joi, 9 septembrie 2010

La Cantina Socială

Azi sunt musafir şi bucătăreasă la Tanti Jeni, care-mi exploatează fără milă talentele de gospodină şi de mîncău, totodată. Nu pomenesc aici de cisterna de bere pe care-o dă ea, ca să nu ziceţi că vă-nvăţ la prostii. Dacă vă plac tăieţeii cu varză, dacă aţi gustat măcar o dată în viaţa voastră şi mai ales dacă nu, a mai rămas ceva... Măcar reţeta!

12 comentarii:

  1. Atentie la combinatia BVT = bere-varza-taietei. Poate dauna grav capacului toaletei. Noroc cu Domestos-si murdaria dispare.

    RăspundețiȘtergere
  2. da, mishto. N´am mai mincat de foarte multa vreme TAITEI cu varza..mneah beau doar bere.

    RăspundețiȘtergere
  3. @cisnadianul, ne descurcăm noi cumva...

    RăspundețiȘtergere
  4. Varza o prefer cu carnati iar taiteii merg in supa facuta de bunica mea din Oradea,servita la 90 de grade ca pentru albituri./

    RăspundețiȘtergere
  5. @Savu, păi te dezinfectează! Ştiu orădencele ce ştiu! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Da dar aici are dreptate si Cisnadiu'Turmentat,ca dupa ce trece fiertura prin tine,tot iti trebuie domestos!Si nu pentru voma!

    RăspundețiȘtergere
  7. Tăiţei de casă?
    Ce dor îmi mai este de lapte cu tăiţei de casă, aşa cum îmi făcea bunica!

    RăspundețiȘtergere
  8. A fost munteanu alias ionel băiat bun.
    Nu reuşesc să postez comentarii cu profilul de la wordpress.

    RăspundețiȘtergere
  9. munteanu, posteaza cu ce poti, am o problema :)
    Cat despre taieteii cu lapte, DA, sunt minunati!

    RăspundețiȘtergere
  10. of, ce afurisita carnea pe voi. la ora asta sa citesc de taitei cu lapte e criminal pentru mine. mai ales ca n-am lapte ca de taitei ma apucam eu sa fac :((

    RăspundețiȘtergere
  11. si apropo, am facut ieri supa de gaina cu taitei de casa (logic ca fara bors). si eu o strecor de legumele fierte in ea. majoritatea le folosesc la salata de boeuf. dar taiteii recunosc ca ii fac cu aparatul de facut taitei. imi place sa iasa ordonati ca la armata :P.

    RăspundețiȘtergere