luni, 30 august 2010

Leapşa de la My Experience

Am primit o leapşă de la My Experience, cu subiectul:

"Ce parere aveti? Este ok sa intri in Greva fiscala? Este umilitor ca trebuie sa stai la 3 cozi in fiecare luna ca sa depui declaratii?"

Da, este ok să intri în orice fel de grevă, eu care cu multe posturi înainte mi-aş fi făcut kibuţ, este ok să nu stai la coadă pentru nimic, pentru că NIMIC nu merită timpul tău irosit, NIMENI nu are dreptul să-ţi dicteze ce să faci cînd te plictiseşti, cînd mai degrabă te-ai holba la un deal verde sau la munte ruginiu, la o femeie frumoasă sau la un bărbat sculptural, la un copil superb.
Nimeni nu are dreptul să decidă că tu trebuie să stai la cozi, indiferent pentru ce... C-o fi vorba de mîncare, de plătit impozite, sau de orice altceva, trebuie să fii liber să decizi dacă eşti dispus să plăteşti ceva. Poate n-am citit eu bine în Constituţie, dar cred că printre drepturile garantate, nu se numără şi cel de a sta la cozi.
Şi ca să revin la subiect: Aş intra în grevă fiscală, dacă m-ar fi plătit editura în altceva decît în cărţi.
Totuşi, consideraţi că sunt alături de voi, vă susţin în totalitate. Şi cînd vă hotărîţi să intraţi în grevă de a mai plăti datorii la bănci, să-mi daţi de ştire, fac şi bannere!

O dau mai departe lui Flavius, Attila şi Bogdan, ei sigur plătesc drepturi de autor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu