luni, 9 august 2010

Între fumat şi lăsat

Zilele astea am avut ocazia să constat că nu sunt deosebită de restul bloggerilor care sub un titlu oarecare şi-au anunţat retragerea temporară din activitate. Singura deosebire e că eu am dispărut ca măgaru-n ceaţă, fără altă explicaţie decît cea pe care o dau acum: mi-a fost lene, cred.

Şi cum sunt genul care musai să dea explicaţii, iată pe scurt ce-am moşit în zilele astea de repaos:

Cea mai importantă activitate a fost să mă las de fumat... Concluzia la care am ajuns e că pot, dar nu vreau îndeajuns. O altă concluzie, ceva mai obiectivă şi realistă e că sunt puţin masochistă, adică mă chinui cîteva zile în care simt că mi-aş fuma şi unghiile de la picioare, iar cînd sunt pe punctul de a mă sui pe gard să ţip un "cucurigu" a victorie, mă loveşte brusc indulgenţa şi mă răsfăţ, cu ce altceva, decît cu o ţigară. Normal, mă mustră conştiinţa, mă uit înapoi la zilele de chin şi jur că de a doua zi, reiau cura de dezintoxicare, DAR... Apucasem să-mi cumpăr ţigări, cică să am la cafea dimineaţa, ceea ce, recunosc, n-a fost cea mai strălucită idee a vieţii mele... Încă mă mai încăpăţînez totuşi.


În rest, n-am făcut mare brînză... Am căscat gura la pompierii care tăiau o cracă doborîtă de furtună pe Loganul călugăriţelor  şi am căscat şi ochii să văd cum creşte gazonul proaspăt semănat la mine-n curte. Şi în aceeaşi temă, am căscat urechile în fiecare dimineaţă la dezmăţul păsărelelor, iar seara la cel al greierilor, din cauza cărora nu mai deosebesc ţiuitul din urechile proprii de ţîrîitul lor.

14 comentarii:

 1. Angelica, ia fa tu ceea ce simti! Ce puii mei? N-ai o suta de vieti! ia si fumeaza, bea o bere, iubeste, asculta greierii, fa ce'ti placeeee!

  RăspundețiȘtergere
 2. piticule, da! Intra in farfuria cu ciorba, e vreo problema? Adica ar fi pe placul tau?

  RăspundețiȘtergere
 3. io cre'că ăsta e modu' lu' piticu' de-mi zice că i-a fost dor de mine :D

  RăspundețiȘtergere
 4. @georgiana, m-aş lăsa... Ba aş, fumaaa, ba m-aş lăsaaaa şi tot aşaaa :))

  RăspundețiȘtergere
 5. @piticule, dacă zic că da, te dai la mine... dacă zic nu, nu te dai la mine. Încă deliberez.

  RăspundețiȘtergere
 6. @Brosu, e faină şi mai ales, utilă pentru toată lumea: pentru mine că mă adun, pentru alţii că nu citesc tîmpenii scrise doar ca să mă aflu'n treabă :))

  RăspundețiȘtergere
 7. @georgiana, tu eşti întotdeauna funny :*

  RăspundețiȘtergere
 8. si tu intotdeauna gasesti acolo o vorba buna, in asa fel incat sa faci omul sa se simta bine! De aia'mi plac scorpionii: te mint al naibii de frumos! :P

  RăspundețiȘtergere
 9. @georgiana, ei... aci, ai sfeclit-o! Eu decît să ţin minte minciuni, mai bine nu le spun ( tot de la lene mi se trage) :)

  RăspundețiȘtergere
 10. stiu mai Angelik, te tachinam! din dragoste!

  RăspundețiȘtergere