marți, 6 septembrie 2011

Hai BRE Barbule, ce dracu' domne... Te credeam om serios!

Sunt adînc îndurerată şi profund dezamăgită de întreruperea neanunţată, bruscă şi dintr-o dată a seriei de apocalipse găzduite de Barbu de la OTV, serie care a început săptămîna trecută cu planeta Nibiru zisă şi Elenin, a continuat în ziua următoare cu "bomba atomica" din Marea Neagră şi buncărele secrete ale puternicilor planetei, care între noi fie vorba, păreau mai degrabă adăpostori antiatomice de pe vremea războiului rece, dacă nu chiar cazemate din vremea războiului numărul doi mondial.

Domnul Barbu, slăbit fizic de ceea ce mie îmi pare un cancer galopant, slăbit psihic din motive bahice şi zdruncinat rău de iminentele apocalipse asupra cărora el se tot chinuie să ne atragă atenţia, a dispărut din grilă, dacă-mi permiteţi aşa o exprimare, pentru că nu-s sigură că televiziunea respectivă are aşa ceva, grilă adică.

E posibil ca această dispariţie bruscă să se fi datorat insistenţei unui telespectator care sugera mogulaşului DD să facă din banii proprii şi inima sa largă un bunker pentru membrii Partidului Poporului, iar ceilalţi, citez " să se ducă dracului"? Sau pentru că psihiatrii ţării şi-au unit eforturile şi l-au închis pe Barbu la balamuc? Dacă da, aş avea şi eu o rugăminte: anume, să-mi dea mie cheia s-o... ţin.

Închei cu un apel de suflet: BRE Barbule! Hai bă înapoi, că în ultimele 24 de ore au fost 3 cutremure în Romania, poţi tu să stai nepăsător cînd sub ţărişoara noastră dragă se află o colonie de extratereştri care după ce-au fost la suprafaţă deghizaţi în suporteri de fotbal şi-au mîncat fasole cu ciolan la o chermeză USL, apoi ciolan cu fasole la un pupat de moaşte, s-au întors sub pămînt undeva sub Babele şi-au declanşat cutremur după cutremur din cauza băşinilor cu efect nimicitor?

Cum te lasă BRE Barbule inima ta de creştin să nu avertizezi populaţia de iminenţa unei catastrofe mai ceva decît bomba cu hidrogen din Marea Neagră şi cel puţin tot atît de gravă ca şi coliziunea cu Nibiru care are luni diametrul de 4000 de m, iar marţi de 200,000 km? Cum poţi tu să-ţi iei liniştit xanaxul de zi cu zi, cînd telespectatorii tăi pioşi se roagă la dumnezeu să-i salveze? Pe ei, da, doar pe ei.

Nu te-ar mai încăpea cămaşa de forţă BRE Barbule, egoistule, apocalipticule!

23 de comentarii:

 1. Văleu! Nu m-am mai uitat la zero teve de muuult timp. Chiar dacă rds a insistat să mi-l bage-n grilă pe canalul 1. Butonând în urmă cu ceva timp am avut răbdare vreo 10 minute s-o ascult pe o țățică din Iași care povestea cu patos și vocabular limitat cum a muncit ea in Italia la o casa di riposo si cu nouăjdemii de ioro și-a luat o casă care e bântuită. N-am înțeles cum îi bântuită, că sărea de la una la alta de n-o puteai urmări. În orice caz, era convinsă că i se trage de la activitatea care s-a desfășurat anterior în imobil, respectiv videochatul :D Și una-două zicea "domnu Dan, da' stați să vedeți...". După, n-am mai avut răbdare, că tocmai ne povestea că fii-sa e măritată și că are un nepoțel și am zis time out.
  Eniuei, ești o eroină dacă îi poți urmări pe dezaxații ăia

  RăspundețiȘtergere
 2. Miki, eu am mai spus şi cu alte ocazii că uneori dacă vreau să scriu despre ceva, apăi musai să mă documentez :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Ma uit la tv foarte rau, de regula cand ajung la parinti, la tara. Acolo zerotv e postul rege, dupa etnotv. Dar, de fiecare data cand ma uit am o senzatie foarte bine definita ca au trecut pe langa mine vreo 5 apocalipse. Apropo, who the f* is Alice (Barbu)? :))

  RăspundețiȘtergere
 4. foarte rar - am vrut sa zic.... tastatura asta si cele 2 maini stangi :P

  RăspundețiȘtergere
 5. pai acum ce ne facem ?
  planeta aia , mai vine sau nu mai vine ?

  RăspundețiȘtergere
 6. Blasfemie, M! Barbu e stăpînul Apocalipselor!

  RăspundețiȘtergere
 7. sfbacterie, cică vine, dar acum e după soare. Face un ocol rapid pînă se interpune între soare si pămînt, moment în care vor fi trei zile de întuneric, apoi va veni cu viteză şi cînd ne-o trage unaaaa... Te sfătuiesc să-ţi faci bunker, să-ţi cumperi mască de gaze şi să te înscrii în PP, că cică DD e Salvatorul Naţiunii!

  RăspundețiȘtergere
 8. Asa e, in nimicnicia mea nu am avut habar. Merit pedeapsa. Apropo, ca tot intreaba cineva mai sus, mai vine sau nu mai vine bolovanul ala? Si cand zic bolovan ma refer la asteroid, nu la altcineva. :D

  RăspundețiȘtergere
 9. Că doar nu te-oi fi referit la "domnul" Barbu, da? :D

  RăspundețiȘtergere
 10. daca Barbu nu e, nimic nu e!
  maine ma duc sa-mi inchid abonamentul la cablu!

  RăspundețiȘtergere
 11. bă frăţică, bă! faci tu aşa ceva cînd ţara se zguduie?

  RăspundețiȘtergere
 12. am vazut ce tare se zguduie, o sărit şi gazonu de pe Arena :))))

  RăspundețiȘtergere
 13. Băşina-i la putere!
  ...prostia a căzut pe doi...
  Dar de ce te gândeşti că are cancer? Ai auzit ceva?
  Acuma pe bune, ăştia de la 0 teve sunt de-a dreptul psihopaţi, oligofreni şi schizofrenici toate la un loc. Nu ştiu cum pizda măsii nu-i interzice nimeni, la cât căcat mănâncă?

  RăspundețiȘtergere
 14. nibiru nu e de ras! treaba voastra...

  RăspundețiȘtergere
 15. Loopoo, nu ştiu să-ţi zic exact... am eu un feeling, asta îmi sugerează transformarea lui. Arată a om bolnav, nu a unuia pe care-l doare capul de la prea multe apocalipse şi conspiraţii.

  RăspundețiȘtergere
 16. scorpio72, Barbu e tata apocalipselor trecute, prezente şi viitoare şi mai ales a acelora care n-au avut loc niciodată, cu toate că erau în schemă!

  RăspundețiȘtergere
 17. piticel drăguţ... şi-ar permite cineva să nu ia Nibiru în serios? Păi io de ce plîng aicia după Barbu?

  RăspundețiȘtergere
 18. vine lupu ', vine lupu' , vine lupu' ;)
  astea sunt la Ro pe discoverychannel ??
  zi buna , Angela ! xx,j

  RăspundețiȘtergere
 19. Mă, stai așa... Cine se uită la OTV?
  Pe Anjela o credeam liștinită, nu că se uită la filme horror pe OTV. Clar a auzit de la Aiurica, de un bagabont din copităria ei zbuciumată și înecată în lichior de nuci râncede, pe nume Barbu... Clar asta!

  RăspundețiȘtergere
 20. windwhisperer :X :X The Big Barbu wolf :))

  RăspundețiȘtergere
 21. Zwargolak, eu mă sacrific pentru voi :))

  RăspundețiȘtergere