vineri, 1 octombrie 2010

Scrisoare din arest

Dragă mamă, nevastă, domnul popă,

aflaţi despre mine că sunt bine şi sănătos, care sănătate v-o doresc şi vouă. Eu sunt bine şi sănătos împreună cu colegul meu de celulă care e un băiat foarte fain, un pic cam negru la faţă da-n rest e băiat bun, chiar dacă în prima zi m-a pălit în cap cu un picior de scaun.A făcut-o pentru că nu mai suporta să mă vadă cum mă chinui, aşa a zis el şi cum îmi puneam io toate speranţele într-un necunoscut adică, în ceghevara ăla.
Ieri am primit vizita unor oameni de treabă care mi-au cîntat nişte chestii despre Iisus şi Armaghedon. Vestea bună e că atît Armaghedonul, cît şi Iisus vin curînd.
Dragii mei, dacă pînă acum aţi fost nişte curve păcătoase ( dom' părinte, sărumîna lu' matale), ar fi cam cazu' să vă îndreptaţi spre Yehova, ca să nu pieriţi în grave chinuri despre care mi-au vorbit fraţii de la vizită.
Zice că dacă nu vă pocăiţi şi nu recunoaşteţi puterea lui Yehova, dracu' vă ia! Şi mai zice să nu care cumva să daţi sînge nici măcar la copiii voştri, căci e păcat de moarte: Florico, dacă scoţi copiii din plasament, să nu le dai sînge nici dacă moare!

Mamă dragă, te rog să ai grijă de Florica, s-o ciomăgeşti ca o mamă cînd trebuie, că tu ştii că femeia nebătută e ca ziua fără soare şi te mai rog să ai grijă pe cît poţi să nu se mărite prea curînd, măcar primii 15 ani. Să-i zici lu' frate-miu că nu io i-am dezvirginat vaca, fuseseră deja alţii înaintea mea.
Domnu' părinte, îmi pare rău că tre' să vă zic, da' m-am întors la domnu' Yehova, care e altu' decît ziceţi sfinţia, împărăţia şi măreţia voastră, amin.
Cu aceste cuvinte, vă îmbrăţişez cu drag,
al vostru, Flore

PS. Mamă, te rog să-i zici lu' Florica să dea drumu' la Martori în casă, că io i-am trimis.
Vă pup cu toată gura, Flore

17 comentarii:

 1. ahahahaha! :)))) Gata, mi-i scoate Iehova pe toţi din nevoi! :))

  RăspundețiȘtergere
 2. păi? dacă nu s poate cu binişoru', merge cu armaghedonu', ce dracu'?

  RăspundețiȘtergere
 3. Portia de realism umoristic. Tare faza cu vaca. Altii au treburi cu capre, pe undeva prin Sudan, cica. Nu intru in discutii teologice, insa martorii lui Iehova (Iahve) au fost folositi pentru barbieritul ofiterilor germani. Asta pentru nu voiau sa omoare pe nimeni. Sa fie razboi, da-mi un briceag si ii barbieresc de gatlej, trai-mi-ar famelia. :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Manuel, asta n-am ştiut! Ca să vezi ce şmecheri erau nemţii ăia :))

  RăspundețiȘtergere
 5. Salut !

  Am răspuns la blogul meu, răspund şi aici - da, sunt de acord cu schimbul de linkuri. Am pus diamonds and rust în blogroll.

  RăspundețiȘtergere
 6. Ai dat drumu' la Martori în casă... :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Fără poză nu se putea! :)) ,felicitări încă o dată şi tot aşa,cafeaua are un gust mai bun cand citesc articolele tale!

  RăspundețiȘtergere
 8. dacoaica are haz. daca pariam pe NU pierdeam niste bani si nu vaz sa mnii fi putut recupera de la Domnita in cauza

  RăspundețiȘtergere
 9. ma pun pacatele si trag de scroll-ul pana la maxim. supriza! dacii.go.ro banner
  hm, deci e viu site-ul ala ancestral.
  o sa ma apuc sa-l actualizez. Sau mai bine nu.
  il pastrez numai pentru ca cei de la care l-am preluat au facut niste smecherii de are un trafic dublu cat ENDA desi nu contine mai nimica.

  RăspundețiȘtergere
 10. Am auzit ca e mai bine sa o faci fara martori.De gustibus . Dupa aia ar trebui cazati la zwk .

  RăspundețiȘtergere
 11. :) minunat ai scris. In fiecare articol reusesti sa surprinzi exact: mentalitatea, spiritul...tot.

  RăspundețiȘtergere