luni, 10 ianuarie 2011

Nichita in distress

Aflăm cu durere şi uimire de la Simona Gherghe că marea vedetă internaţională Nichita a luat în sfîrşit bătaie, ceea ce ne duce cu gîndul din nou la înţelepciunea populară care zice "orice naş îşi are naşul".

Ştirea a fost însoţită de imagini care ne-o înfăţişează pe diva retardată pozînd artistic pe vremea cînd era gestantă, îmbrăcată cu un fel de paraşută de la Nasa cu ajutorul căreia se aduc capsulele spaţiale pe pămînt.

Pe dedesubtul paraşutei se întrevăd formele gigantice, burdihanul imens şi ţîţoaiele apocalipsei. Diva priveşte seducător, se tolăneşte graţioasă ca un buştean adus de viituri în timp ce se chinuie să-şi cuprindă linia mediană, că mijloc nu pot să-i zic, cam în aceeaşi ipostază pe care-a văzut-o la prima femeie care a pozat nud şi gravidă şi i-a stat bine - Demi Moore, după care s-au luat apoi toate ştoarfele.

Simona Gherghe nu mai poate de grija "cetăţenei romane" şi îndeamnă la demersuri diplomatice, mai ales că Nichita se pare c-a fost şi arestată iar autorităţile spaniole i-au luat copilul de sub hălcile-i ocrotitoare.

Nichita nu prea poate vorbi adînc marcată de evenimente, sau probabil era ocupată să mănînce copilul unor vecini, motiv pentru care pasează la telefon o "traducătoare juridică" orice ar însemna asta şi o altă pupăză, care nici ea nu se prea aventurează în explicaţii.

Iată că mă văd nevoită să descîlcesc eu iţele, aşa cum bănuiesc că s-au întîmplat evenimentele:

Nichita cu soţul ăla al ei, au plecat cu nişte curve în Spania, curve care urmau să devină tichetul de masă al familiei. Acolo, cuplul deranjat s-a certat pe bani. Bănuiesc că soţul purta armură şi ghioagă din moment ce a putut s-o dovedească pe Nichita.

Cineva a chemat poliţia care descoperă că a nimerit într-un cuib de curve, îi bagă la arest pentru proxenetism şi aşa se explică suuuufletul meu, de ce le-a luat şi plodul.

Aflăm în continuare că Nichita nu vrea să mai onoreze plaiurile mioritice cu prezenţa-i copleşitoare, că e supărată pe o parte a presei şi anume aia care o vorbeşte de rău.

Dragă Nichita, te rog din inimă şi din ficaţi să vii doar cît s-o iei cu tine şi pe ştoarfa aialaltă, Mariana Moculescu că şi-aşa o evacuează primăria din casă pe motiv de neplată a ratelor, că deh, îmbătrîneşte şi ea şi la cît circ a făcut pe la TV, nu se mai aventurează nici un bărbat normal s-o sponsorizeze.

12 comentarii:

 1. Si eu care am crezut, citind titlul, ca ai scris ceva de Nichita Stanescu...
  Hai mai Angela, chiar despre marlanca aia ai tastat :(

  RăspundețiȘtergere
 2. frăţică, nu ştiu unde s-a dus, dar în spam nu e.

  RăspundețiȘtergere
 3. si totusi exista oameni care au nervi si timp sa urmareasca traseul gloabelor?

  RăspundețiȘtergere
 4. dacă n-ar fi, Dada, cine i-ar mai critica?

  RăspundețiȘtergere
 5. Vechii zei au murit atunci cand oamenii nu le-au mai jertfit nimica. Nebagate in seama aceste retardate nu ar pati la fel?

  RăspundețiȘtergere
 6. ba da, dar nu le-aş băga în seamă dacă nu mi le-ar băga ei în ochi pe toate posturile tv.

  RăspundețiȘtergere
 7. de fapt, nici n-aş fi auzit de ele în viaţa mea.

  RăspundețiȘtergere
 8. ar fi fost mai bine? sau sa ne multumim sa le folosim ca exemple negative marsand pe principiul echilibrului?

  RăspundețiȘtergere
 9. eu nu le folosesc ca exemple de nici un fel, mă mulţumesc să rîd de ele.

  RăspundețiȘtergere
 10. chestia e că toată lumea face pe pudibonda: eu nu mă uit la OTV, nu ştiu cine e cutare, n-am văzut în viaţa mea ţîţe false, filme porno, etc... Cîţi dintre aceştia sunt sinceri oare? Că m-am săturat de fiţe de fete mari.

  RăspundețiȘtergere