luni, 21 martie 2011

Concurs

Nici Nibiru n-a venit, nici Luna nu ne-a omorat.

Acum cica, profetiile astrofozocienilor se orienteaza mai in viitor, respectiv in 2014 cand cica o sa ne inghete curul la toti, ca vine era glaciara.

Pana una alta, sa ne scarpinam in crestet si sa cugetam: vrem cu atata ardoare ca lumea sa se sfarseasca? Daca da, unde te vezi peste 10 ani? Plutind pe-un norisor roz sau clocotind intr-un cazan cu smoala?

Te vezi renascut spiritual intr-o alta dimensiune sau tarandu-ti zilele de la una la alta aici pe pamant cu rate la banca si copii de crescut?

Raspunsul cel mai tare va fi premiat cu un bilet folosit de metrou in valoare de un euro. Accept si cecuri fara acoperire, ca deh... oameni suntem si la toti ni-e greu.

Va astept pana duminica cu noi apocalipse. Rog seriozitate.

7 comentarii:

 1. Sincer 10 ani ma vad cu aceeasi gaura in buzunar ca si acum,cu un guvern mult mai rau decat cel actual.Peste 10 ani oamenii vor ajunge sa isi fure sacosile unul altuia de la iesirile din supermarket-uri sau mall-uri.
  S-a mai spus ca in 2000 nu stiu ce se va intampla,ca in 2012 va fi sfarsitul lumii,de-acolo si realizarea celebrului film "2012".
  Uite ca am ajuns in 2011 si nu s-a intamplat nimic,decat aceasta criza financiara.
  In 2012,parerea mea personala,va fi sfarsitul lumii din punct de vedere social.Vom ajunge sa traim ca in jungla peste 10 ani.

  RăspundețiȘtergere
 2. Peste 10 ani toti romanii vor castiga la loto 6 din 49,dar vor imparti castigul cam 20 mil de romani............. toti vor avea varianta castigatoare.
  Deoarece va fi tot o minciuna electorala servita la sfarsit de mandat de catre USL:
  Vom muri mai usor peste 10 ani.

  RăspundețiȘtergere
 3. Pentru Administrator. Ar fi frumos sa traim ca in jungla. Ia gandeste-te: vegetatie, aer curat,pasarele ciripind, numai ca partea cea mai trista este ca nu mai avem nici macar jungla. Pe mine ma obsedeaza secventele din filmul "Total recall".

  RăspundețiȘtergere
 4. Băi, eu mor în Anul Domnului 2100. Timpul meu de funcționare este de 120 de ani. După aia mă lasă bateriile și nu mai funcționez în parametri normali. (Nu că acum aș fi etalon de normalitate...)

  RăspundețiȘtergere
 5. eu peste 10 ani ma vad cautandu'mi serviciu in Oradea :D
  ... asta asa, ca sa fiu pe langa fratica al meu :P

  RăspundețiȘtergere
 6. da' fratsica... poti si mai devreme :D

  RăspundețiȘtergere
 7. pot da' nu vreau :))) mai copilaresc, doar stii ca munca nu se prinde de mine!
  Başca, degeaba as veni acu', ca tu nu esti acolo...ori viata fara tine, n-are sens! Te ţuc!

  RăspundețiȘtergere