miercuri, 20 iulie 2011

Primul eşec al trupei The Dick Heads, sau "În orice necaz se găseşte o sticlă de vodcă"

În timp ce domnul Dan  trimisese o echipă de reporteri de investigaţii formată din semi-boschetarii de pe lîngă KFC-ul din Piaţa Romană, care căliţi în investigaţiile de la fabricile de bere cu marijuana şi haşiş, îşi neteziseră cearcănele cu un Newmarkt rece în direct în studioul OTV, la Troscoţei atmosfera se încinsese la propriu pentru că trupa Dick Heads provocase un scurt circuit la fostul Cămin Cultural, actualmente sală de nunţi şi botezuri, scurt circuit care aprinsese o perdea din pet-uri reciclate şi de la ea, tot aşezămîntul de cultură luă foc.

După ce pompierii distruseseră ceea ce mai rămăsese, sătenii aflaţi în număr mare la faţa locului, datorită faptului că cîrciuma primarului se închisese inopinant pe motiv de fătat vaca, se repeziră să salveze recuzita, adică sticlele de rom şi vodcă pregătite cu grijă de părintele Gonoreu, întru întîmpinarea festivalului vinului.

Nici că mai văzură dealurile ce înconjurau frumoasa comună atîta sîrg şi dăruire... Atîta hărnicie, de la mic la mare, pentru că această comună se mîndrea printre altele, cu cel mai tînăr comatos alcoolic din lume, anume Gicu Amarghiloaie în vîrstă de doar 4 ani si-o lună, care la etatea de 3 ani şi 4 luni, fusese găsit mort de beat în grajdul familiei încercînd să sugă de la o vacă.

E drept că proştii ăia de la protecţia copilului au vrut să-l smulgă fără remuşcări din sînul comunităţii, dar de data aceasta, comunitatea a zis răspicat "NO MA'M"! şi plodul rămăsese un fel de mascota satului la care fiecare cetăţean se înclina şi-şi scotea şapca NIKF cu un soi de evlavie ce doar părintele Gonoreu o merita.

Salvară deci băutura şi plini de recunoştinţă, aduseră laude lui Dumnezeu spre fericirea părintelui, mîndru că păstorise bine această turmă nobilă.

 Dumnezeu privea şi el mulţumit şi-şi zise: De-ar fi doar o mie ca ăştia din douăştrei de milioane mi-aş spune "această turmă de beţivani e pe placul inimii mele, ei nu-mi cer mîncare decît rar şi cele mai frecvente dorinţe sunt ceva de genul " dă Doamne să prind oaia aia drăguţă pînă nu pune ochii pe ea Dumitru Alupoaie".

The Dick plîngea între doi pruni, tabloul era jalnic... Fardurile i se prelinseră pe obraji, bretonul îi acoperi amîndoi ochii, era tot o deznădejde, primul lui concert ce l-ar fi propulsat în topuri se duse dracului de suflet...

- Şie dracu' ti boşeşti ghiavole, auzi el vocea bunicii... Hai ma ghini sî mî ajutî cu lada asta di vodcî, cî ma cocoşai cu dînsa...

Băiatul îşi şterse lacrimile uimit, se uită la ţigara dintre degete, decise că bună-sa e aievea şi nu nălucă şi-şi zise: Că mare e minunea ta Doamne! Avem di tătiiiii măăăăăă!

8 comentarii:

 1. m-am stricat de ris :)))
  fataaaaaaaaaa, pune-le intr-o carte pe-astea, sa mor de nu ma reapuc de citit:))))

  RăspundețiȘtergere
 2. noa, scorpionii nu se strică, se conserva de peşte!
  Anul ăsta le public pe alea cu copilăria, astea să se adune :)

  RăspundețiȘtergere
 3. :))))))) eşti nebunelea mea preferată!

  RăspundețiȘtergere
 4. super, ai un talent ceva de speriat monser! Keep the good work! Fencs!

  RăspundețiȘtergere
 5. georgiana, mai trebuie sa si radem, nu?

  RăspundețiȘtergere
 6. trebe numa să râdem! amin!

  RăspundețiȘtergere
 7. It is viewed as an unlawful substance in the US and numerous nations and ownership of pot is a wrongdoing deserving of law. The FDA orders weed as Schedule I, substances which have a high potential for manhandle and have no demonstrated medicinal utilize.Cannabis Stores in san francisco

  RăspundețiȘtergere