luni, 6 septembrie 2010

Sfîrşitul lumii la OTV în direct şi probabil în reluare

De cîteva zile mă uit la sfîrşitul lumii: soarele trimite flame ucigaşe care ne va ţine, nu se ştie cum în beznă, 1000 de ani cel puţin. O mulţime de oameni care n-au ce face, sună şi-şi dă cu părerea; cei mai mulţi citează din biblie în funcţie de zona geografică şi să fiu mai concisă, moldovenii citează din biblie fără excepţie.
Din cînd în cînd mai sună cîte-un specialist în apocalipse care ştie din surse sigure că de fapt, nu toată lumea va pieri, ci doar cei care nu-s aliniaţi vibraţional şi-n general ăia de-s ai dracului.
Alţi specialişti spun că ne vom schimba la nivel fizic şi ca să fie mai explicit Barbu ăla, al "hoitului", să înţeleagă tot amatorul de explozie solară, din Căcăţeii din Deal, pînă-n Răhaţeii din Vale.
Aflu de la alt specialist "renumit" care se află în platou cu hîrţoagele lui Barbu în fundal, că există un kit de supravieţuire, dar butonez şi nu aflu ce conţine. Dau înapoi taman la timp să aflu părerea lu' unu' Mitică; el e de părere că nici dacă ne ascundem în peşteri nu scăpăm. Buuun, Barbu îi dă cu "bă Mitică, te-ntreb şi pe tine cum i-am întrebat pe ceilalţi: crezi că peste un an-doi o să ne omorîm între noi pentru apă şi hrană?"
Mitică ezită ca un prost ce e şi e de părere că nu.
Io-l iau pe Mitică de gît şi dau cu el de Barbu:
Păi mă Mitică măăăăăăă, adică tu ce vrei să zici? Că dacă vei fi nemîncat şi neadăpat vreo două săptămîni aşa, n-o să-mi dai mie-n cap să-mi furi jambonul afumat de la subraţ şi pălinca pitită în pufoaica ce mă apără de frig?
Alte telefoane, mătănii, rugăciuni, scuipaţi în sîn, soluţii. Peste toţi, Barbu cu "bă Dumitre, bă Stane, bă Cutare"... Mă enervez şi chem Salvarea: îl înhaţ pe Barbu, îl bag în camaşă de forţă, îl internez la nebuni, incui uşa, înghit cheia.
Apocalipsa s-a terminat, veniţi mîine!

11 comentarii:

 1. Cand o sa reintri in posesia cheii - asta daca stomacul tau nu decide ca trebuie sa isi faca rezerve federale de fier pentru Apocalipsa - te rog sa mi-o dai si mie, ca tin neaparat sa vad reluarea. Pana atunci, neavand nimic important de facut, ma uit la emisiunea cu Mandruta si Marin. Andreea Marin. Ba! Banica, adica. :D

  RăspundețiȘtergere
 2. @Anarchaeus, am de gînd s-o ţin pe cînd vine valul electromagnetic, am de gînd să levitez. Sper ca magnetul ăla să mă tragă-n sus :D

  RăspundețiȘtergere
 3. Ia uite ma ! si eu care cresteam niste caini in speranta ca o sa am conserve . Linistit de postarea ta am sa-i mananc de paste . Doritorii pot suna la 8989...

  RăspundețiȘtergere
 4. @Mariean, da' pentru Crăciun ce ai, că e mai aproape...

  RăspundețiȘtergere
 5. Angelo' din cauza ta am dat pe OTV, n-am mai dat demult pe-acolo din cauza claustrofobiei, aveam impresia ca ma sufoc, prea multa prostie intr-un spatiu atat de mic. Acum am vazut ca spatiul s-a largit,bag sama ca prostia este in crestere si are nevoie de spatiu...mai bine ar zbura cu totii in spatiu. Nici la americani nu-i mai bine, majoritatea afacerilor imobiliare din SUA se invart acum in jurul bunkarelor rezistente la apocalipsa.
  Noi oricum traim o continua apocalipsa politica, economica, sociala de culoare portocalie si se prefigureaza o alta apocalipsa si mai apocaliptica de culoare rosie astfel incat apocalipsa OTV-ului este un fel de "sa radem cu DD si restul imbecililor invitati"

  RăspundețiȘtergere
 6. Ma, da' pana sa vina hapocalipsa, apare elodia?

  RăspundețiȘtergere
 7. @ZWK, nu vrei tu cam multe? Mai degrabă prinzi apocalipsa decît un poliţai care ştie să-şi ascundă urmele :)

  RăspundețiȘtergere
 8. Am citit articolul asta pe blogul georgianei si vroiam sa imi arat aprecierea im mod direct!Faci o treaba minunata.Despre grasi si mai ales grase a fost subiect de discutie la mine in clasa o saptamana !

  RăspundețiȘtergere
 9. Mariean, pai tu nici de nervi nu te saturi?

  RăspundețiȘtergere
 10. Savu, cu ce scor s-a incheiat disputa? Sper ca grasii au iesit in pierdere, nu de alta, da` la mancare ( si la kile) ei intotdeauna ies in castig :P

  RăspundețiȘtergere