duminică, 12 septembrie 2010

Am desktop!

Pentru care mulţumesc lui Zwk, cel ce meşteşugit din trei clickuri a reparat ceea ce părea imposibil.
De bucurie, am mîncat lasciv o ciocolată în faţa unei gravide, fără să-i dau şi ei desigur, i-am strigat unei grăsane să nu mai mănînce o lună, dar am ezitat să împing o babă pe scări din motive pe care nu le înţeleg.
Mai departe... Am accelerat cînd a vrut unu' să mă depăşească, uite-aşa de-a dracului, am tăiat faţa altuia la semafor, am ascultat muzică cu toate geamurile deschise, dînd din cap şi bătînd cu palma în portieră.
Aş fi aruncat şi chiştocul pe jos dacă nu erau trei maşini de poliţie prin zonă şi cum n-am bani decît fiţe, nu eram dispusă să plătesc cinci milioane amendă, mai ales c-am alimentat doar de două sute de mii amărîţi, da' m-am răzbunat uitîndu-mă de sus la băiatu' de la pompă, dîndu-i de înţeles că din capriciu alimentez cîte puţin de dragul de a mă opri la pompe. Am zis şi-un "mulţumesc" flegmatic cînd am ieşit din benzinărie şi-am constatat că mi-a şters geamurile, da' nu i-am dat nici un leu, că mai aveam doar nouăzeci de mii.
În final, după ce-am bătut tot oraşul să mă vadă lumea, m-am întors acasă şi m-am uitat la pereţi, de fericire c-am avut o duminică de cocalar.
Dacă toate astea s-ar fi întîmplat, cu siguranţă acum eram pe Hi5, şeruind poze cu mine în baie cu ochelarii de soare pe nas şi eventual cu o ţîţă scăpată ca din întîmplare din strînsoarea sutienului roz.
Dar cum am fabulat doar, iată-mă scriind pe blog şi ascultînd muzică bună.
Singurul meu regret e că n-am intrat în mitocanu' care a stat ca vaca pe banda doi tot drumul din Ungaria pînă pe Borşului, dar cum spuneam şi lăsam de înţeles, sunt o persoană cu bun simţ care se străduieşte să n-o ia razna, să nu-şi cumpere arme de foc cu care să-şi împuşte conaţionalii. Chiar şi duminica.

13 comentarii:

 1. Recomand armele cu amortizor , lopetile de la magazinele specializate si saci ecologici.

  RăspundețiȘtergere
 2. @noiversusvoi, asta presupune o vizită la OBI sau Praktiker, da?

  RăspundețiȘtergere
 3. şi arma cu amortizor de la traficanţii ucrainieni?

  RăspundețiȘtergere
 4. si armata romana te-ar ajuta daca ai scoate ceva banuti

  RăspundețiȘtergere
 5. ajut io pentru bani mai putini decat armata....cu tva :)

  RăspundețiȘtergere
 6. tare postul
  imi place imaginea din header

  It's only images, and images is all I got to say, so I can steal your heart away :)

  RăspundețiȘtergere
 7. manca-o-as eu pe ea de razvratita! =)) lasa fata ca te faci tu mare si pui in practica tot ce visezi. si eu mai am mult pana cresc :)). ne ducem odata si dam foc la palatul parlamentului. cred ca e misto la inchisoare....

  RăspundețiȘtergere
 8. cred ca partea cu desktop-ul e reala totusi :)) traisca zwk!

  RăspundețiȘtergere
 9. Nu-ti da amenda militia pt ca aruncci chistocul pe jos. cel putin acum 5 ani asa era. un coleg a aruncat chistocul in fata unei masini de politie, care era parcata "la ciupeala" si era cu ochii pe noi.
  mi-a zis ca inca nu exista in legislatie nimic legat de aruncarea chistocurilor pe jos. ca eram contrariat cum de le-a aruncat mucul sub nas.

  RăspundețiȘtergere
 10. unde-i ţâţa, că am căutat-o disperat 10 minute peste tot p'aici!!! :|

  RăspundețiȘtergere