sâmbătă, 9 octombrie 2010

Cine e Serghei Mizil?

Ce-am aflat săptămîna asta din reclame:
O mamă responsabilă, pune întotdeauna coca cola pe masă, cu infinită dragoste. Tabloul înfăţişat este acela al unei familii clasice, tată, mamă, fiu şi fiică, a unei mese îmbelşugate de la care nu putea să lipsească licoarea amintită. Care printre multe calităţi, este sănătoasă, plină de vitamine, nu îngraşă, nu distruge ficatul, nu dă boli de inimă. Nu are coloranţi, conservanţi, gaze, zahăr şi contribuie la prelungirea vieţii. Mame din toată lumea, puneţi Coca Cola în paharul copiilor voştri, lîngă cel de cognac, puţin mai jos de scrumieră şi le garantaţi o viaţă minunată.
Am mai aflat că Jacobs insistă să aibă cele mai tîmpite reclame, după alea cu priza şi cu frîna de mînă de la Albacher.
Ce n-am aflat:
cine pana mea e Sergei Mizil, ce face în viaţa de zi cu zi şi de ce îl vedem mai mereu tolănit pe cîte-o canapea la televizor? De ce ieri pe burtiera unui canal TV scria: după 20 de ani, Serghei Mizil şi Mădălin Voicu se despart? Trăiau împreună? Serghei e gay şi asta îl face celebru? Mădălin e gay şi nu recunoaşte?
Suntem cu toţii gay şi nu ştim? CINE e Serghei Mizil?

17 comentarii:

 1. serghei mizil e un domn cu dinti de iepure care rade.

  RăspundețiȘtergere
 2. Soro, d-aia nu mă uit la teveu că acolo sunt mulți d-ăștia care nu știu cine sunt. Probabel domnu Mizil și domnu Medelin erau un soi de Simon și Garfunkel sau Pif și Hercule. Acu, ca să parafrazăm alte cupluri celebre în vogă, cum sunt prezentați separat? Mizil a lu Medelin sau Medelin a lu Mizil?

  RăspundețiȘtergere
 3. Interesant punct de vedere, Tanti Jeni şi-un motiv de reflecţie adîncă.
  Presupun că preocuparea zilei de azi va fi această întrebare: care era partea activă şi care cea pasivă?

  RăspundețiȘtergere
 4. M-am uitat pe Wikipedia. Nu figura acolo decat ca fiu de nomenclaturist, ceea ce se stie foarte bine, ca toti o zic, si nu doar ca o zic, dar o spun cu o mandrie de ti-ar fi jena sa fii fiu de disident. M-am mai uitat si pe blog. La poze, ca tipul nu e suficient de interesant ca sa il citesc. Dar e infinit mai interesant sa vezi de ce Romania este pe buna dreptate TARAMUL ALES. SHAMBALA. Pentru ca la noi, "acolo sus", in "lumea buna", dincolo de ceea ce se vede la teveu sau pe aiurea, toti sunt fartati, fartati de fartati sau fartati de fartati de fartati.
  In ce priveste ultima ta intrebare, eu am recunoscut de cateva ori ca sunt lesbian. In primul rand ca sunt grecotei dupa tata lu' tata lu' tata, iar in al doilea, pentru ca imi plac femeile :D
  PS: Cred ca incepe sa imi placa din ce in ce mai mult meseria de comentator de bloguri.

  RăspundețiȘtergere
 5. Anarchaeus, dacă găseşti o modalitate de a fi plătit din comentarii, îmi zici şi mie? :D

  RăspundețiȘtergere
 6. Daca ai fi dorit un raspuns sobru, ai fi intrebat "cine este Serghei Mizil", iar eu ti-as fi trimis linkul de mai jos.
  http://www.cinemarx.ro/persoane/Sergei-Mizil-722013.html?biografie
  Pentru ca ai intrebat "cine pana mea este Serghei Mizil", inseamna ca pot sa iti raspund la liber ca, impreuna cu Catalin Voicu, amandoi provenind din aceeasi etnie (etnie pe care - Sanchi - cica ar fi marginalizat-o Ceausescu), au fost, dupa Nicusor Ceausescu, cei mai mari derbedei posibili in anii aceia de teroare comunista.
  Se spunea atunci despre ei ca inchideau carciumi (din cauza orgiilor care se lasau cu batai devastatoare), violau femeile care li se opuneau, calcau literalmente oamenii pe drum cu masinile lor dupa care abia reusea sa se tine militia pentru protectie (pentru protectia lor, desigur).
  Ce au facut atunci in tinerete ar fi poate scuzabil, insa ceea ce fac acum, cand au tupeul ordinar sa ne sfideze in continuare pentru acei ani in care ei erau mai egali decat noi in comunism, este de neiertat.

  RăspundețiȘtergere
 7. @Mihaela, eu nu mă aşteptam să mi se răspundă pe FB. Se vede treaba c-am fost prea subtilă şi lumea s-a simţit datoare să mă informeze :)
  Ştiu cîte ceva despre trecutul de derbedeu nomenclaturist protejat al individului, originea se vede cu ochiul liber şi din cîte ştiu eu, din naţia maginalizată de Ceauşescu, mai erau destui. Singurul lucru pe care nu-l ştiam, era gradul de rudenie cu Oana Mizil pentru că nu m-a interesat. Dacă mă interesa, dădeam şi eu un "sărci pe goagăl" cum ar spune un celebru tuciuriu contemporan, tot marginalizat săracul.

  RăspundețiȘtergere
 8. bai, faza misto e ca asta are blog... am rasfoit candva pe acolo... kinky...

  RăspundețiȘtergere
 9. mai kinky decît al tău, kaos moon? :)

  RăspundețiȘtergere
 10. Serghei este firtat de bautura si tirfe cu Vorbe Grele si Bichir Florian.

  RăspundețiȘtergere
 11. richard... cine seamănă, se-adună :)

  RăspundețiȘtergere
 12. Și chiar, cine este Serghei Mizil? Serghei? Perfect românesc.
  Întrebare retorică. Mi-a plăcut con textul :)

  RăspundețiȘtergere
 13. ma intreb cand se satura de gagici ca mereu il vad cu cate una.....urat urat si batran dar e cu ochii pe toate fufele

  RăspundețiȘtergere
 14. @Anonim, s-a inventat viagra, deci poate să nu se sature niciodată.

  RăspundețiȘtergere