sâmbătă, 24 septembrie 2011

Zîno, crezi că KanalD (cacofonie intenţionată) e sub nivelul tău? Mai gîndeşte-te...

Aseară a fost Zîna la Robert Turcescu... Nu, nu acasă la el în garsonieră, ci pe faţă, la B1TV.

Zîna era îmbrăcată în negru şi-şi luase o poziţie aristrocratică pe scaun şi desigur ceva mai departe de celelalte două anonime, scriitoare pe la ziare cred, să nu care cumva să nu fie bine delimitată şi de ce nu, Doamne fereşte, confundată cu vreuna dintre ele, mai ales că una arăta ca o gospodină, iar cealaltă, cam nepieptănată, nespălată pe cap, ca o femeie obişnuită şi  total nesemnificativă cu care Andreea Marin nu are nimic în comun, că nu e divă ca şi ea.

Pe tot parcursul emisiunii, Zîna a făcut botic, şi-a ţuguiat buzele adică, cît a fost calmă. Cînd însă s-a îndrăznit o cît de uşoară comparaţie cu Mihaela Rădulescu, Andreea, Zîna Siurprizelor, a luat foc şi-a dat din mînuţele ei de doamnă, şi-a pungit guriţa şi-a desfiinţat orice asemănare.

În tot timpul ăsta, Robert Turcescu nu făcea altceva decît s-o provoace, poate prea ostentativ pentru ca, Doamne fereşte să nu cumva să creadă lumea că ar ar avea vreo afinitate afectivă şi la drum de seară, dar roşeaţa şi bîlbîielile, nu ne-au scăpat.

 Am fost numai ochi şi pentru că diva a căzut în plasă datorită orgoliului ei alimentat tocmai de tabloidele care acum îi miros parvenitei a haznaua din fundul curţii bunicilor ei şi cu toate că Turcescu a vrut s-o scoată o Ecaterina Teodoroiu care luptă pentru dreptul ei de a fi pe sticla unor televiziuni cu ştaif, am văzut doar o ţaţă cu aere de aristocrată, cum s-ar zice pe la noi pe la ţară, din pulă de rege.

P.S. Zîno ce frumoasă eşti, că ca tine nu găseşti!

8 comentarii:

 1. Angela, cata nedreptate! Dar incomparabila, nemaipomemita, inimaginabila, ne-a spus cu gurita tuguiata, dar ton ferm ca-i magulita de "alintul" luat de unii in deradere desi, cei ce-au supra/ sic!-numit-o asa, au facut-o cu toata dragostea si caldura! Ba zic eu, plusind, cu lacrimile siiroin pe obraji, printre sughituri.No name asta, posibila ca si produs, de orice fel doar in Romania, se pare insa ca si aici a expirat- de vreo doua saptamani face turul canalelor- cuvint special folosit!, pentru un nimic, o dorinta de-a ei/ Nevasta lui Fane, si el un "celebru" din zona, si-a pus in capul ei mic o idee-numai una!, si vrea mortis s-o duca pina la sfarsit!/ Lumea ingrata insa-sic!!, a uitat-o cu siguranta, trecand undeva si mai jos-manele!

  RăspundețiȘtergere
 2. Mi-a mers la suflet textul asta! Multumesc! :D

  RăspundețiȘtergere
 3. E tare prefacuta curvulita asta. Ce sa-i facem, daca pune boticul ei tuguiat la tabloizi...
  Dar nici cu curva aialalta nu mi-e rusine.

  RăspundețiȘtergere
 4. ma, dar mai exista proasta asta? si e tot curveta la tv?
  a schimbat canalele mai rau ca berlusconi.

  RăspundețiȘtergere
 5. Anonim, ai perfectă dreptate că nu degeaba suntem pe aceeaşi lungime de undă :)

  RăspundețiȘtergere
 6. loopoo, astea două-s oleacă mai cizelate, dar ce te faci cu armata de curve proaspete ce vin tare din urmă? Le-o vedea pe toate oare la TV făcînd pe deontoloagele sau şi mai şi, urmînd exemplul ăstora mai trecute trimiţînd epistole indignate către ţara ingrată?

  RăspundețiȘtergere
 7. zwk, există, dar în calitate de deontoloagă, doamnă cu o înaltă cultură şi moralitate :D

  RăspundețiȘtergere