vineri, 10 septembrie 2010

O viata fara Vantu, dar nici o zi fara desktop!

Ei si dupa gloria de ieri de la Cantina, dupa ce ma catarasem pe culmea celebritatii datorate taieteilor mei cu varza, iata ca spre seara a venit vremea sa dau ceva inapoi. Adica, sa platesc cine stie ce datorii si cui, ca-n incercarea de a reabilita blogul si a scapa de ferestra aceea enervanta care se tot deschide dar doar de pe Explorer, am scanat cu Lavasoft, am curatat, dupa care-am dat restart. Doar ca dupa restart, mi-au disparut toate icon-rile de pe desktop, click dreapta nu merge si nu pot sa accesez nici macar bara de start. Asa am stat eu si m-am scarpinat in crestet pana pe la trei dimineata.
Recunosc c-am mai dat si cate-un "like" razlet si trist pe FB, vreo 985662258 restarturi, pana am renuntat, constatand ca am doar o tigara in pachetul in care ma uitam ca milogu-n traista. Perpectiva de a intra in sevraj dimineata la cafea, m-a indemnat sa ma bag in pat, unde cu ultimele sfortari, am dat o tura de canale: la Realitatea, Antene si OTV, mare jale.
Imi sare somnul, ca m-apuca rasul, mai ales pentru ca la Realitatea se adunasera toate zdrentele din presa sa-l scoata inger si erou national pe Vantu, acest haiduc care, citez " n-a furat banii investitorilor, doar iluziile".
Azi circul continua, aceleasi zdrente fac naveta intre televiziunile amintite, mai putin OTV care se descurca bine in laturile proprii si fara ajutor din afara.Calculatorul meu e in aceeasi stare, doar ca am descoperit ca din task manager pot intra pe net.
Acuma, io lansez un apel, pentru ca mi-e greu sa cred ca toata lumea sta cu ochii beliti la Vantu the King of Drama si nu se gaseste nimeni sa-mi dea si mie un sfat, un umar pe care sa-mi sterg mucii si lacrimile de durere si sa ma lumineze cum sa fac sa-mi revad desktopul activ. La tati ni-i greu!

6 comentarii:

 1. lacrimi si muci? pfff la cit de...instabil emotional sunt, schimb de lichide sa fie :oP
  PS-si da, mie inca´mi apare nu´s ce reclama in coltul dreapta jos. cre´ca n´am habar de computer nici cit ai tu.

  RăspundețiȘtergere
 2. reboot , altceva nu stiu ce ai putea face in legatura cu virusii

  RăspundețiȘtergere
 3. Garcea, ma stii cat de "plastica" pot fi uneori. Reclama e ok, in sensul ca nu cred ca deranjeaza foarte tare, dar fereastra aia e ceva "malicious", adica ceva virus. noa... Ideea e ca ma pot conecta si asta e tot ce conteaza.

  RăspundețiȘtergere
 4. noiversusvoi, cuvantul "reboot" ma sperie. Merci, oricum :)

  RăspundețiȘtergere
 5. da mai, stiu. topesti plasticu´numa´privindu´l :o))

  RăspundețiȘtergere
 6. fata draga, daca ai invatat tu sa pornesti netu din task manager eu cred ca rezolvai si desktop-ul. din nou, traiasca zwk!

  RăspundețiȘtergere