miercuri, 20 octombrie 2010

Confesiune

Dacă pînă acum v-am obişnuit cu texte cinice şi caustice uneori, o să continuu să le scriu, dar intenţionez să-mi explorez şi alte laturi, pe care voi cei ce mă citiţi poate le-aţi bănuit, deşi indiciile au fost firave şi m-am străduit să le maschez cît am putut de bine.
Am greşit uneori străduindu-mă să fiu cinică deşi sîngeram pe dinăuntru.
Am greşit lăsînd impresia că sunt puternică în momente în care mă dezintegram.
Am greşit gîndindu-mă doar la alţii în clipe în care trebuia să mă gîndesc doar la mine şi n-am fost sinceră. Probabil voi mai rătăci cărările şi de-acum încolo, dar cu siguranţă voi fi mai atentă.
Pentru că sufletul meu e între rîndurile astea pe care le împărtăşesc unor străini ce mi-s aproape totuşi.

8 comentarii:

 1. Am tot asteptat clipa asta, cand senzualitatea (vezi Erotica), delicatetzea si vibratzia fina a sufletului dintr-o femeie frumoasa, ies la iveala.La inceput mai timid, ca o firava zbatere de aripa, dar apoi din ce in ce mai puternic. Si eu cred ca esti puternica, pentru ca "incerci sa traiesti demn farama ta de eternitate". Na ca m-ai facut si sentimental... Tine-te de acum, la comentarii din partea mea ! Sarut mana.

  RăspundețiȘtergere
 2. @Dan, comentariile sunt dovada că suntem nu atît citiţi, cît şi a faptului că postările stîrnesc oarece interes, aşa că mă bucur de ele, oricîte ar fi. Mulţumesc!

  RăspundețiȘtergere
 3. Pe străduţele ruginii ale acestei toamne, ne întâlnim aici în această lume a noastră... scriem cu sufletul pentru alte suflete şi asta ne apropie. Gânduri bune!

  RăspundețiȘtergere
 4. Doar oamenii puternici își pot recunoaște slăbiciunile. Nu-i rău să fii câteodată al dracului, dar când ești mai mereu așa, cu timpul te acrești. Abia aștept s-o descopăr pe noua Angelă. :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Anjielăăă, da´ io ce ma fac printre portelanuri?

  RăspundețiȘtergere
 6. @silavaracald, acum, sper să nu fi fost aşa de acră :))

  RăspundețiȘtergere
 7. @garcea, ei... n-o să fii ca elefantul între bibelouri, te asigur. Şi nici nu mă las de "răutăcisme", fii liniştit! :D

  RăspundețiȘtergere