marți, 4 ianuarie 2011

Să vorbim şi despre rataţi - Azi, Mihai Mitoşeru

Cînd omul n-are nimic interesant de zis, e mai bine să tacă. Aşa şi cu scrisul, doar că pe mine mă frămîntă o chestie şi anume, cu ce se ocupă Mihai Mitoşeru în prezent?

L-am văzut între Crăciun şi Anul Nou la o emisiune pe antena2 parcă, forfecînd mitocăneşte toate "vedetele" din showbiz-ul autohton. Mitocăneşte n-ar fi nimic, că eu nu ştiu cum şi unde a fost educat băiatul ăsta, dar nici măcar haz nu are, că de misogin este cît cuprinde.

De pildă, se întreba gînditor "ce altceva poate face o femeie decît să... sugă" sau "cine e Adelina Pestriţu" dînd de înţeles că de la înălţimea celebrităţii proprii nu s-a uitat never la ţîţele fetei ăleia.

A mai făcut o glumă absolut scabroasă unde implica o nepoţică a lui într-o invitaţie cu tentă sexuală adresată lui Irinel Columbeanu, la care prezentatoarea şi cealaltă invitată, au găsit de cuviinţă să schimbe între ele priviri jenate şi chiar să roşească.

Acu, mă întreb eu la modul cel mai serios: de ce îşi închipuie băietul ăsta chel, urîţel, fără calităţi sau talente evidente, fără umor şi-n general absolut nesemnificativ, că ar fi un arbiter elegantiarum , sau măcar vrednic să-şi dea cu părerea despre diversele piţipoance ale momentului?

Ce-a făcu el notabil pentru cultură, eleganţă sau stil de-l cheamă televiziunile să-şi dea cu părerea că din cîte ştiu eu, nu ducem lipsă de rataţi şi ar putea să găsească oricînd 10 mai de doamne-ajută în locul lui. Mai puţin rataţi, desigur.

9 comentarii:

 1. Hey, nu conteaza ce a f[cut. Creeaza reactii? Ii face pe oameni sa se uite la emisiunile de doi bani? Aduce rating? Nu conteaza calitate sau binele facut culturii sau comunitatii. El e intr-o lume paralela. Si, in lumea lui paralela, o duce mai bine decat 90% dintre romani. Daca nu castiga cultura, atunci o face matematica.

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu e asta ala care acum citiva ani a facut un accident auto ciudat in care a murit prietena lui ? si care atunci zicea ca never ever in viata lui, si ca el, sa ....

  RăspundețiȘtergere
 3. Manuel, cunosc "strategia" televiziunilor noastre de doi bani, da-mi dau şi eu cu părerea cînd văd tot felul de măscărici care-şi închipuie că-s formatori de opinie :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Dar cine e acest Mistoseru ? E un ratat pe care il gasim in categoria de vedete obosite de pe la noi.Bravo pentru articol, dar mai sunt destui ca el despre care ar trebui scris.

  RăspundețiȘtergere
 5. de cand a murit logodnica lui, a luat-o razna. vreo 2 ani sau mai bine a avut mari probleme de natura depresiva.
  nici acum nu si-a revenit inca si nici nu cred c-o va face.
  nici mie nu-mi place, nu mi-a placut niciodata.
  dar imi pare rau pentru el.

  RăspundețiȘtergere
 6. Anonim, încerc să ţin pasul cu toţi :)

  RăspundețiȘtergere
 7. ZWK, acum nu-mi pare deprimat deloc. Acum e doar arogant, needucat şi fără haz.

  RăspundețiȘtergere