luni, 8 noiembrie 2010

Scurtă dare de seamă

Săptămîna trecută, eu şi sor-mea ne exprimam mirarea că nu ne-a mai murit nimeni recent şi că ultima înmormîntare la care am participat a fost în urmă cu 4 luni, ceea ce e un record în ultimii 8 ani.
Şi ghici ce? Mîine mergem la înmormîntare.

Dimineaţă, am văzut două cîrduri de raţe în formaţie. Îmi păreau cam în derivă, ca să nu pomenesc de întîrziere.Cum am oarecare dificultăţi de orintare, n-aş putea preciza dacă veneau sau plecau.

În intersecţia de la Muzeu, un poliţist încurca traficul. Nimeni nu a avut curajul să-l înjure decît în gînd. Eu am fost mai curajoasă, l-am înurat cu voce tare după ce m-am asigurat că nu mă poate auzi.

Pe la 9 s-a iscat un vînt al dracu' ce mi-a răsturnat nişte bidoane goale de pe terasă şi m-am gîndit că mîine o să mă plouă în cimitir. Babele vor decreta astfel că mortul ar fi preferat să fi fost viu, ceea ce pînă la un punct mi se pare normal. Zic pînă la un punct, pentru că aseară la priveghi, popa a zis ceva foarte frumos despre noi în general, cum că nu murim de tot, că bobul de grîu putrezeşte în pămînt ca să încolţească primăvara, iar dacă nu aducea vorba de judecata de apoi, mă credeam la un seminar cu Deepak Chopra.

Aştept veşti despre începutul apocalipsei; according to Baba Vanga începe azi, dar nu ştiu la ce oră.

7 comentarii:

 1. Hm, inceputul macabru, sfarsitul funny.. :) La mai multe postari, mai vesele te rog..

  RăspundețiȘtergere
 2. cum azi ba?
  nu pe 10, sau pe 11, sau pula mea?

  da-i si tu pe otv, ca aia dau in direct.
  sau intreab-o pe Aurica, aia stie sigur...

  RăspundețiȘtergere
 3. măi! pe 8 cică începe, dar se desăvîrşeşte pe 12.
  pînă la ora asta, n-am văzut nimic suspect :(

  RăspundețiȘtergere
 4. io iar am inviat
  si-ar trebi sa nu mai mor vro suta de ani ca sa am timp sa lecturez ce s-a produs in lipsa mea
  da'mi dau silinta!
  mor cind te vaz ce frumoasa esti, Angelooooo!

  RăspundețiȘtergere
 5. ciocolatacupiper, să nu-mi mai dispari că nu ştiu ce fac cu tine!
  Mulţumesc de complimente şi sincer, mi-ai lipsit foarte tare!

  RăspundețiȘtergere
 6. "Săptămîna trecută, eu şi sor-mea ne exprimam mirarea că nu ne-a mai murit nimeni recent şi că ultima înmormîntare la care am participat a fost în urmă cu 4 luni, ceea ce e un record în ultimii 8 ani.
  Şi ghici ce? Mîine mergem la înmormîntare."
  ==========================
  1..Trăiţi din moşteniri? :D
  2..Veşti la Apocalipsei? OK. Acum 30 de ani a început.
  Să-ţi explic. Acum două milenii, când s-a născut Isus, a apărut o stea luminoasă. Deci, benefică. De fapt steaua, dacă era stea, a apărut mult mai demult, dar a fost văzută abia atunci. Acum câteva zile a fost descoperită o găurică neagră, e impropriu să i se spună gaură deoarece e mică şi tânără. Gaura noastră e mult mai... gaură. Mă refer la cea din centru galaxiei noastre. Fiind bătrână nu e prea activă, dar se pare că se pregăteşte. În jurul ei ar fi apărut cele două inele care apar înainte de transformarea ei în ceva mult mai violent, din cauza concentrării uriaşe de materie şi energie, la un moment dat va începe să "măture" galaxia cu un jet energetic, ceea ce va fi absolut spectaculos pentru cei din afara Galaziei, pentru cei de aici ar putea fi fatal, ne-am simţi cam ca într-un cuptor cu microunde, dar unul de multe ori mai puternic decât ne putem imagina.
  Revenind la găurică, asta ar fi devenit ceea ce e acum 50 de milioane de ani. Lumina abia acum a ajuns la noi, deci practic şi influenţa ei (:D).
  Ea nu e vizibilă că d'aia e neagră. Se văd în schimb stelele care aşteaptă să fie îngiţile şi lumina care vine de undeva de dincolo de ea, dar foarte concentrată, lucrează ca o lentilă gravitaţională.
  Ei bine de ce e nasoală. Din câte ştiu, e prima al căurei început îl vedem.
  Deci, dacă steaua din vremea lui Isus vestea de bine pentru că era luminoasă, (emitea lumină) asta e nasoală pentru că înghite lumina. Ce o fi destul de supernasol? Anticristul... deci, Apocalisul a început. :D
  P.S. Apocalips=Dezvăluire, nu prevestire rea ...

  RăspundețiȘtergere