot în formol e. Dar ăsta e doar un amănunt, nu? :D

  RăspundețiȘtergere
 7. dupa ce au reparat scula lui terente au pus-o in wiskey vechi de 12 ani.

  RăspundețiȘtergere
 8. cum sa strice cineva bautura pentru asa ceva???

  RăspundețiȘtergere