luni, 11 aprilie 2011

Orasul celor 8 (OPT) coline

Nu, n-am gresit, stiu ca-s 7, dar daca s-ar aduna tot rahatul de caine din intreaga Roma si s-ar depozita undeva, movila ce s-ar forma ar fi de departe cea mai inalta dintre toate.

Romanii sunt mari iubitori de animale; de caini respectiv. Cainii lor au toate marimile, dar preponderent sunt preferati cei de talie mica si microscopica, cum ar fi chihuahua, ceea ce pe mine ma intriga mai ales cand vad ditamai barbatii strunind cu greu ceva aproape invizibil la capatul a trei metri de lesa.

Duminica dimineata de pilda, am asistat la o incaierare feroce dintre doi chihuahua, iar stapanii pareau sa faca eforturi supraomenesti sa opreasca un adevarat carnagiu intre cele doua fiare.

Trebuie sa spun ca p-aici nu se considera semn de noroc daca ai calcat intr-un cacat. Semn de noroc e sa nu calci.

6 comentarii:

 1. Să înţeleg că în Roma problema nu o constituie câinii vagabonzi, ca la noi, ci răhăţelul produs de câinii cu stăpân... Măcar la noi, ăştia de pe stradă n-au nicio treabă, n-au proprietar, n-au nimic. Să pricep că romanii sunt mai ţigani ca noi?

  RăspundețiȘtergere
 2. In Roma n-am vazut nici macar una bucata caine fara stapan, iar unii au niste cotarle cu care unui roman snob i-ar fi rusine sa iasa pe strada. Deci, rahatul e produs cu stapanul de lesa, ca nu stii cine pe cine conduce la plimbare :))
  Si da, in multe privinte, sunt mai tigani decat tiganii nostri!

  RăspundețiȘtergere
 3. Angela, din ce povestesti pe blog, eu am inteles ca nu prea te integrezi acolo. De ce nu vii acasa?

  RăspundețiȘtergere
 4. Sau mai bine ai merge la Seul, ca tot semeni cumva, sa ne zici si noua cum e cu urmasii lui Jumong:)

  RăspundețiȘtergere
 5. minoki, ai pus degetul pe rana, nu ma prea integrez si probabil am sa vin acasa :)

  RăspundețiȘtergere
 6. loopoolica, sau mai bine la un schimb de experienta in Mongolia: ei imi arata cum se construieste o iurta, eu nu le arat nimic.

  RăspundețiȘtergere