luni, 10 ianuarie 2011

Altă ţoapă

Cronologic vorbind, după Nikita a urmat ŢOAPA supremă: nevrotica, sociopata fostă nevastă a mai multora printre care şi maestrul Moculescu. Maestru pentru unii, pentru mine, doar un compozitor de care mă săturasem pînă peste urechi ca şi de Marius Ţeicu.

Ţoapa supremă n-a avut din septembrie şi pînă acum un milion jumate pe lună să-şi plătească partea de pradă din casa fostului. Şi dacă ne gîndim bine, de unde să fi avut sărmana... Serviciu nu are, pentru că i-a intrat în cap că e vedetă, foştii soţi refuză s-o mai sponsorizeze, OTV pare a se fi săturat de prezenţa ei nevrotică şi între noi fie vorba, nu cred să-i fi plătit vreo apariţie, că mno... nici măcar ăia nu sunt aşa de disperaţi cînd au atîtea "cazuri" de rezolvat şi nici pe Elodia n-au găsit-o...

Circul l-a făcut doar în culise, pentru că la vederea unui fost soţ, un oarecare Minculescu, a luat foc şi s-a cărat nu înainte de a ameninţa că: în ce calitate eşti tu aici? vezi că dacă spui ceva împotriva mea, o păţeşti!

Deducem că Ţoapa universală are oarece schelete în dulap şi e foate ofticată că foştii nu-i sponsorizează mizera-i existenţă.

Mai tîrziu, a vorbit la telefon şi în stilu-i arhicunoscut, a scos nişte sms-uri. Fostul a desfiinţat-o calm.

Cucuoană, fă, zglobio, încearcă xanax, cică ajută! Or, get a job!

23 de comentarii:

 1. Substanta activa din Xanax, nu este chiar atat de puternica...
  P.S. De o vreme simt in aerul blogului tau un fel de revolta. Contra cui?

  RăspundețiȘtergere
 2. Cred ca tu esti o toapa cu acte-n regula care n-ai ce face.Ce treaba ai tu cu Marius Teicu,care a fost si ramane un maestru???.Cine esti tu?Te stie cineva?O toapa care critica din anonimatul ei.Esti confuza fato si urata pe deasupra.Ai o frustrare?Du-te la psihiatru,psihologii nu mai au cu ce te salva.
  Fa tu arta si muzica si apoi critica.Fa Conservatorul ca si ei si apoi da-ti cu parerea.Pana una alta esti toapa toapelor si nimic in plus.Farama ta de eternitate sta doar in rautate si prostie.Decenta zero.Fa-te mica si atat ca urata esti cu draci!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Lol, bagă şi poză să te vedem cît eşti tu de frumos / frumoasă. Da' parcă, nu frumuseţea era subiectul, nu? :D:D

  RăspundețiȘtergere
 4. Draga Angela, aceste toape nu armai aprea pe sticla sa ne oripileze, daca niste frustrati , ca anonimul de mai sus, care te critica, si care, banuiesc, ca urmaresc cu gura cacsacata si cu balele curgnadu-i rauri, emisunile unde apar ciudatele astea. Si poate ca daca nici macar tu nu le-ai critica. Cred ca cel mai bun leac etse cuvantul magic: IGNORE !!!

  RăspundețiȘtergere
 5. saraca limba romana, ea ce v-a facut?

  RăspundețiȘtergere
 6. minoki, eu sunt curioasă de felul meu şi na... cîtă vreme sunt pretutindeni, pe toate psoturile nu le pot evita mereu. Recunosc că uneori am o dispoziţie morbidă să mă uit la tîmpenii, gen filme proaste şi circ televizat, dar nu mi se întîmplă tot timpul :)

  RăspundețiȘtergere
 7. lasă Dada, că ai mai avut şi tu scăpări la comentarii şi nu ţi-a făcut nimeni observaţie :)

  RăspundețiȘtergere
 8. Scuzati greselile gramaticale! Eram furioasa. Ma deranjeaza ofuscatele care vin si isi defuleaza frustrarile prin comentarii rautacioase.

  RăspundețiȘtergere
 9. Angela, mergi mai departe, vorba 'ceea! :)

  RăspundețiȘtergere
 10. Băi, ţoapa ca ţoapa, dar comentariile fac toate paralalele! :)))
  Şi pune mâna frăţică şi mai ascultă şi tu un Marius Ţeicu, ceva, mai lasă-l pe Elvis ăla să se odihnească în pace! :D

  RăspundețiȘtergere
 11. minoki, cine vede în inversarea literelor (chestie care şi mie mi se-ntîmplă frecvent), o gramatică precară, n-are decît. Eu ştiu cine şi cum eşti şi nu trebuie să te scuzi :*

  RăspundețiȘtergere
 12. Zîna, corect: înainte ca tancurile ruseşti! :D

  RăspundețiȘtergere
 13. georgiana, că bine zici... un Mihai Constantinescu ar coafa-o oare? Pardon, MAESTRUL Comstantinescu (vede-l-aş tuns!)

  RăspundețiȘtergere
 14. ai dreptate Angela! Ca mie imi fac observatii aia mai buni ca mine, de regula
  :P

  RăspundețiȘtergere
 15. există mai buni ca tine, Dada? întreb şi eu...

  RăspundețiȘtergere
 16. ok, dă-mi de ştire cînd găseşti :))

  RăspundețiȘtergere
 17. Angela si japoneza "minoki" pe insula Lesbos.
  Luati naibii o carte si lasati calculatoarele,sunt prea mult pentru doua toape!
  Sau inrositi vreun fir de telefon,nu vedeti cat interes ati starnit cu subiectul vostru?
  Si gata cu Marius,Mihai si altii de teapa lor.Nici nu spurcati pe langa ei,tatelor!
  Sa ne vedem la TV,vedea-v-as tunse in parul pubian de curve fara ocupatie ce sunteti!!!!

  RăspundețiȘtergere
 18. @minoki, asta o fi chiar Mariana Moculescu de ne invită la televiziune, plus că ne oferă şi epilare inghinală.
  Ar putea fi ea, însă cum n-a fost în stare să plătească o rată de 1 milion jumate la casă, presupun că n-are bani nici să-şi plătească netul.
  @Anonim, sper că-ţi dai seama că e ultimul comentariu pe care ţi-l permit aici, nu de alta, dar laşi un miros insuportabil după tine.

  RăspundețiȘtergere
 19. Angelo, draga, asta este Romania noastra. Cand eu iti spuneam ce spuneam...
  Daca doresti sa te faci vedeta de "Happy hour" sau "Acces din rect" , vorba Carcotasilor, este problema ta. Eu una nu doresc. Iar pentru persoana frustrata care sufera de nebagarea in seama tin sa o anunt ca ma epilez brazilian si chiar e ultimul comentariu pe care il mai fac la aceasta postare. Asa ca...draga anonim: IGNORE !!!

  RăspundețiȘtergere